Matin H-d 18145 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 همه افراد به دنبال این هستند تا نکته کلیدی برای داشتن زندگی شادتر را پیدا کنند. یکی از کارهایی را که برای داشتن زندگی شادتر و آرامتر میتوان انجام داد این است که بر روی سمت چپ بدن بخوابید. محققان دریافتهاند افرادی که روی سمت چپ بدنشان میخوابند شادتر هستند و نسبت به زندگی نگاه مثبتتری دارند که باعث میشود زندگی شادتر و کم استرسی را تجربه کنند. بر اساس این مطالعه افرادی که روی سمت چپ بدن خود میخوابند نسبت به افرادی که در سمت راست میخوابند نگاه روشنتری به زندگی دارند. محققان همچنین دریافتهاند افرادی که به سمت چپ بدن خود میخوابند راحتتر میتوانند از فشارهای روانی سنگین مثل استرس بکاهند و در مواقع بحرانی آرامتر هستند و اعتماد به نفس بیشتری دارند. منبع : سلامت نیوز :hapydancsmil: 11
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم 5
الهام. 8079 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم يا آرامش و شادي...يا سلامت قلب!! 4
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 برا منم بستگی به موقعیتم داره اما سمت راست رو ترجیح میدم:girl_in_dreams: 3
sam arch 55879 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من هم به پهلوی چپ می خوابم.... نمی دونستم این همه مزایا داره....چه خوب.. 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 ولی من شنیدم به پهلوی راست خوابیدن بهتره برا من بستگی به موقعیتم داره که چطور راحت تر باشم 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 یعنی شادیه من از خوابیدن به پهلوی چپه؟ حیلی خوبه...پس همچنان ادامه می دم...:hapydancsmil: نمی دونم چرا یکی از استادامون می گفت: به پهلوی چپ نخوابید برای قلب ضرر داره...خیلی سعی کردم به پهلوی راست بخوابم...نشد که نشد...اما الان می دونم که خیلی هم خوبه 1
partow 25305 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 پس میگن سمت قلب نخوابین چی؟! من خودم سمت چپ راحت تر میخوابم ولی من شنیدم به پهلوی راست خوابیدن بهترهبرا من بستگی به موقعیتم داره که چطور راحت تر باشم یعنی شادیه من از خوابیدن به پهلوی چپه؟حیلی خوبه...پس همچنان ادامه می دم...:hapydancsmil: نمی دونم چرا یکی از استادامون می گفت: به پهلوی چپ نخوابید برای قلب ضرر داره...خیلی سعی کردم به پهلوی راست بخوابم...نشد که نشد...اما الان می دونم که خیلی هم خوبه اصولن میگن بعد از غذا به پهلوی چپ نخوابید: یه دلیلش اینه که وقتی شکم پر هستش ، باعث میشه غذا از روده برگرده به سمت معده و این سرطانزاست ... و ممکنه به قلب فشار بیاد ... واسه همین دکترا ، بیماران قلبی رو منع می کنن که رو دست چپ بخوابن ... 3
ارسال های توصیه شده