shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 اگرایمیلی با آدرس فرستنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریافت کردید، به هیچ وجه بازش نکنید و سریع پاکش کنید. این یه هکر فوق حرفه ایه که نه تنها همه هارد دیسک کامپیوتر شما رو به باد خواهد داد بلکه همین بلا رو سر همه دوستانی که تو فهرست تماسهاتون هستن هم میاره و با سرعت زياد در حال منتشر شدنه 48
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 از وقتی ایمیل ساختم 50 بار این خبر و به شکلها و عناوین مختلف خوندم 11
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2011 از وقتی ایمیل ساختم 50 بار این خبر و به شکلها و عناوین مختلف خوندم خوبه که هی یاد آوری میشه یه وقتی سیستمت به فنا نره 7
eder 13732 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 کلا ایمیل هایی که از طرف دوستاتونه رو هم بدون سابجکت باز نکنید من به همه میگم اگه ایمیل میزنید یه سابجکت فارسی هم براش بزارین تا بازش کنم 6
captain 9274 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 کلا ایمیل هایی که از طرف دوستاتونه رو هم بدون سابجکت باز نکنید من به همه میگم اگه ایمیل میزنید یه سابجکت فارسی هم براش بزارین تا بازش کنم من یه مدت کامپیوترم ویروسی شده بود. میرفت یه ایمیل بدون subject برای تمامی دوستان توی آدرس بوک میفرستاد و کامپیوتر همه رو به هم ریخته بود... 5
eder 13732 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 من یه مدت کامپیوترم ویروسی شده بود. میرفت یه ایمیل بدون subject برای تمامی دوستان توی آدرس بوک میفرستاد و کامپیوتر همه رو به هم ریخته بود... دقیقا بعضی از ویروس ها میان برا کانتکت هایه طرف ایمیل میزنن و ویروس رو منتقل میکنن گاهی اوقات بدون سابجکت .... بعضی وقهتها هم با سابجکت انگلیسی و رسمی اگه یه موضوع خودمونی و فارسی انتخاب کنیم میشه فهمید که کار ویروس نبوده 2
Himmler 22171 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اگرایمیلی با آدرس فرستنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه نه اون simon25@hotmail.co.uk 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اینه نه اونsimon25@hotmail.co.uk دقیقا ولی جابجا شده بود نمیتونستم برش گردونم ممنون 1
Himmler 22171 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 دقیقا ولی جابجا شده بود نمیتونستم برش گردونمممنون میدونم ولی من نمیدونستم چی بنویسم تشکر خشک و خالی هم فایده نداشت گفتم دست خالی تاپیک رو ترک نکنم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 برا من ایمیل تبلیغاتی خیلی میاد ، منم بعضیاشونو از رو کنجکاوی باز میکنم. راهی هست که بشه فهمید سیستم هک شده یا نه ؟ 1
کتایون 15176 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 ایمیل ناشناس به هیچ وجه باز نمیشه...حوصله ی دردسرای بعدیشو ندارم... 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2011 برا من ایمیل تبلیغاتی خیلی میاد ، منم بعضیاشونو از رو کنجکاوی باز میکنم. راهی هست که بشه فهمید سیستم هک شده یا نه ؟ اگه میدونی به منم بگو من هیچی ناشناس باز نمیکنم 5هزار تا به بالا ویروس با پسوندhtml دارم و exe اگه فهمیدی بمن هم بگید....... 1
Artaria 13629 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اگه میدونی به منم بگو من هیچی ناشناس باز نمیکنم 5هزار تا به بالا ویروس با پسوندhtml دارم و exe اگه فهمیدی بمن هم بگید....... اگه راهی برا خلاص شدن از دست ایملیهای تبلیعاتی هم دارید به من بگید 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اگه راهی برا خلاص شدن از دست ایملیهای تبلیعاتی هم دارید به من بگید من راهی پیدانکردم البته چندتا راه پیشنهاد داده بودند که تأثیری نداشت...... ایمیلمو عوض کردم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 من راهی پیدانکردم البته چندتا راه پیشنهاد داده بودند که تأثیری نداشت......ایمیلمو عوض کردم ایمیلتو عوض کردی؟ این دیگه آخرشه ... 1
ارسال های توصیه شده