رفتن به مطلب

صرفاً جهت اطلاع

ارسال های توصیه شده

سیلام :w02:

برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟

کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟

به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آقایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking:

• Like 16
لینک به دیدگاه
برنامه ی خوبیه حقیقت رو میگه :a030:

به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟

آخه با غول صدا و سیما طرفن

یه نفر باشه که با گونی میبرنش :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

#222222]

819563]چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمی‌بینم... :hanghead:

یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه .

مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
#222222]

یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه .

مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره :banel_smiley_4:

وای وای الان همه خر شدن میگن چه آزادی بیانی وای وای:banel_smiley_4:
  • Like 7
لینک به دیدگاه

شنیدید چوپان دروغ گو را از کتاب فارسی دبستان حذف کردن فک کنم برای اینه که نسل های بعدی نفهمن که جکایت اینها از چوپان دروغگو هم بدتره ...

کلا رسانه تو دنیای امروز یعنی استفاده ابزاری درجهت منافع بعضی ها فرق نمیکنه داخلی باشه یا خارچی ....دروغ دادن هم یکی از راه های پیش برد اهدافشون هست بدون شک

• Like 12
لینک به دیدگاه

چند قسمت اولش شدیدا انتقاد میکرد

ما هم که همچین چیزی تا حالا تو صدا و سیما ندیده بودیم و فکر میکردیم همه چی خوب و بلبله

خودم به شخصه گفتم چه دلی داره این دلاوری همین فردا پس فرداست که زیر ابشو میزنند :icon_pf (34):

ملت چقدر ندید بدید بودن با کوچیک ترین انتقاد کلی ذوق میکنند

اما الان کاملا محافظه کار شده

حتی دعوای این هفته مجلس رو هم نگفت:w58:

• Like 9
لینک به دیدگاه

مگه چشمام و گوشهامو از سر راه آوردم بشینم پای این اراجیفشون ........

این ها رو اگر یکم بهشون پرو بال دادند برای اینه که پشتش دارند هزارتا کار بدتر و برنامه کثیف تر ردیف میکنند برای نابودی هرچه بیشتر مردم:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

صرفا تبلیغیه برای اینکه تو ایران رسانه مستقل عمل میکنه

و البته اگه بصیرت داشته باشین نباید باور کنین

------------

بیایید گوسفند نباشیم .... حتی اگر یونجه اش خوش عطر باشد :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی برنامه شادیه، از وقتی دیدم علاقه مند به حفظ حجابم شدم......:w16:مخصوصا برنامه امروزش که مربوط به حماسه 9 دی بود،خونمون غرق نور و شادی بود.........به قول تیتر روزنامه کیهان: ملت کار را تمام کرد....:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دور از جون:w000:
حالا بگیم دور از جون دور میشه؟؟ مثل خدایی نکرده؟ که اگه بگیم خدا انجام نمیده؟ :banel_smiley_4:

دور از جون شما!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...