Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ همه افراد به دنبال این هستند تا نکته کلیدی برای داشتن زندگی شادتر را پیدا کنند. یکی از کارهایی را که برای داشتن زندگی شادتر و آرامتر میتوان انجام داد این است که بر روی سمت چپ بدن بخوابید. محققان دریافتهاند افرادی که روی سمت چپ بدنشان میخوابند شادتر هستند و نسبت به زندگی نگاه مثبتتری دارند که باعث میشود زندگی شادتر و کم استرسی را تجربه کنند. بر اساس این مطالعه افرادی که روی سمت چپ بدن خود میخوابند نسبت به افرادی که در سمت راست میخوابند نگاه روشنتری به زندگی دارند. محققان همچنین دریافتهاند افرادی که به سمت چپ بدن خود میخوابند راحتتر میتوانند از فشارهای روانی سنگین مثل استرس بکاهند و در مواقع بحرانی آرامتر هستند و اعتماد به نفس بیشتری دارند. منبع : سلامت نیوز :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم يا آرامش و شادي...يا سلامت قلب!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ برا منم بستگی به موقعیتم داره اما سمت راست رو ترجیح میدم:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ من هم به پهلوی چپ می خوابم.... نمی دونستم این همه مزایا داره....چه خوب.. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ولی من شنیدم به پهلوی راست خوابیدن بهتره برا من بستگی به موقعیتم داره که چطور راحت تر باشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یعنی شادیه من از خوابیدن به پهلوی چپه؟ حیلی خوبه...پس همچنان ادامه می دم...:hapydancsmil: نمی دونم چرا یکی از استادامون می گفت: به پهلوی چپ نخوابید برای قلب ضرر داره...خیلی سعی کردم به پهلوی راست بخوابم...نشد که نشد...اما الان می دونم که خیلی هم خوبه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم ولی من شنیدم به پهلوی راست خوابیدن بهترهبرا من بستگی به موقعیتم داره که چطور راحت تر باشم یعنی شادیه من از خوابیدن به پهلوی چپه؟حیلی خوبه...پس همچنان ادامه می دم...:hapydancsmil: نمی دونم چرا یکی از استادامون می گفت: به پهلوی چپ نخوابید برای قلب ضرر داره...خیلی سعی کردم به پهلوی راست بخوابم...نشد که نشد...اما الان می دونم که خیلی هم خوبه اصولن میگن بعد از غذا به پهلوی چپ نخوابید: یه دلیلش اینه که وقتی شکم پر هستش ، باعث میشه غذا از روده برگرده به سمت معده و این سرطانزاست ... و ممکنه به قلب فشار بیاد ... واسه همین دکترا ، بیماران قلبی رو منع می کنن که رو دست چپ بخوابن ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده