shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من که بهت گفتم به احتمال زیاد از این اس ام اسهای تبلیغاتی که 1000 تا 1000 باهم میفرسته شاید داره حالا چرا گیر دادی به اون بیچاره تو که میشناسیش تبلیغاتش کجا بود؟ اصلا به من چه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تو که میشناسیش تبلیغاتش کجا بود؟ اصلا به من چه دقیقا با حرفت موافقم اصلا به تو چه ولی خوب نیست تو قبض مردم سرک بکشی چون فسفر مغزت که ..... بیشتر تحلیل میره:ws28: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ 1040379 تازه اومده به من چه خوب؟ هشتاد هزار تومان اس ام اس اون وقت 20 هزار تومان مکالمه :w58::w58::w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ هشتاد هزار تومان اس ام اس اون وقت 20 هزار تومان مکالمه :w58::w58::w58::w58: باور کن به چشمم شک کردم گفتم بزار رقمارو بشمرم شاید اشتباه دیدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تو که میشناسیش تبلیغاتش کجا بود؟ اصلا به من چه شماره اش رو بده زنگ بزنم ازش بپرسم بگم چرا انقدر اس میدی تو :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اصن ببینم مگه واس شماها قبض میاد هنوزم ؟ دیگه واس کسی قبض نمیاداااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ باور کن به چشمم شک کردم گفتم بزار رقمارو بشمرم شاید اشتباه دیدم همیشه همین طوره اس انقدر زیاد مکالمه انقدر کم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اصن ببینم مگه واس شماها قبض میاد هنوزم ؟ دیگه واس کسی قبض نمیاداااااااااا چرا نمیاد دو ماه یه دفعه میاد رسوای عالم می کنه ادم رو 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اصن ببینم مگه واس شماها قبض میاد هنوزم ؟ دیگه واس کسی قبض نمیاداااااااااا عزیز دل قبض میاد که این همه سوال پیش اومد دیگه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چرا نمیاد دو ماه یه دفعه میاد رسوای عالم می کنه ادم رو عزیز دل قبض میاد که این همه سوال پیش اومد دیگه عه پس فقط مخابرات گیلان با کلاس شده دیگه قبض نمیده ؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ عه پس فقط مخابرات گیلان با کلاس شده دیگه قبض نمیده ؟ نخیر مخابرات گیلان خسیس شده چه پز گیلانشونم میده ایییییییییییشششش 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ عه پس فقط مخابرات گیلان با کلاس شده دیگه قبض نمیده ؟ مخابرات گیلان کلاه بردار شدهچون بقیه جا ها هم اس میدن که انقدر قبض موبایلته هم قبض میاد 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ نخیر مخابرات گیلان خسیس شدهچه پز گیلانشونم میده ایییییییییییشششش فقط اس ام اس میکنه قبضو باکلاسه دیگه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ فقط اس ام اس میکنه قبضو باکلاسه دیگه از نظر هزینه خیلی به نفعشونه دیگه پول کاغذ و چاپ و مامور پرداخت فیشو نمیدند تازه فکر کنم اون اس ام اس هزینه فیشتونم به پای خودتون مینویسن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مخابرات گیلان کلاه بردار شدهچون بقیه جا ها هم اس میدن که انقدر قبض موبایلته هم قبض میاد خب دیگه پرداخت ها با 09990 و اینترنتیه دیگه، قبض بده برا چی از نظر هزینه خیلی به نفعشونهدیگه پول کاغذ و چاپ و مامور پرداخت فیشو نمیدند تازه فکر کنم اون اس ام اس هزینه فیشتونم به پای خودتون مینویسن آخه نیس تو گیلان همه کارهاو امور اداری و غیر اداری کلیه مردم الکترونیکی انجام میشه ، دیگه کلاسیک کار نمیکنن 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خب دیگه پرداخت ها با 09990 و اینترنتیه دیگه، قبض بده برا چی آخه نیس تو گیلان همه کارهاو امور اداری و غیر اداری کلیه مردم الکترونیکی انجام میشه ، دیگه کلاسیک کار نمیکنن چقدر پز گیلانتونو میدی داداش بهرام بیچاره ماها که تو شهر محروم هستیم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چقدر پز گیلانتونو میدی داداش بهرامبیچاره ماها که تو شهر محروم هستیم دلم برا گیلان تنگ شده نه بابا پز کجا بوده، همه جای ایران سرای من است 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من خودم فقط واسه کارای واجب اس میدم مگه اینکه کسی جکی چیزی بفرسته منم بفرستمش برای دیگری خیلی وقته که اس بازی نمیکنم. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ بالاخره مشخص شد خانوما بیشتر اس ام اس میدن یا آقایون؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ احتمالا sms های فینگلیش میده که اینقدر هزینه اش شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده