*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ Hi My Friend !!! [TABLE] [TR] [TD]How to recognize whether your PC is female or male? Is your computer “male” or “female”? 1. Open Notepad 2. Type the following line in notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you" 3. Save file as computer_gender.vbs 4. Run the file. . . If you hear a male voice, your pc is a boy ... If you hear a female voice, your pc is a girl ... [/TD] [/TR] [/TABLE] Amazing , ah? 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ I do not hear that sound I think my computer is dumb لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ I do not hear that sound I think my computer is dumb :ws28: لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ I do not hear that sound I think my computer is dumb who knows? maby ur computer is bi***ual:ws28: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ واسه من جفتشه:icon_pf (34): هم صداش زنونست هم مردونه :icon_pf (34): به هرحال هم من استفاده میکنم ازش هم داداشم...باید حواسش به جفتمون باشه لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ واسه من جفتشه:icon_pf (34): هم صداش زنونست هم مردونه :icon_pf (34): به هرحال هم من استفاده میکنم ازش هم داداشم...باید حواسش به جفتمون باشه اره اینم میشه اما نظری که برا سام دادم برا تو هم صدق میکنه لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ برا من مرد بود آخه چیرااااااااا لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ برا من مرد بود آخه چیرااااااااا :ws28: لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ ma ham ke kolan shans nadarim:ws28: لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ ببخشید اونایی که سواد ندارن یه ترجمه براشون نمیذارین؟ من زبانمو با تک ماده پاس کردم خب لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ ببخشید اونایی که سواد ندارن یه ترجمه براشون نمیذارین؟ من زبانمو با تک ماده پاس کردم خب اونش مهم نیس زن بود یا مرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده