رفتن به مطلب

شبکه نگین از ژانویه به سبک کانال های آمریکایی.

ارسال های توصیه شده

بالاخره یک چیزهایی میگن.:icon_pf (34):
بابا دیگه کانال پورنو نیست که adult پخش کنه :-" من یدونه دوبله ترکیش رو دیدم؛ ترکیه خودمون چند نفر اهل اردبیل دوبله کرده بودن خیلی باحال بود =))
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اخه شاید به سنت قد نده این که میگم من 12 سالم بود و الان 30 سال دارم یعنی برای 18 سال پیش هست اره اون موقع شبکه های ترک ازادی بیشتری داشتن و حتی استرپیز کامل هم نشون میدادن که هنوز هم مدارکش تو خونمون موجوده اون زمان من چون کامل ترکی رو بلد نبودم یه کتاب ترکی استانبولی گرفتم تا کامل حرفاشون رو متوجه بشم و این شد که ترکیه استانبولی رو بهتر از ترکیه خودمون یاد گرفتم:ws3:
نه دیگه اون موقع ها یادم نمیاد :دی نکنه cine5 میدیدی؟ :-w :دی خدا خیرشون بده من هرچی یاد گرفتم از کانالای ترکیه یاد گرفتم؛ یه زمونی از این لایو شو های عربی هم داشتن:دی ساناز ببخشید تاپیکتو منحرف کردیم :دی
  • Like 1
لینک به دیدگاه
نه دیگه اون موقع ها یادم نمیاد :دی نکنه cine5 میدیدی؟ :-w :دی خدا خیرشون بده من هرچی یاد گرفتم از کانالای ترکیه یاد گرفتم؛ یه زمونی از این لایو شو های عربی هم داشتن:دی ساناز ببخشید تاپیکتو منحرف کردیم :دی

بله بله همه را دیده ام:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واسه تقویت زبان خوبه :ws3: :whistle:

ولی‌ فک کنم فرقش با فارسی 1مشخصه!!!!:banel_smiley_4: فارسی 1هیچ صحنه سک.سی نداره! این شبکه داره!:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی‌ فک کنم فرقش با فارسی 1مشخصه!!!!:banel_smiley_4: فارسی 1هیچ صحنه سک.سی نداره! این شبکه داره!:ws37:

الان خوشحالی،ناراحتی،بی تفاوتی،چه حسی داری؟ :ws52:

لینک به دیدگاه
برای منم سئواله:دی همینطور در مورد خودت :سوت:

من همچنان پوآرو را ترجیح میدم. :w16:

این سریال ها رو به نظرم هنوز هم نمیشه تو جمع خانوادگی نگاه کرد، یه جورایی ضایعست. :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
من همچنان پوآرو را ترجیح میدم. :w16:

این سریال ها رو به نظرم هنوز هم نمیشه تو جمع خانوادگی نگاه کرد، یه جورایی ضایعست. :icon_pf (34):

چیزی نیست که وقتی کار به جاهای باریک کشید میگی بزار ببینم پوارو میده یا نه؟ بعد 5 مین کانالارو عوض میکنی برمیگردی هیشکی هم نمیفهمه :دی

• Like 4
لینک به دیدگاه

من شنیدم به زبان فارسی دوبله شده چجوری بدرد تقویت زبان میخوره:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چیزی نیست که وقتی کار به جاهای باریک کشید میگی بزار ببینم پوارو میده یا نه؟ بعد 5 مین کانالارو عوض میکنی برمیگردی هیشکی هم نمیفهمه :دی

حالا اگه برگشتم روی کانال و صحنه همچنان ادامه داشت چی؟ :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من شنیدم به زبان فارسی دوبله شده چجوری بدرد تقویت زبان میخوره:ws3:
نخیر زیر نویسه!:whistles: اگرم دوبله باشه لب خونی می‌کنم دیگه:ws3:!!
  • Like 2
لینک به دیدگاه
الان خوشحالی،ناراحتی،بی تفاوتی،چه حسی داری؟ :ws52:
منم باید بگم که مشکلی‌ باهاش ندارم؟:w58:

البت همه این سریال هارو از بقیه شبکه‌ها دیدم.... فیلم سینمایی جدید بذاره نگاه می‌کنم..:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نیدونم،به نظرت این شبکه به درد ایرانی ها میخوره یا نه؟ :ws38:
خوب هرکی‌ دلش بخواد شبکه رو میگیره!:ws37: هر آدمی‌ سلیقه و اعتقادی داره ایرانی‌ و خارجی‌ نداره!
  • Like 2
لینک به دیدگاه
تا حالا بهش فکر نکرده بودم:hanghead: :ws3:
هنوز فکر نکردی باید چیکار کنیم؟زودی باش، شبکه تا هفته دیگه میاد، بیچاره میشیم. :w58:
لینک به دیدگاه
هنوز فکر نکردی باید چیکار کنیم؟زودی باش، شبکه تا هفته دیگه میاد، بیچاره میشیم. :w58:

خوب این فیلمه رو که من دیدم کلهم صحنس؛ شما فعلا بیخیال این شو تا بعدیاش یه فکری میکنیم:ws37: میتونی به خانواده بگی یه مین چشماشون رو ببندن بعد چک کنی:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب این فیلمه رو که من دیدم کلهم صحنس؛ شما فعلا بیخیال این شو تا بعدیاش یه فکری میکنیم:ws37: میتونی به خانواده بگی یه مین چشماشون رو ببندن بعد چک کنی:w02:

من که بچه هام خودشون کلشون رو میندازن پایین

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...