Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ به صد مرگ سخت به صد مرگ ِ سخت تر در زندگی لحظاتی هست که به صد مرگ ِ سخت تر می ارزند ! خاطره یی شاید ... رویایی ... اتفاقی ... از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ با تو بی تو همسفر سایه خویشم وبه سوی بی سوی تو می آیم معلومی چون ریگ مجهولی چون راز معلوم دلی و مجهول چشم .... من رنگ پیراهن دخترم را به گلهای یاد تو سپرده ام و کفشهای زنم را در راه تو از یاد برده ام ای همه من! کاکل زرتشت! سایه بان مسیح ! به سردترین ها مرا به سردترین ها برسان ..... از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ معلوم دلی و مجهول ِ چشم ... ای همه ی من ! از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ کیست ؟ کجاست ؟ ای آسمان بزرگ در زیر بال های خسته ام چقدر کوچک بودی تو ! از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ پس این ها همه اسمش زندگی است.... دلتنگی ها ، دلخوشی ها ، ثانیه ها ، دقیقه ها.... حتی اگر تعدادشان ، به دو برابر آن رقمی که برایت نوشته ام برسد ! از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ و اما تو ! ای مادر ! ای مادر هوا ، همان چیزی است که به دور سرت می چرخد و هنگامی که تو می خندی ، صاف تر می شود ! از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ تو این دنیای هیشکی به هیشکی ، این یکی دستت باید آن یکی دستت ُ بگیره ورنه خلاصی .... خلاص ! از : حسین پناهی لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ چه مهمانان بي دردسري هستند مردگان نه به دستي ظرفي را چرك مي كنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندكي سكوت... حسین پناهی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده