Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 به صد مرگ سخت به صد مرگ ِ سخت تر در زندگی لحظاتی هست که به صد مرگ ِ سخت تر می ارزند ! خاطره یی شاید ... رویایی ... اتفاقی ... از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 با تو بی تو همسفر سایه خویشم وبه سوی بی سوی تو می آیم معلومی چون ریگ مجهولی چون راز معلوم دلی و مجهول چشم .... من رنگ پیراهن دخترم را به گلهای یاد تو سپرده ام و کفشهای زنم را در راه تو از یاد برده ام ای همه من! کاکل زرتشت! سایه بان مسیح ! به سردترین ها مرا به سردترین ها برسان ..... از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 معلوم دلی و مجهول ِ چشم ... ای همه ی من ! از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 کیست ؟ کجاست ؟ ای آسمان بزرگ در زیر بال های خسته ام چقدر کوچک بودی تو ! از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 پس این ها همه اسمش زندگی است.... دلتنگی ها ، دلخوشی ها ، ثانیه ها ، دقیقه ها.... حتی اگر تعدادشان ، به دو برابر آن رقمی که برایت نوشته ام برسد ! از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 و اما تو ! ای مادر ! ای مادر هوا ، همان چیزی است که به دور سرت می چرخد و هنگامی که تو می خندی ، صاف تر می شود ! از : حسین پناهی
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 تو این دنیای هیشکی به هیشکی ، این یکی دستت باید آن یکی دستت ُ بگیره ورنه خلاصی .... خلاص ! از : حسین پناهی
Samira Naderi 386 ارسال شده در 27 آذر، 2015 چه مهمانان بي دردسري هستند مردگان نه به دستي ظرفي را چرك مي كنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندكي سكوت... حسین پناهی
ارسال های توصیه شده