کتایون 15176 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 کتایون حالا خودت تو چشای من نگاه کن هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 یه روز من نیومدم مسابقه تمومید؟؟؟!!! اصن انقد تابلو بود به 24 ساعت نکشید مسابقه
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 اصن انقد تابلو بود به 24 ساعت نکشید مسابقه واقعا؟ پس عکسُ بزارین من ببینم خو!!!
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من اصن راهنمایی کردم؟ حتی یه میتینگ هم نیومدی...ببین دیگه چقدر همون شکلی موندی که جای ابهام نداشتی هووووم ... حیف شد ... هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil: آره دیگه .... کتی فهمیدی ... نمیشد دیگه گمراهت کنیم ...:gnugghender: :icon_pf (34):
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 تابلوترین هویت مجهول partow این چیهههه؟ واقعا؟ پس عکسُ بزارین من ببینم خو!!! نه بابا ... اصلاً هم تابلو نبود ... فقط بچه ها اشتباهی، حدس درست میزدن ...
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 غیر اینه؟ راستی هر وقت احساس کردی وقتش رو نداری ، بگو خودم راش میندازم ... به درست لطمه نخوره ... زهرا عکسُ بزار.....یعنی اصن تغییر نکردی؟!!! اینه ... شبیهمه؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 هی میگن حدس بزن منم حدس زدم دیگه...من که می دونستم زهراس ولی:hapydancsmil: زهراااااااا یعنی تشخیص هویتت خدااااااا بود...عاشقتم که همون ریختی موندی:hapydancsmil: آخه یه حدس نزدیک میزدی.........شبیه ترین فرد خودت بودی.اگر کولر گازی رو ندیدم بودم بین تو و زهرا شک میکردم
ooraman 22216 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 ئه زهرا بود ؟حیف شدا چرا من هیچوقت برنده نمیشم آخهههههههههههههههههههههههههههه
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 ئه زهرا بود ؟حیف شدا چرا من هیچوقت برنده نمیشم آخهههههههههههههههههههههههههههه اوری تشخیص هویت دیگه برنده نمیشی اگه زهرا رو نتونستی حدس بزنی
ooraman 22216 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 اوری تشخیص هویت دیگه برنده نمیشی اگه زهرا رو نتونستی حدس بزنی ئه راس میگی؟ دیدم قیافش اشناستا حاال ایشالا دوره های بعدی:hapydancsmil:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 اه بالاخره زهرا تو رو نمایی کردی چرا نتونستم بحدسمت حالا تو که خوبی من با اولین نفر شناخته شدم هنوز در عجبم
کتایون 15176 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 آخه یه حدس نزدیک میزدی.........شبیه ترین فرد خودت بودی.اگر کولر گازی رو ندیدم بودم بین تو و زهرا شک میکردم من که خودمو همیشه حدس میزنم....
partow 25305 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 اه بالاخره زهرا تو رو نمایی کردی چرا نتونستم بحدسمت حالا تو که خوبی من با اولین نفر شناخته شدم هنوز در عجبم ایهیم ... :hapydancsmil: آخه تو هم چهرت تغییر نکرده ...
ارسال های توصیه شده