Artaria 13629 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آقایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: 16
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 2011 برنامه ی خوبیه حقیقت رو میگه به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟ 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 به نظرت چرا به انتقادهای بعضا تند این برنامه از عکس العمل نشون داده نمیشه در صورتیکه اگه یک فرد معمولی این حرفارو بزنه معلوم نیست چی سرش میاد ؟ آخه با غول صدا و سیما طرفن یه نفر باشه که با گونی میبرنش 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمیبینم... هیچی شما بشین BBC فارسی نگاه کن 4
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 2011 #222222] 819563]چیه جریاناین برنامه دقیقا؟ من tv ایران نمیبینم... یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه . مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 #222222]یه برنامه انتقادیه .... از سیاسی تا فرهنگی اجتماعی ، که تو اخبار 20:30 و اخبار ساعت ده شبکه سه پخش میشه . مثلا امشب به رویانیان گفتن مرد هزار چهره وای وای الان همه خر شدن میگن چه آزادی بیانی وای وای 7
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 شنیدید چوپان دروغ گو را از کتاب فارسی دبستان حذف کردن فک کنم برای اینه که نسل های بعدی نفهمن که جکایت اینها از چوپان دروغگو هم بدتره ... کلا رسانه تو دنیای امروز یعنی استفاده ابزاری درجهت منافع بعضی ها فرق نمیکنه داخلی باشه یا خارچی ....دروغ دادن هم یکی از راه های پیش برد اهدافشون هست بدون شک 12
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 چند قسمت اولش شدیدا انتقاد میکرد ما هم که همچین چیزی تا حالا تو صدا و سیما ندیده بودیم و فکر میکردیم همه چی خوب و بلبله خودم به شخصه گفتم چه دلی داره این دلاوری همین فردا پس فرداست که زیر ابشو میزنند :icon_pf (34): ملت چقدر ندید بدید بودن با کوچیک ترین انتقاد کلی ذوق میکنند اما الان کاملا محافظه کار شده حتی دعوای این هفته مجلس رو هم نگفت 9
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 مگه چشمام و گوشهامو از سر راه آوردم بشینم پای این اراجیفشون ........ این ها رو اگر یکم بهشون پرو بال دادند برای اینه که پشتش دارند هزارتا کار بدتر و برنامه کثیف تر ردیف میکنند برای نابودی هرچه بیشتر مردم 3
eder 13734 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 صرفا تبلیغیه برای اینکه تو ایران رسانه مستقل عمل میکنه و البته اگه بصیرت داشته باشین نباید باور کنین ------------ بیایید گوسفند نباشیم .... حتی اگر یونجه اش خوش عطر باشد 6
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 خیلی برنامه شادیه، از وقتی دیدم علاقه مند به حفظ حجابم شدم......مخصوصا برنامه امروزش که مربوط به حماسه 9 دی بود،خونمون غرق نور و شادی بود.........به قول تیتر روزنامه کیهان: ملت کار را تمام کرد.... 7
alimec 23105 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 صرفا جهت خر کردن ! وای وای الان همه خر شدن میگن چه آزادی بیانی وای وای دور از جون 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 دور از جون حالا بگیم دور از جون دور میشه؟؟ مثل خدایی نکرده؟ که اگه بگیم خدا انجام نمیده؟ دور از جون شما! 3
M@hya 1123 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 به نظر منم برنامه جالبیه...خشک و رسمی نیس...هیجان و قافلگیری کاملااا دیده میشه تو این برنامه... 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 همین خوب بود اونا چی بود نوشتی سره من داد نزن:vahidrk: اسپمها هم پای خودت به من ربطی نداره! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری