shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2011 احتمالا sms های فینگلیش میده که اینقدر هزینه اش شده بازم تعدادش بالاست 2
from_hell 10964 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 خود من از اس ام اس بدم میاد.... ولی خوب اس میاد باید جواب بدی... اما به نظر من دخترها بیشتر اس ام اس میدن...اون هم اس ام اس های طولانی...هر کدوم 3 تا اس ام اس... یکیش جی اف داداشم...همیشه اس ام اساش 6 تاست تویه اس...منم نصفه میخونم..پاک میکنم...:icon_pf (34): تو دوستام هم زیاد دیدم هم به اس ام اس وابستن هم طولانیه متن پیامشون... ولی پسرها کمتر...اول تماس میگیرن...اگر نتونن اس ام اس میدن... . . اون کسی که اینقدر اس فرستاده باید ببینی کارش چیه؟ شاید از اون خط برای کارش استفاده میکنه...اصولن کسایی که کار آزاد دارن یا مغازه دارن با اس مشتری هاشون رو از رسیدن جنس خبر دار میکنن.... 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 بازم تعدادش بالاست شاید گولش زدند گفتن مثلا 100تا رایگان برنده شدی اینم هی فرستاده دارند هزینه شو ازش میگیرند 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 جدی کنجکاوم ببینم این چقدر اس میده که هزینش اینقدر بالاستفضولم به تو چه:vahidrk: خوب برو در خونشون رو بزن:th_running1:بگو: آقای محترم هستند؟؟ وقتی آقای محترم اومد بگو: ببخشید آقای محترم.. داشتم دنبال رقم مبلغ موبالم میگشتم یهویی!! تصادفی!!! کاملا غیرعمدی!! چشمم حورد به مبلغ اس ام اس های شما.. خواستم بپرسم جدا" چیکار میکنید؟؟ اونم: :v57xpgj21gn50sq6izf:w00::vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 و شما: :w821::w821: اون آقای محترم: :there: و شما: :imoksmiley: و آقای محترم: :icon_pf (12): و من: 3
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2011 خوب برو در خونشون رو بزن:th_running1:بگو: آقای محترم هستند؟؟ وقتی آقای محترم اومد بگو: ببخشید آقای محترم.. داشتم دنبال رقم مبلغ موبالم میگشتم یهویی!! تصادفی!!! کاملا غیرعمدی!! چشمم حورد به مبلغ اس ام اس های شما.. خواستم بپرسم جدا" چیکار میکنید؟؟ اونم: :v57xpgj21gn50sq6izf:w00::vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 و شما: :w821::w821: اون آقای محترم: :there: و شما: :imoksmiley: و آقای محترم: :icon_pf (12): و من: اوااااا مگه من فضولم؟:whistle::ws3: 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 اوااااامگه من فضولم؟:whistle::ws3: بر منکرش لعنت چون آقا وحید تایید کردند که نیستید پس نیستید دیگه چه کاریه 3
pianist 31130 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 واسه منم همین حدود 80000 میاد زیاد نیست که... البت ریال... 4
Aartemis 6639 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 این طوری از صبح تا شب اس ام اس میده به احتمال زیاد چون متاهل هم هستن داره تبلیغ میفرسته یا با خطش کار میکنه برای همین این مبلغ میاد ! من دیدم با خطشون کار میکنن تا 1 میلیون هم پول میاد 6
Avenger 19334 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 اوااااامگه من فضولم؟:whistle::ws3: :ws28::ws28: نه من نگفتم فضولی ولی فکر میکنم خیلی کنجکاوی 2
Avenger 19334 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 هشتادهزارتومان واسه دوماه خوب اومده....یه حساب سرانگشتی بکنید به عبارتی میکنه به روزی 1400تومان اگه فارسی بده 140صفحه پیام واگه فینگیلیش بده حدود 100صفحه میشه..درروز..من خودم همه اموراتم بااس میگذره دارم روزی حدود2500تومان اس میدم..بازم این آقا چیزی پیام نداده با من مقایسه میکنه که ماهی یه شارژ2000 تومنی مصرف میکنم بعد فکر میکنه زیاد مصرف میکنه یارو البته من اون شخص رو میشناسم و میدونم که کارمند یه اداره دولتی هست و کار شخصی و ازاد نداره 3
zebel 619 250 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 بعضیا شورشو در میارن دیگه طرف مثلا تو اتاق بغلیه بهش اس میده که فلان کارو بکن... بی جنبه ان دیگه والا دختر و پسر هم نداره همه جورشو دیدیم ما تموم شد رفــــــــــــت ! :icon_razz: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 بعضیا شورشو در میارن دیگه طرف مثلا تو اتاق بغلیه بهش اس میده که فلان کارو بکن... بی جنبه ان دیگه والا دختر و پسر هم نداره همه جورشو دیدیم ما تموم شد رفــــــــــــت ! :icon_razz: پرونده مختومه اعلام میشه:hapydancsmil: 4
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 2011 بعضیا شورشو در میارن دیگه طرف مثلا تو اتاق بغلیه بهش اس میده که فلان کارو بکن... بی جنبه ان دیگه والا دختر و پسر هم نداره همه جورشو دیدیم ما تموم شد رفــــــــــــت ! :icon_razz: اعصاب معصاب نداریا 3
alimec 23104 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 من خودم رو با خواهرم مقایسه میکنم حدودا میشه یک در برابر 10/ در کل دخترهای آشنا و فامیل بیشتر می زنن/ حداقل من بیشتر دیدم/ یکی از خانوم های فامیل که چپ و راست اس می فرستاد الان مدتیه نمیتونه حتی نزدیک موبایل بشه/ البته میگن بخاطر بارداری شون هست و آلرژی گرفته 3
Avenger 19334 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 اعصاب معصاب نداریا مگه تو این زمونه اعصاب هم برا کسی مونده 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 وقت و بی وقت دوستام جوک میفرستن یه فروشنده دارم که خیلی بام راحته همش اس میده و درد و دل و اینا منم مجبورم بجوابم اس بازی حوصله میخواد که من ندارم 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری