کتایون 15176 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 اره شبیه دو سه نفره لورنا و کتایون آفریییییییییییین..خوشم میاد این قدر باهوشن بچه ها...:hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 عرض شود خدمتتون که خدایی این دفعه خیلی شبیه زهراس...تابلو شدی زهرا بیا خودتو لو بده...
from_hell 10964 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 من فقط دو تا حدس دارم... کتایون godess همین دوتا...اینقدر اینا رو میگم..تا برنده بشم... مثل بلیط لاتاری :دی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 به نظرم Partow هست. عرض شود خدمتتون که خدایی این دفعه خیلی شبیه زهراس...تابلو شدی زهرا بیا خودتو لو بده... تا وقتی خودش نیومده و نتونسته از خودش دفاع کنه کسی متهمش نکنه :vahidrk: من فقط دو تا حدس دارم...کتایون godess همین دوتا...اینقدر اینا رو میگم..تا برنده بشم... مثل بلیط لاتاری :دی حتما یه روزی برنده میشی
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 زهرا پرتو...........یا مهسا...........هر کی هست یه مدتی جنوب بوده چون کولر گازی تو تصویره
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 زهرا پرتو...........یا مهسا...........هر کی هست یه مدتی جنوب بوده چون کولر گازی تو تصویره شمالم میتونه باشه من میخواستم برنده بشم:4564: :there: اونم برنده نشده
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 شمالم میتونه باشه :there: اونم برنده نشده نخیر ........کاملا واضح و مبرهن هست که این دخمل خوشگل کسی نیست جز.............زهرا پرتویان
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 نخیر ........کاملا واضح و مبرهن هست که این دخمل خوشگل کسی نیست جز.............زهرا پرتویان همش 2 روز وقت دارین حدس بزنین همشو بگین زهرا تا این دو روزم تموم شه خودم برنده شم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 زهرا دوست جونه خودمههههههههه:hapydancsmil::w02:partow حدساتونو میسوزونیناااا از من گفتن بود خودم برنده میشم
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من فقط دو تا حدس دارم...کتایون godess همین دوتا...اینقدر اینا رو میگم..تا برنده بشم... مثل بلیط لاتاری :دی به این میگن حدس درست حسابی...آفرین هدا ادامه بده من به تو افتخار می کنم...:hapydancsmil: تا وقتی خودش نیومده و نتونسته از خودش دفاع کنه کسی متهمش نکنه :vahidrk: زهرا بیا دیگه همیشه بودا تو تشخیص هویت تابلووووووووووووو همش 2 روز وقت دارین حدس بزنین همشو بگین زهرا تا این دو روزم تموم شه خودم برنده شم سپیده تو چشای من نگاه کن...:girl_yes2:
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 اقا اینجا یه دونه گرافیست بود شبیه اونه اسمشو نمیدونم اما طراحی سایتم فک کنم ماله اونه اسمش سحره ... که الآن یه مدته نیستش ... عرض شود خدمتتون که خدایی این دفعه خیلی شبیه زهراس...تابلو شدی زهرا بیا خودتو لو بده... زهرا بیا دیگه همیشه بودا تو تشخیص هویت تابلووووووووووووو نخیر من نیستم .. من به این خوشگلیم مگه؟
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 نخیر من نیستم .. من به این خوشگلیم مگه؟ خب باشه چون اصرار می کنی..پس منم...:hapydancsmil: سپیده میگما مریم نیست؟ من حافظه تصویریم داغونه
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 سارا نیست ؟ تبسمS.Tabassom سارا رو باید بگم یه بار عکسشو بده واسه تشخیص هویت همیشه تو حدسا هست به این میگن حدس درست حسابی...آفرین هدا ادامه بده من به تو افتخار می کنم...:hapydancsmil: زهرا بیا دیگه همیشه بودا تو تشخیص هویت تابلووووووووووووو سپیده تو چشای من نگاه کن...:girl_yes2: چی شده چیزی رفته تو چشمت؟ فوت کنم؟ اسمش سحره ... که الآن یه مدته نیستش ... نخیر من نیستم .. من به این خوشگلیم مگه؟ دعوا نکن بابا نگفتن کسیو ترور کردی که انقده داد میزنی خب باشه چون اصرار می کنی..پس منم...:hapydancsmil:سپیده میگما مریم نیست؟ من حافظه تصویریم داغونه مریم کیه؟ یوزرشو بگین بابا
ارسال های توصیه شده