*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ آلیسون جکسون عکاس معروف به عکسهای scandalous یا رسواکننده که ازچهرهای معروف دنیا در لحظات حساس عکس میگیرد. لازم به ذکر است که این عکسها به هیچ عنوان فوتوشاپ نیستند و درسایت شخصی این عکاس حرفه ای نیز وجود دارد و قرار است بزودی بصورت یک آلبوم انتشار یابد ... شما در اين ايميل میتوانید از شخصیتهای معروفی همچون ملکه انگلستان هنگام خواندن مجله در توالت تا پاریس هیلتون در زندان و پرنسس دیانا در کنار مردی همراه با یک بچه و ... را مشاهده كنيد ! پاریس هیلتون در زندان پرنس ویلیام از انگلستان پرنسس دایانا با عشق مصری همراه یک کودک!!!!؟ کامیلا همسر ولیعهد انگلستان و طرز شنیع نشستن! ملکه الیزابت در توالت مجله میخونه و ... ! این هم پرنسس دایانای خدا بیامرز و خیلی مودب !! 33 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ مایکل جکسون و نوعي كودك آزاري يا ... ! پاریس هیلتون در زندان هنگان شستن کف زمین... ديويد بكهام درگير با لباس راگبي !! برد پيت و آنجلينا جولي در حال انتخاب فرزند در آسايشگاه كودكان : 32 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ مدونا در حال تعويض كهنه كودك ... ملكه اليزابت آماده شستن ظرفها ... دو سكانس از جرج بوش : الف) در حال بازي در دفتر رياست جمهوري!! ب) در حال تمرين تير اندازي با عكسهاي خانم .... ! لول 33 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود من مستند پرنسس دایانا رو دیدم به نظر آدم خوبی میومد معلوم هم نشد کشته شد یا کشتنش ... از همه جالبتر این جورج بوشه که هر جا عکسشو میبینم یاد رقصش تو افریقا میافتم کلا سریالی برا خودش 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دیگه نداری؟ نه دیگه تموم بشد خیلی جالب بود من مستند پرنسس دایانا رو دیدم به نظر آدم خوبی میومد معلوم هم نشد کشته شد یا کشتنش ... از همه جالبتر این جورج بوشه که هر جا عکسشو میبینم یاد رقصش تو افریقا میافتم کلا سریالی برا خودش اره پرنسس دایانا خیلی شخصیت محبوبی داشت ،اوهوم من یاد اون کفشه می افتم خیلی حرفه ای جا خالی داد،البت از بس بش خندیدیم سر خودمونم اومد:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بابا این بیچاره ها هم آدمن خو اره خب اما خاص الان عکسای منو میزاشتن انقد لایک نمیخورد،والا به خدا 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ اره خب اما خاصالان عکسای منو میزاشتن انقد لایک نمیخورد،والا به خدا عه فکر میکنی الان من دو تا عکس بذارم تاپیک 500 صفحه میره جلو عکسات و بذار تست کن 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ عه فکر میکنی الان من دو تا عکس بذارم تاپیک 500 صفحه میره جلو عکسات و بذار تست کن باشه اول تو بزار ببینم میشه یا نه بعد من میزارم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ باشه اول تو بزار ببینم میشه یا نهبعد من میزارم من بهت قول میدم میشه ناز نکن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خب که چی ؟ مگه اینها آدم نیستند و زندگی ندارند چقدر عکاسه فوضول بوده ها سرش توی زندگی همه هست 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خب که چی ؟مگه اینها آدم نیستند و زندگی ندارند چقدر عکاسه فوضول بوده ها سرش توی زندگی همه هست تقصیر خودشونه هی میگن دموکراسی ما منتظریم ...عکس میخوام عکس 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ تقصیر خودشونه هی میگن دموکراسی ما منتظریم ...عکس میخوام عکس آزاده ناز میکنه دیگه:icon_razz: آزادهههههههههههه بذار 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ تقصیر خودشونه هی میگن دموکراسی ما منتظریم ...عکس میخوام عکس مثلا خودت خوشت میاد وقتی توی خونهت نشستی داری چرت میزنی یا هرکار دیگه ای یکی عکستو بگیره و بعد پخشش کنه؟ ولو توی فامیلهاتون فقط و بهت بخندند؟ این کار اصلا قشنگه ؟ انگار کل آدمهای دنیا حس تمسخر کردن باقیه رو توی وجودشون دارند.. همین میشه که زندگی میشه تقلیدی دیگه 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ مثلا خودت خوشت میاد وقتی توی خونهت نشستی داری چرت میزنی یا هرکار دیگه ای یکی عکستو بگیره و بعد پخشش کنه؟ولو توی فامیلهاتون فقط و بهت بخندند؟ این کار اصلا قشنگه ؟ انگار کل آدمهای دنیا حس تمسخر کردن باقیه رو توی وجودشون دارند.. همین میشه که زندگی میشه تقلیدی دیگه شوخی کردم هنرمند خواب سیاستمدارها وقتی وارد سیاست میشن پی همه چی رو به تنش میمالن از جنگ گرفته تا رقصیدن تو افریقا و شوخی با انجلا مرکل و ... آخه جورج رو تازه گیا کشف کردم 3 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بچه ها.بچه ها................! باهم دوست باشید..............!!! فهیمه 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ باتشکر از دوستان عزیز که نظر دادن اما باید دید خود اون اشخاص از گرفته شدن این عکسا ناراحت هستن یا نه؟ شاید ظرفیت شوخی رو دارن و وارد شدن به این قسمت از حریم خصوصیشون خیلی ناراحت کننده نباشه ما زمانی میتونیم قضاوت کنیم که از نظر اونا آگاهی داشته باشیم ونه با اینکه خودمون جای اونا قرار بدیم 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بچه ها.بچه ها................! باهم دوست باشید..............!!! فهیمه چشم... ما خدمت همه ی هنرمند ها ارادت داریم در اصل حق با ایشونه 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ آزاده ناز میکنه دیگه:icon_razz:آزادهههههههههههه بذار شیر نکن شیر نکن اخه تو یه دو دو تا 4 تایی با خودت بکن اخه کی دوس داره عکس من نوعی رو ببینه اما ماشاالله شما مدیر مدبرحالا من نمیخوام کارو به قضاوت بکشونم که میدونی محکومی پس بزار 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده