Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آقایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: 16 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ برنامه ی خوبیه حقیقت رو میگه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ برنامه ی خوبیه حقیقت رو میگه به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟ آخه با غول صدا و سیما طرفن یه نفر باشه که با گونی میبرنش 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمیبینم... 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمیبینم... هیچی شما بشین BBC فارسی نگاه کن 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ #222222] 819563]چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمیبینم... یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه . مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ #222222]یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه . مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره وای وای الان همه خر شدن میگن چه آزادی بیانی وای وای 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ شنیدید چوپان دروغ گو را از کتاب فارسی دبستان حذف کردن فک کنم برای اینه که نسل های بعدی نفهمن که جکایت اینها از چوپان دروغگو هم بدتره ... کلا رسانه تو دنیای امروز یعنی استفاده ابزاری درجهت منافع بعضی ها فرق نمیکنه داخلی باشه یا خارچی ....دروغ دادن هم یکی از راه های پیش برد اهدافشون هست بدون شک 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چند قسمت اولش شدیدا انتقاد میکرد ما هم که همچین چیزی تا حالا تو صدا و سیما ندیده بودیم و فکر میکردیم همه چی خوب و بلبله خودم به شخصه گفتم چه دلی داره این دلاوری همین فردا پس فرداست که زیر ابشو میزنند :icon_pf (34): ملت چقدر ندید بدید بودن با کوچیک ترین انتقاد کلی ذوق میکنند اما الان کاملا محافظه کار شده حتی دعوای این هفته مجلس رو هم نگفت 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ مگه چشمام و گوشهامو از سر راه آوردم بشینم پای این اراجیفشون ........ این ها رو اگر یکم بهشون پرو بال دادند برای اینه که پشتش دارند هزارتا کار بدتر و برنامه کثیف تر ردیف میکنند برای نابودی هرچه بیشتر مردم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ صرفا تبلیغیه برای اینکه تو ایران رسانه مستقل عمل میکنه و البته اگه بصیرت داشته باشین نباید باور کنین ------------ بیایید گوسفند نباشیم .... حتی اگر یونجه اش خوش عطر باشد 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خیلی برنامه شادیه، از وقتی دیدم علاقه مند به حفظ حجابم شدم......مخصوصا برنامه امروزش که مربوط به حماسه 9 دی بود،خونمون غرق نور و شادی بود.........به قول تیتر روزنامه کیهان: ملت کار را تمام کرد.... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ صرفا جهت خر کردن ! وای وای الان همه خر شدن میگن چه آزادی بیانی وای وای دور از جون 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دور از جون حالا بگیم دور از جون دور میشه؟؟ مثل خدایی نکرده؟ که اگه بگیم خدا انجام نمیده؟ دور از جون شما! 3 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ به نظر منم برنامه جالبیه...خشک و رسمی نیس...هیجان و قافلگیری کاملااا دیده میشه تو این برنامه... 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دور از جون شما! همین خوب بود اونا چی بود نوشتی 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ همین خوب بود اونا چی بود نوشتی سره من داد نزن:vahidrk: اسپمها هم پای خودت به من ربطی نداره! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده