viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ ما طی چند هفته گذشته چند بار رفتیم آسایشگاه عقب مانده های ذهنی برای انجام فعالیت (جزو واحد درسیمون محسوب میشه). اونجا به آقایون مشکل دار ذهنی فعالیتهایی مثل خطاطی، سفالگری، معرق و ... رو یاد میدن، یه آقایی اونجا هست که از نظر ظاهر هیچ مشکلی نداره ولی از نظر ذهنی مشکل داره، فکر کنم جزو افراد iq پایین محسوب میشه، موقع حرف زدن کاملا مشخصه که تلاش میکنه به عنوان یه فرد متشخص و جدی و بزرگسال مورد توجه قرار بگیره، بعضی اوقات خودشو عصبانی نشون میده، تا جدی به نظر برسه و بعضی اوقات هم سعی میکنه حرفای قلنبه سلنبه بزنه، آخرین بار هم شعر "الا یا ایها الساقی ادالکاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها" رو با صدای بلند میخووند و با لبخند زل زده بود به ما (یه جورایی با عرض پوزش هیزانه بود نگاهش، کلا برخی از مردهای دارای عقب ماندگی ذهنی باز هم با عرض پوزش خیلی هیز هستند)؛ ما عکس العملی نشون ندادیم مبنی بر بد اومدن یا خوش اومدن، چیزی که برای من جالب بود عکس العمل مربی آسایشگاه بود، احساس میکردم از رفتارهای آقا مجتبی (مراجع مذکور) شرمنده شده، چیزی نمیگفت فقط سعی میکرد نه به ما نگاه کنه و نه به آقا مجتبی، احساس همدلی شدیدی با اون آقا کردم. شما معمولا موقع مواجهه با شرمندگی دیگران چه احساسی بهتون دست میده و چه عکس العملی نشون میدین؟ 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من سعی میکنم به روی طرف نیارم که بیشتر شرمنده نشه همینقدر که متوجه شده کلی ارزش داره....... 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ معمولا اونجا رو ترک میکنم تا بیشتر شرمنده نشه 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اگر خودش اشتباه کرده یکم دیگه منم اذیت میکنم بیشتر احساس شرمندگی کنه اگر به خاطر کسی دیگه است خوب بحث را کلا عوض میکنم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ اگر خودش اشتباه کرده یکم دیگه منم اذیت میکنم بیشتر احساس شرمندگی کنه اگر به خاطر کسی دیگه است خوب بحث را کلا عوض میکنم خوشت میاد ناراحتی مزدم رو ببینی نه 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ وقتی طرف متوجه اشتباهش شده باشه و بفهمم که شرمنده شده واکنشم دو حالت داره یا محل رو ترک می کنم یا می مونم و بحث رو عوض می کنم ولی درهرصورت بروی طرف نمیارم 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خوشت میاد ناراحتی مزدم رو ببینی نه همه که نه فقط بعضیا که خیلی اذیت میکنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده