کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کتایون حالا خودت تو چشای من نگاه کن هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه روز من نیومدم مسابقه تمومید؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه روز من نیومدم مسابقه تمومید؟؟؟!!! اصن انقد تابلو بود به 24 ساعت نکشید مسابقه لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اصن انقد تابلو بود به 24 ساعت نکشید مسابقه واقعا؟ پس عکسُ بزارین من ببینم خو!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من اصن راهنمایی کردم؟ حتی یه میتینگ هم نیومدی...ببین دیگه چقدر همون شکلی موندی که جای ابهام نداشتی هووووم ... حیف شد ... هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil: آره دیگه .... کتی فهمیدی ... نمیشد دیگه گمراهت کنیم ...:gnugghender: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه روز من نیومدم مسابقه تمومید؟؟؟!!! بس که تابلوووووو بود لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ تابلوترین هویت مجهول partow این چیهههه؟ واقعا؟ پس عکسُ بزارین من ببینم خو!!! نه بابا ... اصلاً هم تابلو نبود ... فقط بچه ها اشتباهی، حدس درست میزدن ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زهرا عکسُ بزار.....یعنی اصن تغییر نکردی؟!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ غیر اینه؟ راستی هر وقت احساس کردی وقتش رو نداری ، بگو خودم راش میندازم ... به درست لطمه نخوره ... زهرا عکسُ بزار.....یعنی اصن تغییر نکردی؟!!! اینه ... شبیهمه؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینه ... شبیهمه؟ واااای....اصن تغییر نکردی! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil: آخه یه حدس نزدیک میزدی.........شبیه ترین فرد خودت بودی.اگر کولر گازی رو ندیدم بودم بین تو و زهرا شک میکردم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ئه زهرا بود ؟حیف شدا چرا من هیچوقت برنده نمیشم آخهههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ئه زهرا بود ؟حیف شدا چرا من هیچوقت برنده نمیشم آخهههههههههههههههههههههههههههه اوری تشخیص هویت دیگه برنده نمیشی اگه زهرا رو نتونستی حدس بزنی لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اوری تشخیص هویت دیگه برنده نمیشی اگه زهرا رو نتونستی حدس بزنی ئه راس میگی؟ دیدم قیافش اشناستا حاال ایشالا دوره های بعدی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اه بالاخره زهرا تو رو نمایی کردی چرا نتونستم بحدسمت حالا تو که خوبی من با اولین نفر شناخته شدم هنوز در عجبم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ آخه یه حدس نزدیک میزدی.........شبیه ترین فرد خودت بودی.اگر کولر گازی رو ندیدم بودم بین تو و زهرا شک میکردم من که خودمو همیشه حدس میزنم.... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اه بالاخره زهرا تو رو نمایی کردی چرا نتونستم بحدسمت حالا تو که خوبی من با اولین نفر شناخته شدم هنوز در عجبم ایهیم ... :hapydancsmil: آخه تو هم چهرت تغییر نکرده ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده