alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من دیگه مطمئن شدم مکانیکا خوش خواب ترین دانشجو ها هستن:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: یادش بخیر سر کلاس مقاومت میخوابیدم کلاسش بعد از سحری هم بود/ استاد هم میرزابنویس/ درس هم خشک:viannen_38:... یاد باد آن روزگاران یاد باد روزگار وصل یاران یاد باد 3 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سلام دانشجوهای محترم...............................! مهم بازدهی کاره..................................!من خودم از اول ترم یک تا الان شبا 3ساعت میخوابم .................! هنوز خیلی راه مونده تا واسه خودمون یه چیزی بشیم................! .................به فکر اخر ترم ونمرات درخشان باشید.........................! فهیمه 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چرا جدیدا من هر پستی میدم باید بعدش جواب پس بدم؟نظر شخصیم بود با توجه به کسانی که دیدم و میشناسم نقاشی هم که میگم بهتون برنخوره، استعداد خیلی زیادی میخواد و یک هنر هست حالا شما بهش میگین طراح یا هرچی چون نظر شخصیتونو تعمیم کلی دادین! نقاشی هم بله یک هنره...البته بیشتر از استعداد تمرین میخواد...کسی منکر زیبایی و ارزشش نیست...ولی ما نقاشی نمیکشیم...اسکیس و کروکی ترسیم میکنیم...اسمش دقیقا اینه! وقتی میگید نقاشی! میکشید مثل این می مونه که من بگم عمرانیها فقط عدد جمع! میزنن! 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من کلا خواب ندارم...تو امتحانام که کلا 72 ساعت بیدار می موندم بعد میرفتم سر امتحان...یعنی از من شب امتحانی تر پیدا نمیشه...سر دفاع هم یادمه یه هفته مونده بود تایپیسته کلی خراب کاری کرده بود...عکسام به هم ریخته بود...اصلا میخواستم بخوابمم استرس نمیذاشت... اما یه بار از بی خوابی غش کردماصلا هم ماجرا درس و اینا نبودا نمی تونستم بخوابم...بعد یه عدد آرام بخش به من تزریق شد 18 ساعت خوابیدم... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چرا جدیدا من هر پستی میدم باید بعدش جواب پس بدم؟نظر شخصیم بود با توجه به کسانی که دیدم و میشناسم نقاشی هم که میگم بهتون برنخوره، استعداد خیلی زیادی میخواد و یک هنر هست حالا شما بهش میگین طراح یا هرچی دوست ندارم این جور کل کل های به در نخور رو جواب بدم اما لازمه روشن کنم اون چیزی که شما در نهایت کار میبینیو اسمش و نقاشی و سرگرمی و .. میذاری، فقط نحوه ارائه یا همون پرزانته است کار اصلی معمار طراحیه....هر نوعیش..از طراحی بیمارستان گرفته تا مهد کودک تا اتاق خواب تا کانکس پلیس تا فرودگاه بین المللی در واقع نحوه به انجام رسیدن یه پروژه ساختمانی به طور اصولی اینه که معمار طرح میده، کار فرما اعمال سلیقه میکنه و معمار با توجه به تغییرات خواسته شده و صد البته ضوابط شهرداری و ساختمانی و .... طرح رو تغییر میده وقتی طرح به تایید کارفرما و شهرداری برسه مهندس عمران(سازه) محاسبات سازه ای رو برای طرح داده شده انجام میده و بعد از تصویب همه اینا و مراحل اداری کار کلنگ پروژه زده میشه در واقع کار معمار نه نقاشیه نه رنگکاری، کار همون طراحی اصلی ساختمونه که به لطف عمرانیای عزیز (عمران- عمران) که در این زمینه ناجور پیشرفتن ما ساختمانای بسیار بدطراحی شده رو میبینم که صرفا استانداردهای اولیه اجرایی رو داره و نه روح لازم یک فضای مشخص! 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من ۵ ترمه ک دارم معماری میخونم فقط ی بار ۲۴-۵ ساعت بیدار موندم اونم واسه اولین تحویل پروژم ک تجربه نداشتم آخر ترم کارا رو سرم هوار میشه بعدش از اول ترم کار کردم ک از خوابم کم نشه کلا خواب دغدغه ی اصلیه زندگیمه همه برنامه هامو جوری تنظیم میکنم ک ب خوابم لطمه نخوره 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ کی خواست کل کل کنه ؟ :icon_razz: من هم حرفی بر خلاف حرفای شما نزدم فقط اعتقادم اینه معمارها سرحال ترین دانشجوهایی هستن که دیدم، اعتقاد شخصیمه و چیزیه که دیدم، دادگاه نیست که مدرک بیارم اثبات کنم:ydm47612zsesgift969 چیز بدی هم نیست، بهترین دوست من (شیما) معماری میخونه پس هیچ دلیلی نداره من به معمارا توهین بکنم همونطور که گفتم رشتتون به استعداد و صبر و حوصله زیادی احتیاج داره 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خواستی یا نخواستی مهم نیست..اولین بار نیست این چیزا رو از دیگر رشته ها میشنویم کسی هم با بخش سرحالی و صبر و استعداد و سر خوشی و.... حرفات کاری نداشت جواب ما فقط به همون قسمت نقاشی و..غیره بود منم در واقع جواب شما رو فقط ندادم کلی گفتم برای کسانی که فکر میکنن معمارها نقاشی و گرافیک میکنن و نمیدونن معماری چی رو در برمیگره 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ یعنی هیچی مثه کم خوابی منو تبدیل به یه موجود خشمگین نمیکنه! روان رو قشنگ بهم میریزه... ولی اجباریه دیگه !من بالاترین رکوردم 48 ساعت بوده شایدم کمترررررر 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ كم بخواب مهندس اونقدر ميخوابي كه ارزوت شده يكمم در عوض من بخواب 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من همین هفته پیش دو تا امتحان و دو تا تحویل داشتم و به 4 شب فقط سه ساعت خوابیدم!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده