کتایون 15176 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 من نمیدونم مردا چی دارن که زنها رو جوون میکنن منم نمی دونم 1
lorena 10304 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 البته نمیشه 60 سالمون که شد با یه مرد 40 ساله ازدواج کنیم خیلی واسه روحیه مون خوب میشه ها......... جدا از شوخی یه چیزی بگم من بابام یه دختر عمو داشت حول و حوشه 50 مجرد بود الان با یه مردی ازدواج کرده دو تا بچه داره...جووووووون شده بیا و ببین...قدیما که باهاش حرف میزدم میگفت دلیلی نمی بینم ازدواج کنم...الان میگه در بهترین زمان ممکن ازدواج کرذم منم بعضی هارو دیدم دیر ازدواج کردن اما خیییلی عاقلانه ازدواج کردن60 ساله باشی با یه 30 ساله ازدواج کنی دیگه روحیتو توپ هم تکون نمیده! 5
sina.b1369 56 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 بهار خانوم ممنون خوش بحال سالمندان راحت با یه نون مخ طرفشون رو میزنن ولی ما جوونا چی باید.............. میگم بهار خانوم شما مبحثی در مورد ازدواج جوونا ندارید که به ما کمک کنه مثلاً مارو هم جوونتر کنه و... 4
کتایون 15176 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 منم بعضی هارو دیدم دیر ازدواج کردن اما خیییلی عاقلانه ازدواج کردن60 ساله باشی با یه 30 ساله ازدواج کنی دیگه روحیتو توپ هم تکون نمیده! آره دقیقا اون عقلس که مهمه...:hapydancsmil: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 چه جالب .... یاد این مطلب از کتاب دین و زندگی سوم دبیرستان میفتم که نوشته بود از نیازهای ازدواج یکیش "نیاز به آرامش و انس روحی با همسر" است . خیلی اینو دوس داشتم .... هیچوقت یادم نمیره 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 من نمیدونم مردا چی دارن که زنها رو جوون میکنن من مال زن ها رو میدونم که نوعی سرب هستش که به رنگ های مختلف رو لب هاشون هستش و هر مردی که این سرب رو بخوره جون میشه 4
ارسال های توصیه شده