MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 'فستوس بایسه' مدافع نیجریه ای یا تیم 'سان هی' در لیگ هنگ کنگ هیچکدام نام هایی آشنا برای فوتبال دوستان نیستند. در 48 ساعت گذشته اسم آنها بیشتر از ستارگان دنیای فوتبال در اینترنت جستجو شده و دلیلش گل به خودی عجیبی بود که این مدافع در دیدار با تیم سیتیزن ای در دسته اول هنک کنگ به ثمر رساند.این گل به اندازه ای جذاب است که برخی آن را با گل زیبای وین رونی به من سیتی مقایسه کرده اند. شاید بدشانسی اوست که بهترین گل به خودی در پایان سال انتخاب نمی شود! جهت ورود به صفحه دانلود روی لینک دانلود کلیک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 27
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 عالیییییی بود ... مخصوصا آخرش که به هم تیمیش دس میده !!! 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 نه تنها زیباترین، بلکه عجیب ترین گل بخودی جهان بود در حالت عادی به هیچ وجه اون حرکت رو نمیتونست انجام بده ولی وقتی روح مرحوم مورفی عزیز (ره) در میان باشه... اینجوری میشه دیگه 6
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 حالا اگر سر دروازه تیم مقابل بود، 100 بار دیگه همچین حرکتی میزد گل نمیشد ... 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 از خنده روده بر شدم یاد گل به خودی خودم تو مسابقات افتادم دروازه بان بودم اون زمان . یه توپ هوایی اومد رو دروازم که داشت میرفت بیرون . من اومدم بازی رو زودتر اغاز کنم واسه همین سعی کردم بگیرمش ! نمیدونم چی شد که تونستم از زاویه بسته توپ خورد به دستم و ... 1
کتایون 15177 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 عجببببببببب یاد سوباسا افتادمبرگردون میزد شوت چرخشیییییی و اینا... 1
ارسالهای توصیه شده