رفتن به مطلب

مملکت

ارسال های توصیه شده

اکونومیست در گزارشی نوشت، آمار بیکاری در ایران تا پایان سال جاری به بیشتر از 13 درصد خواهد رسید.

گروه بین الملل دی نا - اکونومیست در گزارش ماه گذشته خود با استناد به آمارهای خود، پیش بینی کرده، نیروی کاری ایران در سال 1388 که به گفته آنها بیست و پنج میلیون نفر با آمار بیکاری 9/12 درصد بوده تا پایان امسال با افزایش روبه رو خواهد شد.

بنابر این گزارش، در انتهای سال 1389 نرخ نیروی کاری در ایران با 700 هزار نفر افزایش به 25 میلیون و 700 هزار نفر و نرخ بیکاری تا 2/13 درصد افزایش خواهد یافت.

طبق پیش بینی اکونومیست، در سال 1392 شمار افراد دارای شغل ایران به 27 میلیون و 700 هزار نفر خواهد رسید که این میزان برای سال 1393 معادل 28 میلیون و 400 هزار نفر پیش‌بینی شده است.

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پشت کامیون نوشته بود عاقبت فرار از تحصیل

پشت تاکسی نوشته بود عاقبت تحصیل

این چه مملکتیه آخه؟

دلمون به بصیرت خوشه؟

بی تعصب بدون پیش داوری بیاین بگین آخه این چه مملکت گل و بلبلیه که 28 میلیون از افراد مستعد شاغل بودن بیکارند؟

آمار وحشتناکیه!

تازه تو این وضعیت که آمارها شفاف اعلام نمیشن...

بخدا ما که هنوز دانشجوییم نمی فهمیم.

بذار مثل داداش من از سربازی برگردید و با لیسانستون زیر نگاه سنگین دیگران بیکار بشینید تو خونه دنبال کار بگردید...

بخدا بعضی شبا صدای گریه شو می شنوم.

یعنی قراره منم اینجوری بشم؟

آخه این چه مملکتیه؟

• Like 17
لینک به دیدگاه

مملکته گل و بلبله دیگه خودت که گفتی چرا دوباره پرسیدی چه مملکتیه دیگه

تازه برای افزایش جمعیت هم جایزه گذاشتن

• Like 11
لینک به دیدگاه

سه نکته میخوام بگم:

1- متاسفم

2- ایران به علت اینکه یک کشور جهان سومه نمیتونه از تعداد زیادی افراد تحصیل کرده در بازار کار استفاده ببره چون صنعت ما هنوز آکادمیک نشده و در کنار اون صنایع مخصوصا خرد توسط افراد بی سواد اداره میشه... کسایی که از سن کم کارگری کردن و کم کم اومدن بالا ..پس به این امید نشستن که یک کاری در شان رشته ی تحصیلی پیدا کنید بیهوده ست ! تا دیر نشده برید در زمینه ی رشته ی خودتون از صفر شروع کنید به کار تا بالا بیاید! اون که متالوژی خونده بره مثلا تو یه ریخته گری یا مشابه اون کار کنه از صفر هم کار کنه اون که شیمی خونده همینطور و همه ی رشته ها .. بعد کم کم یاد میگیرید کار رو و برای خودتون کاری دست و پا میکنید.. چون درس هم خوندید از اون بی سوادا موفق تر خواهید بود .. اگر با این دید بیاید جلو حتما کار پیدا میشه

3- متاسفم

• Like 13
لینک به دیدگاه

در عوض کار نداریم پول نداریم دلخوشی نداریم امر به معروف ونهی از منکر که دارییییم!

• Like 14
لینک به دیدگاه
در عوض کار نداریم پول نداریم دلخوشی نداریم امر به معروف ونهی از منکر که دارییییم!

اینایی که میگم به شما بر نخوره ها .. یه سوژه پیدا کردم از این جمله :ws3:

یکی از مشکلاتی که مردم ایران هم دارن همینه!

یه دانشجوی اروپایی وقتی کار نداره میره ظرف رستوران میشوره و تلاش میکنه خودشو از این وضعیت در بیاره

اما دانشجو ایرانی که اوه اوه .. اصلا نمیشه بهش گفت برو کار کن .. ایشون یه شخصیت علمیه!

اما به طور کلی یه ایرانی معمولا بغض میکنه و سعی میکنه احساس بدبختی کنه و معمولا تلاش نمیکنه

وضعیت فعلا همینه ! تو همین شرایط هم خیلی ها گلیمشونو از آب بیرون میکشن و خیلی هم پولدار میشن ...

بازم ببخشید که از جمله تون نقل قول گرفتم ... اما به طور کلی دوست داشتم :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

مملکت و میخوای ببینی دستت و بده من ببرمت تو زندانا آمارا جونایی که اون تو هستن رو میشه حساب کرد یا نه

اصلا چرا آماراون تو همین تو دانشگاتون چند نفر تازه اونم دانشجو و تحصیل کرده اعتیاد دارن ..نه به سیگارا..به تراک و بنگ و علف و گل و شیشه تو اطرافیانت چند نفرن ؟

آمار داره میشه 1 سوم جونای ایران اعتیاد دارن

مملکت به باده کلات و نیگیری به باد که هیچی به..

ما که خودمون داریم میریم از ایران پس چرا هولمون میدین:sigh:

اره دادا نیکتینه جای خون توی رگ غیرت بیشتر ازینم توقع نداشته باش

• Like 10
لینک به دیدگاه
اما به طور کلی یه ایرانی معمولا بغض میکنه و سعی میکنه احساس بدبختی کنه و معمولا تلاش نمیکنه

وضعیت فعلا همینه ! تو همین شرایط هم خیلی ها گلیمشونو از آب بیرون میکشن و خیلی هم پولدار میشن ...

چه تلاشی تلاشی که 10 دقیقه بعدت معلوم نیست چطوره چه تلاشیه

شرکتی که داره با راندمان 10 درصد کار میکنه از ترس دلار که ثانیه به ثانیه بالا و پایین میشه

چطور می تونند گلیم خودشون رو از اب بکشن بیرون

:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حتما مملکتمون گل و بلبله که هیچ کس نمیخواد تغییری توش ایجاد بشه.

شماها خسته نشدید از بس تو فضای مجازی غر زدین؟ من که خسته شدم از بس غر زدم و غر شنفتم، بهتره وقتی عرضه تغییر دادن وضعمون رو نداریم غر نزنیم، ما که جرات غر زدن و اعتراض به کسایی که میتوونن تغییر بدن وضعیتمون رو از ترس جونمون نداریم.

رامین پرچمی، آریا عظیم نژاد، نسرین ستوده و ....اونایی که جونشون و زندگیشون رو گذاشتن کف دستشون حق دارن هرجا خواستن غر بزنن ولی نه ما...:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...

فلسطینیها رو بیارن تو همین قم، کشور مستقل فلسطین را تشکیل بدن هزینه اش برای منافع ملی ایران کمتر از این وضعه...

واقعا مملکتی هست داریما..... :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم الان 4 ماهه که بیکارم.

استخدامی که نیست اگرم باشه همه رو پسر میگیره.

آخه یکی نیست بگه شما اگه مهندس زن نمیخواین توی پذیرش رشته ها بزنین فقط مرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
فلسطینیها رو بیارن تو همین قم، کشور مستقل فلسطین را تشکیل بدن هزینه اش برای منافع ملی ایران کمتر از این وضعه...

واقعا مملکتی هست داریما..... :banel_smiley_4:

افغانستانو بگو ، الان کویته واسه خودش بخدا :w58: :icon_pf (34):

تو دانشگاه 2 تا رشته خوندم ، هر دوش فنی مهندسی ، حالا که فارغ التحصیل شدم نشستم هر روز از صب علی الطلوع تا گرگ و میش سحر اتاقمو متر میکنم یه وقت کم و زیاد نشه :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

در سال 89 در شرکتی به عنوان کارشناس برنامه ریزی مواد و تحلیل داده ها مشغول بودم ، گروه 12 تایی از کارخانه جات که پرسود ترین شرکت گروهی با متوسط 65 میلیارد فروش در سال شرکتی بود که درش کار میکردم ،

سال89:

فروش متوسط 65 میلیارد تومن

هزینه نیروی انسانی نسبت به فروش 12%

هزینه مواد اولیه به فروش 32%

هزینه حمل و نقل و لجستیک بین 3 تا 5%

هزینه انرژِی نسبت به فروش بین 2تا 4%

شرایط فوق قابل قبول نبود و میبایست بهبود داده بشه در انتهای سال 90 وضعیت به شکل زیر تغییر پیدا کرد

فروش متوسط 68 میلیارد تومن

هزینه نیروی انسانی نسبت به فروش 12%

هزینه مواد اولیه نسبت به فروش بین 50 تا 56%

هزینه حمل ونقل و لجستیک بین 10 تا 15%

هزینه انرژی به فروش بین 10 تا 15 درصد

کمبود نقدینگی، مشکلات تحریم ، عدم گشایش ال سی توسط بانک های خارجی ، عدم بیمه مواد اولیه توسط شرکت های بیمه ، هزینه سرسام اور سوخت و حمل و نقل ، عدم تحقق وعده های دولت در زمینه یارانه تولید و.... عمده دلایل وضعیت بغرنج صنعت محسوب میشن.

از 12 شرکت اشاره شده 3 شرکت فعال باقی مونده

در حال حاضر:

دو ماه قبل اماری باید تهیه میکردم از وضعیت بنگاه های ورشکست شده در شهرستان محل کارم( نامه به صورت محرمانه بود) آماری که تهیه کردم طی 6 ماه نخست 84 واحد صنعتی تعطیل و یا نیمه تعطیل بودن تعداد افرادی که کارشون رو از دست داده بودن حدود 1400 نفر که برای شهرستان یک فاجعس حال در مقیاس کشور اگر حساب بکنیم امار به شدت تاسف برانگیزه.

مواردی ازین دست برای گفتن زیاده ولی کو گوش شنوا :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

چي بگم:sigh:اونايي كه پارتي و نفوذ دارن و از تشعشعات خورشيد مملكتمان بهره مند شده اند فقط ميتونن در

مقابل شياطين بزرگ استقامت نشون بدن!اين وسط يك تعداد هم مثل من بخت برگشته هستن كه توانش رو دارن

ولي زمينه براي مقاومتانها فراهم نيست و منحرف ميشن فتنه به پا ميكنن!:banel_smiley_4:

چي بگم!:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...