shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ اگرایمیلی با آدرس فرستنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریافت کردید، به هیچ وجه بازش نکنید و سریع پاکش کنید. این یه هکر فوق حرفه ایه که نه تنها همه هارد دیسک کامپیوتر شما رو به باد خواهد داد بلکه همین بلا رو سر همه دوستانی که تو فهرست تماسهاتون هستن هم میاره و با سرعت زياد در حال منتشر شدنه 48 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ از وقتی ایمیل ساختم 50 بار این خبر و به شکلها و عناوین مختلف خوندم 11 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من کلا هیچ ایمیل نا اشنایی رو باز نمیکنم 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ از وقتی ایمیل ساختم 50 بار این خبر و به شکلها و عناوین مختلف خوندم خوبه که هی یاد آوری میشه یه وقتی سیستمت به فنا نره 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کلا ایمیل هایی که از طرف دوستاتونه رو هم بدون سابجکت باز نکنید من به همه میگم اگه ایمیل میزنید یه سابجکت فارسی هم براش بزارین تا بازش کنم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ ایمیل های ناشناس یک راست میرن توی اسپم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کلا ایمیل هایی که از طرف دوستاتونه رو هم بدون سابجکت باز نکنید من به همه میگم اگه ایمیل میزنید یه سابجکت فارسی هم براش بزارین تا بازش کنم من یه مدت کامپیوترم ویروسی شده بود. میرفت یه ایمیل بدون subject برای تمامی دوستان توی آدرس بوک میفرستاد و کامپیوتر همه رو به هم ریخته بود... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من یه مدت کامپیوترم ویروسی شده بود. میرفت یه ایمیل بدون subject برای تمامی دوستان توی آدرس بوک میفرستاد و کامپیوتر همه رو به هم ریخته بود... دقیقا بعضی از ویروس ها میان برا کانتکت هایه طرف ایمیل میزنن و ویروس رو منتقل میکنن گاهی اوقات بدون سابجکت .... بعضی وقهتها هم با سابجکت انگلیسی و رسمی اگه یه موضوع خودمونی و فارسی انتخاب کنیم میشه فهمید که کار ویروس نبوده 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اگرایمیلی با آدرس فرستنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه نه اون simon25@hotmail.co.uk 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اینه نه اونsimon25@hotmail.co.uk دقیقا ولی جابجا شده بود نمیتونستم برش گردونم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ دقیقا ولی جابجا شده بود نمیتونستم برش گردونمممنون میدونم ولی من نمیدونستم چی بنویسم تشکر خشک و خالی هم فایده نداشت گفتم دست خالی تاپیک رو ترک نکنم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ برا من ایمیل تبلیغاتی خیلی میاد ، منم بعضیاشونو از رو کنجکاوی باز میکنم. راهی هست که بشه فهمید سیستم هک شده یا نه ؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ ایمیل ناشناس به هیچ وجه باز نمیشه...حوصله ی دردسرای بعدیشو ندارم... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ برا من ایمیل تبلیغاتی خیلی میاد ، منم بعضیاشونو از رو کنجکاوی باز میکنم. راهی هست که بشه فهمید سیستم هک شده یا نه ؟ اگه میدونی به منم بگو من هیچی ناشناس باز نمیکنم 5هزار تا به بالا ویروس با پسوندhtml دارم و exe اگه فهمیدی بمن هم بگید....... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اگه میدونی به منم بگو من هیچی ناشناس باز نمیکنم 5هزار تا به بالا ویروس با پسوندhtml دارم و exe اگه فهمیدی بمن هم بگید....... اگه راهی برا خلاص شدن از دست ایملیهای تبلیعاتی هم دارید به من بگید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اگه راهی برا خلاص شدن از دست ایملیهای تبلیعاتی هم دارید به من بگید من راهی پیدانکردم البته چندتا راه پیشنهاد داده بودند که تأثیری نداشت...... ایمیلمو عوض کردم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من راهی پیدانکردم البته چندتا راه پیشنهاد داده بودند که تأثیری نداشت......ایمیلمو عوض کردم ایمیلتو عوض کردی؟ این دیگه آخرشه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده