رفتن به مطلب

ده دلیل برای برتری کروم بر فایرفاکس

ارسال های توصیه شده

google-chrome-version.jpg

گوگل با مرورگر کروم همچنان در حال کسب بازارهای جدید است و اکنون پس از پشت سر گذاشتن فایرفاکس می رود که کم کم اینترنت اکسپلورر را به زانو درآورد اما اگر هنوز دو دل هستید که به کروم مهاجرت کنید بهتر است این ده دلیل را بخوانید تا خیالتان راحت شود که کروم گزینه برتری در بین مرورگرها است.

۱-اشغال رم و سرعت اجرا

اگر فایرفاکس را تجربه کرده باشید می دانید که حسابی علاقه به خوردن رم دارد! برخلاف فایرفاکس کروم با اینکه قبلاُ

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
داده ام که ساختارش مشابه سیستم عاملها است اما به شدت در قیاس با فایرفاکس رم کمتری را اشغال می کند. سرعت لود شدن خود برنامه کروم به مراتب بهتر از فایرفاکس است و این موضوع در مک و لینوکس به وضوح مشخص است.

۲-موتور رندر وب کیت

خلاصه بگوییم که آینده از آن موتور وب کیت است و مرورگرهای بر پایه آن یعنی کروم و سافاری روز به روز موفق تر خواهند شد و در مقابل موتورهای Gecko متعلق به فایرفاکس و Trident متعلق به اینترنت اکسپلورر روز به روز آب خواهند رفت. موتور وب کیت علاوه بر سرعت خوب در لود کردن صفحات دارای حمایت کامل و پیشرو از استاندارد نوین HTML-5 است.

۳-کروم سینک

اگر در کروم از قابلیت کروم سینک بهره میبرید باید بدانید نه تنها بوکمارکها و رمزها بلکه کلیه افزونه ها و …هم سینک می شود و اگر جایی اقدام به نصب مجدد کنید با سینک کردن ناگهان متوجه می شوید همه افزونه ها و …با هم سینک شده اند و از این جهت خرسند خواهید شد. فایرفاکس امکان سینک کردن افزونه ها را در سینک خود ندارد.

۴-امنیت بالاتر

کروم این قابلیت را دارد که بسیاری از حملات اینترنتی (به خصوص از آنهایی که مانند شنود جی میل شامل حال ایرانیان میشود!) را تشخیص دهد و از آنها ممانعت به عمل آورد.

۵-بی نیاز از بارگذاری مجدد

هر بار در فایرفاکس افزونه ای نصب کنید باید مجدداُ فایرفاکس را بازگذاری کنید تا تغییرات اعمال شوند اما در کروم همه چیز آنی و همان موقع صورت می گیرد و نیازی به بستن و باز کردن کروم نیست.

۶-سازگاری کامل با مترجم گوگل

هر بار شما در کروم به سایتی با زبان غیر از زبانهای نصب شده روی سیستم خود سر بزنید کروم به شما این امکان را می دهد که آن را برای شما ترجمه کند!

۷-سندباکس قوی و ایمن

اگرچه همه مرورگرها اکنون دارای سندباکس برای ایزوله کردن سیستم شما از برنامه ها و کدهای مخرب اینترنتی هستند اما سندباکس کروم هم با سابقه تر و هم پیشرفته تر و توانمندتر است.

۸-یکپارچگی با سیستم عامل

کروم بر خلاف فایرفاکس تنظمیمات مربوط به گواهینامه های دیجیتال و تنظمیات پراکسی و …را با سیستم عامل به کار می گیرد و این موضوع موجب می شود که عملاُ حتی گواهینامه های دیجیتال سیستم شما بدون به روزرسانی ویندوز یا مک شما به روز و ایمن شوند. (در مکینتاش با KeyChain Access)

۹-یکپارچگی با اکانت گوگل

امروزه دیگر آدرس جی میل شما چیزی فراتر از یک ایمیل است! با اکانت گوگل خود عملاُ شما دارای یک داشبورد هستید که شما خیلی چیزها است. کروم همه سینک کردنها را در داشبورد اکانت گوگل شما انجام می دهد. اگر تا کنون به داشبورد گوگل خود سر نزده اید

را ببینید.

۱۰-سهولت در مهاجرت

اگر قصد دارید از مرورگری دیگر به کروم مهاجرت کنید خیالتان راحت باشد این قابلیت وجود دارد که همه چیز به جز افزونه های مرورگر فعلی شما!!! به کروم منتقل شود. همه چیز شامل بوک مارکها و کوکی ها و اکانتها و …فقط کافی است که مرورگر فعلی خود را ببیندید و کروم را نصب کنید. با این کار همه چیز به طور اتوماتیک وارد کروم خواهد شد.

آیا قانع شده اید که باید همین امروز مهاجرت کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است به صفحه

بروید

• Like 15
لینک به دیدگاه
ماکه تقریبا دوماه میشه مهاجرت کردیم.....

اکسپلور که دیگه حتی باز هم نمیشه w58.gif

اینترنت اکسپلورر رو اصلا حرفشم نزن

خیلی خنگه :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم از اولین کاربران کروم بودم. اون اوایل خیلی مشکل داشت. خیلی از سایت ها رو باز نمیکرد. تو خیلی از سایت ها نمیتونستی تایپ کنی. ولی باز هم به خاطر سبکی و سرعت خوبش باهاش کار کردم. ولی نسخه های جدیدش معرکه است. به نظرم هیچ مرورگری دیگه نمیتونه در آینده با کروم رقابت کنه. بعد از یه مدت طولانی کار با کروم تازه درک میکنید چه قابلیت هایی داره و چقدر راحت و خوبه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

1000 دلیل دیگه هم که باشه برای برتری کروم بر فایرفاکس ...

به خاطر این که اسمایل رو قبل از ارسال به صورت لینک نشون میده خوش نمیاد ازش...:ws37:

همون فایر فاکس خوبه....الان 10 هم اومده....:ws37:

خیالتان راحت باشد این قابلیت وجود دارد که همه چیز به جز افزونه های مرورگر فعلی شما!!! به کروم منتقل شود.

مهمترین مسئله اد آن ها هستن....که منتقل نمیشه...

فایر فاکس ادآنهاش عالیه...

کروم فقط گیم هاش خوبه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
1000 دلیل دیگه هم که باشه برای برتری کروم بر فایرفاکس ...

به خاطر این که اسمایل رو قبل از ارسال به صورت لینک نشون میده خوش نمیاد ازش...:ws37:

همون فایر فاکس خوبه....الان 10 هم اومده....:ws37:

مهمترین مسئله اد آن ها هستن....که منتقل نمیشه...

فایر فاکس ادآنهاش عالیه...

کروم فقط گیم هاش خوبه...

نسخه های اولش همچین مشکلی داشت

من الان کروم 15 دارم همچین مشکلی نداره !!

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما با حالت ناشناس وارد شده‌اید. صفحاتی که در این پنجره می‌بینید در سابقه مرورگر یا سابقه جستجوی شما ظاهر نمی‌شود، و بعد از اینکه همه پنجره‌های ناشناس باز را در رایانه خود بستید، آثار دیگری، از قبیل کوکی‌ها، باقی نمی‌گذارد. با اینحال هر نوع فایلی که دانلود کنید یا نشانک‌هایی که ایجاد می‌کنید حفظ خواهد شد.

ورود با حالت ناشناس بر روی رفتار سایر افراد، سرورها یا نرم‌افزار تأثیر نمی‌گذارد. مراقب این موارد باشید:

• وب سایت‌هایی که اطلاعات مربوط به شما را جمع‌آوری و به اشتراک می‌گذارند
  • ارائه‌دهندگان سرویس اینترنت یا کارفرمایانی که صفحات مورد بازدید شما را ردیابی می‌کنند
  • نرم‌افزار مخربی که ضربات کلید شما را در عوض دریافت لبخندک‌های رایگان ردیابی می‌کنند
  • نظارت توسط سازمان‌های مخفی
  • افرادی که پشت سر شما ایستاده‌اند

در مورد مرور در حالت ناشناس

.MPQEZ0FcAjAUQA95xz+C4Cs5yVHL1a8AAAAAElFTkSuQmCCاز آنجا که Google Chrome نحوه کنترل داده های شخصی توسط برنامه های افزودنی را کنترل نمی کند، همه برنامه های افزودنی برای پنجره های حالت ناشناس غیرفعال شده اند. می توانید آنها را تک تک در
مجدداً فعال کنید.

الان با این تذکراتی که داده یعنی از حالت مخفی استفاده نکنیم بهتره ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه

من اوپرا رو گوشیم نصبیدم عالیه رو پی سی هم خوبه؟

این مرورگر با سرعت باور نکردنی صفحات اینترنت را برای شما بار گذاری می کند.در مرورگر اپرا، ابتدا متن سایت بارگذاری می شود و سپس بتدریج عکس ها بارگذاری می شوند، به علاوه اینکه عکس ها اول به صورت کامل با کیفیت کم نمایان می شوند و رفته رفته بر کیفیت عکس افزوده می شود.اپرا (Opera) تمام محدودیت های همچون جلوگیری از راست کلیک، جلوگیری از مشاهده سورس صفحه، جلوگیری از انتخاب متن و ... همه را از پیش پای شما بر می دارد و شما را قادر می سازد با دستی کاملاً باز به جستجو و گشت و گذار در وب بپردازید. این که در این در میان کثرت نرم افزارهای وب گردی کدام یک را انتخاب کنیم کمی سخت به نظر می رسد . هر یک از این نرم افزار ها قابلیت هایی دارند که می تواند دلیل برتری آن باشد. اما هر کاربری با توجه به اهداف خود از وب گردی به دنبال مرورگری می رود. در میان این این مرورگر ها چندتایی هستند که بین همه محبوب و معروف می باشند . یکی از این این مرورگرها که هواخواهان زیادی دارد Opera نام گرفته است. مرورگری با کامل ترین امکانات که در خود جای داده است می تواند هرکاربری را به سمت خود جذب نماید.

دلیل این که مرورگر Opera عکس ها را با سرعتی نسبتا بالاتر از دیگر مرورگر ها باز می نماید این است که Opera عکس ها را به صورت فریم به فریم یا به عبارت دیگر بخش بخش باز می کند که با این ترفند سرعت تا حد زیادی افزایش پیدا می کند.

اما نکته ی بسیار مهم و جالبی باید در مورد Opera ذکر شود . حتی آخرین نسخه از این مرورگر روی رایانه های 386 و با حافظه یا همان رم در حدود 6 مگابایت هم سازگاری دارند.

پ.ن: اگه سرعت اینترنت برات اهمیت داره، از اپرا استفاده کن:banel_smiley_4: اگه کامپیوترت زیاد از لحاظ سخت افزاری بالا نیست، از اپرا استفاده کن:banel_smiley_4: حتی اگه داری از دایال آپ استفاده میکنی، اینجا حتما از اپرا استفاده کن:banel_smiley_4: در کل از اپرا استفاده کن:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

۱۰-سهولت در مهاجرت

اگر قصد دارید از مرورگری دیگر به کروم مهاجرت کنید خیالتان راحت باشد این قابلیت وجود دارد که همه چیز به جز افزونه های مرورگر فعلی شما!!! به کروم منتقل شود. همه چیز شامل بوک مارکها و کوکی ها و اکانتها و …فقط کافی است که مرورگر فعلی خود را ببیندید و کروم را نصب کنید. با این کار همه چیز به طور اتوماتیک وارد کروم خواهد شد.

فایرفاکس هم این قابلیت رو داره:w58:

بیشتر به نظر میرسه که یکطرفه قضاوت شده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
فایرفاکس هم این قابلیت رو داره:w58:

بیشتر به نظر میرسه که یکطرفه قضاوت شده.

باهات موافقم آقای جن!

من هم دارم از فایرفاکس استفاده میکنم..

ولی مدتیه سرعت سیستم رو گرفته..

ولی با این حال نمیتونم دل ازش بکنم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باهات موافقم آقای جن!

من هم دارم از فایرفاکس استفاده میکنم..

ولی مدتیه سرعت سیستم رو گرفته..

ولی با این حال نمیتونم دل ازش بکنم :ws3:

:w16:

منم از فایرفاکس استفاده می کنم، اما زیاد بهش دل نبستم. قبلا سعی کردم که به کروم محاجرت کنم اما به دلایلی مجبور به برگشت شدم.

فایرفاکس جزو بزرگترین نرم افزار های Open Source هستش که جامعه اپن سرس خیلی بهش مینازه و از این نظر هیچ مرورگری به پاش نمیرسه!

گروه برنامه نویسی فایر فاکس، از وقتی که ورژن 7 را بیرون دادن خیلی مصرف رمش پایین اومده.

قبل از کروم، میگفتن فایرفاکس خوبه. چند وقت پیش تو یه مقاله میخوندم که اکسپلورر از هردوی اینا بهتره و حالامیگن کروم از همه بهتره.

• Like 2
لینک به دیدگاه

خیلی یک طرفه بود متن.من اپرا و کروم و اکسپلورر دارم اما همیشه از کروم استفاده میکنم.مدت هاست که تنها بروزری که استفاده میکنم کروم هست.با این وجود همیشه اپرا توربو رو نصب میکنم.

با وجود اینکه خیلی به کروم علاقه دارم اما به هیچ وجه قبول ندارم که بهتر از فایرفاکس هست.هرکدوم خوبی های خودش رو داره که در نهایت فکر میکنم فایرفاکس زورش بیشتره.اینترنت اکسپلورر هم که واقعا بهترین صفتی که میشه براش در نظر گرفت خنگ هست.

بر طبق چیزایی که میدونم و کار کردم و تست هایی که انجام شده اپرا توربو و سافاری بهترین بروزرها هستند بعد فایرفاکس و بعد از اون کروم.

با این وجود بعضی وقتا پای سلیقه میاد وسط.

فایرفاکس خیلی شلوغه و اون نکته ی رم خوریش رو من قبول دارم به همین خاطر ازش استفاده نمیکنم.اپرا توربو خیلی ساده هست فرمش و بی روح و در نشان دادن عکس ها و شکلک ها (البته من نسخه 10 رو دارم جدیداش رو نمیدونم) مشکل داره.کرو هم قبلا این مشکل رو داشت اما الن دیگه نداره.کروم علاوه بر محیط قشنگی که داره چون مارک هست من خوشم میاد ازش:ws3:

اون قسمت ترجمش هم خیلی به سودش داره تموم میشه.

اما توی سرعت حرف اول رو اپرا میزنه.البته اپرا توربو نه معمولیش

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...