eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ دمت گرم برادرتاپيك زيبايي بوداول كه خوندمش فكر كردم بحث فمنیستيه ولي دخترا گند زدن و تاپيك ضد زن ها شد يكي از معدود تاپيكايي بود كه كامل خوندمش خيلي زيبا نگار رو ضايع كردي دمت گرم نظر لطفته داداش که کلش رو خوندی این تاپیک یه شوخی بود البته اگه بذارن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بهله شما درست مي فرماييد:-)اصلا شما خيلي قهارين)شكلك ترس(من خودم استاد پيچوندن بحثم در مواقع ضروري:-) آفرین عزیزم حالا دیگه میتونی بری خدافظی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ دعوت شده ها رو فکر کنم بدونی از کجا آوردم بعدشم همینه که هست .... من مثل بعضیا نیروی کمکی نمیخوام دعوت کردم که ببینن از این تاپیکا واسه خانوما هم میشه زد و از ناراحتی اون تاپیک در بیان منم نیروی کمکی دعوت نکردم کلا خودجوش هستند بچه ها اونجا کسی ناراحت نشد تا اونجایی که من خبر دارم لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم نیروی کمکی دعوت نکردم کلا خودجوش هستند بچه ها اونجا کسی ناراحت نشد تا اونجایی که من خبر دارم بهلههه مردها ناراحتی شون رو بروز نمیدن کلا ما مردا همه چی رو تو دلمون نگه میداریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بهلههه مردها ناراحتی شون رو بروز نمیدن کلا ما مردا همه چی رو تو دلمون نگه میداریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهرحال اگر چندتا نکته داشت که ناراحت بشوید ولی خیلی نکته های دیگه هم داشت که برخودتون ببالید ولی این به ظاهر طنز شما همش دلش زورگویی به زنان داشت........ خودمون به اندازه کافی بیشتر از کوپینمون به جنس مذکر لطف داشتیم...لازم به گفتن نیست دیگه...... تا دختری انگار وظیفته که غذارو آماده کنی و نق هم از باقهی بشنوی و هزارتا کار دیگه بعد هم که ازدواج کردی این سیکل بدتر میشه...... کلا خیلی بی انصاف هستند مردهای مخصوصا مسلمون و ایرانی خواه میخواد داداشم باشه خواه غریبه ها...... فقط و فقط هم به همین علت هست که اعتراض کردیم چون اینها حقیقت تلخه امین جان لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بهرحال اگر چندتا نکته داشت که ناراحت بشوید ولی خیلی نکته های دیگه هم داشت که برخودتون ببالیدولی این به ظاهر طنز شما همش دلش زورگویی به زنان داشت........ خودمون به اندازه کافی بیشتر از کوپینمون به جنس مذکر لطف داشتیم...لازم به گفتن نیست دیگه...... تا دختری انگار وظیفته که غذارو آماده کنی و نق هم از باقهی بشنوی و هزارتا کار دیگه بعد هم که ازدواج کردی این سیکل بدتر میشه...... کلا خیلی بی انصاف هستند مردهای مخصوصا مسلمون و ایرانی خواه میخواد داداشم باشه خواه غریبه ها...... فقط و فقط هم به همین علت هست که اعتراض کردیم چون اینها حقیقت تلخه امین جان :icon_razz: اعتراض کردین؟ یعنی شما هم پیرور دوست عزیز و ...تون اومدید اینجا؟ ببین شهدخت خانوم مملکت ما مشکل زیاد داره قانون مشکل داره دین مون مشکل داره زن هامون مشکل دارن مرد هامون مشکل دارن الان مشکل شما این تاپیکه منه؟ فکر میکنین اگه چند نفری بیاین و تاپیک منو به گند بکشین مشکلات حل میشه؟ فکر میکنین با گیر دادن به همه چیز و نق زدن چیزی درست میشه؟ شما یه شوخی کردی و من هم برایه شوخی کردن این تاپیک رو زدم من همیشه موافق برابری بودم و هستم و هیچ وقت سعی نکردم تویه بحث هایه جنسیتی طرف گروه خاصی رو بگیرم حتی زمای که دوستان محترمتون انواع عیب ها رو به آقایون نسبت میدادن و سعی میکردنند همه ی بدبختی و بی فرهنگی رو به ما نسبت بدن تا خودشون رو مبرا کنن بنده توهینی با خانم ها نکردم و سعی نکردم جانب داری کنم الان میفهمم شما و اون دوستاتون که اومدیدن و به شخص من اعتراض میکنین چیزی از طنز سرتون نمیشه چون باید بفهمین مشکل تویه جامعست نه از بنده شما اگه خیلی شیر تشریف دارین برین حرفتون رو به اونایی که به راحتی و جدی همین حرفا رو و 100 برابر بدتر از اینا رو به شما نسبت میدن و به راحتی تویه رسانه میگن بگین درباره ی تاپیک هم اگه مشکلی دارین میتونین به مدیریت بگین که این تاپیک داره به خانوم ها توهین میکنه و در صورت موافقت اونا پلمش کنین ... 6 تا اخطار هم به من بدن که شاید مشکلات جامعه حل بشه پ.ن : همین کارا رو میکنین که مردا علاقه ای به زن گرفتن ندارن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اعتراض کردین؟یعنی شما هم پیرور دوست عزیز و ...تون اومدید اینجا؟ ببین شهدخت خانوم مملکت ما مشکل زیاد داره قانون مشکل داره دین مون مشکل داره زن هامون مشکل دارن مرد هامون مشکل دارن الان مشکل شما این تاپیکه منه؟ فکر میکنین اگه چند نفری بیاین و تاپیک منو به گند بکشین مشکلات حل میشه؟ فکر میکنین با گیر دادن به همه چیز و نق زدن چیزی درست میشه؟ شما یه شوخی کردی و من هم برایه شوخی کردن این تاپیک رو زدم من همیشه موافق برابری بودم و هستم و هیچ وقت سعی نکردم تویه بحث هایه جنسیتی طرف گروه خاصی رو بگیرم حتی زمای که دوستان محترمتون انواع عیب ها رو به آقایون نسبت میدادن و سعی میکردنند همه ی بدبختی و بی فرهنگی رو به ما نسبت بدن تا خودشون رو مبرا کنن بنده توهینی با خانم ها نکردم و سعی نکردم جانب داری کنم الان میفهمم شما و اون دوستاتون که اومدیدن و به شخص من اعتراض میکنین چیزی از طنز سرتون نمیشه چون باید بفهمین مشکل تویه جامعست نه از بنده شما اگه خیلی شیر تشریف دارین برین حرفتون رو به اونایی که به راحتی و جدی همین حرفا رو و 100 برابر بدتر از اینا رو به شما نسبت میدن و به راحتی تویه رسانه میگن بگین درباره ی تاپیک هم اگه مشکلی دارین میتونین به مدیریت بگین که این تاپیک داره به خانوم ها توهین میکنه و در صورت موافقت اونا پلمش کنین ... 6 تا اخطار هم به من بدن که شاید مشکلات جامعه حل بشه پ.ن : همین کارا رو میکنین که مردا علاقه ای به زن گرفتن ندارن نه من با زدن این تاپیک مشکلی ندارم فقط گفتم دلیل اعتراضها چیه وگرنه نه اهل گزارش دادن بیخود هستم نه دلم میخواد کسی دلخور بشه.... بد برداشت نکنید دقیقا مشکل همون جامعه هست و بعضی از زن ها و مردهای جامعه که همه چیزو باهم قاطی میکنند......... اینو هم بدون دوست عزیزم که طنز درون خودش یه حقیقت تلخی رو پنهون کرده ......که بیانش چون سخت بوده با رنگ و لعاب طنز گونه و شوخی و خنده ابراز شده.. مثل همین جکهایی که گفته میشه.... من بخاطر حرف هیچ کسی هیچی نگفتم اگر ببینید خود من اولین کسی بودم که حس کردم خواسته یک مرد هموطنم داشتن ییک یار ویاور نیست بلکه بیشتر یک خدمتکار میخوادو زیردست منکه نگفتم شماها مشکل دارید کسی که اینو نوشته کم لطفی کرده... وگرنه دراین دوره و زمونه خیلی ها هم هستند که درزندگی مشترکشون کارهها و وظایفشون تقسیم شده ....... خوشبخت هم هستند...... اگر ناراحت میشید من پست های خودمو پاک میکنم تا دلخوری پیش نیاید....... دیگه هم طرف اینجور بحث ها نمیام ....... پ.ن همین خواسته هاتون هست که توقع ها رفته بالا...کسی بهتون زن نمیده لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ نه من با زدن این تاپیک مشکلی ندارمفقط گفتم دلیل اعتراضها چیه وگرنه نه اهل گزارش دادن بیخود هستم نه دلم میخواد کسی دلخور بشه.... بد برداشت نکنید دقیقا مشکل همون جامعه هست و بعضی از زن ها و مردهای جامعه که همه چیزو باهم قاطی میکنند......... اینو هم بدون دوست عزیزم که طنز درون خودش یه حقیقت تلخی رو پنهون کرده ......که بیانش چون سخت بوده با رنگ و لعاب طنز گونه و شوخی و خنده ابراز شده.. مثل همین جکهایی که گفته میشه.... من بخاطر حرف هیچ کسی هیچی نگفتم اگر ببینید خود من اولین کسی بودم که حس کردم خواسته یک مرد هموطنم داشتن ییک یار ویاور نیست بلکه بیشتر یک خدمتکار میخوادو زیردست منکه نگفتم شماها مشکل دارید کسی که اینو نوشته کم لطفی کرده... وگرنه دراین دوره و زمونه خیلی ها هم هستند که درزندگی مشترکشون کارهها و وظایفشون تقسیم شده ....... خوشبخت هم هستند...... اگر ناراحت میشید من پست های خودمو پاک میکنم تا دلخوری پیش نیاید....... دیگه هم طرف اینجور بحث ها نمیام ....... پ.ن همین خواسته هاتون هست که توقع ها رفته بالا...کسی بهتون زن نمیده ببین دوست من نیازی نیست پست هات رو پاک کنی اگه اینو میخواستم خودم به مدیریت میگفتم و طبق قوانین تالار میتونم پست هایی که باعث انحراف در تاپیک میشن غیر مستقیم پاک کنم. اینکه طنز بیان حقایق جامعه به شیوه ای خنده داره شکی نیست اما این یعنی من هم به همون حقایق تلخ پایبندم؟ یعنی فکر میکنید که منی که این تاپیک رو زدم یه زندگیه مشترک به این شکل میخوام؟ مسلمه که اینطور نیست (میخوای شماره بدم پرسی؟ ) اگه مثلا آقای مدیری میاد و یه سریال طنز درست میکنه درباره ی حکومت یعنی با اون چیزهایه مسخره موافقه؟ چیزی که من از حرفای شما (دوستاتون) برداشت میکنم یه دیکتاتوریه زنانست هیشکی هیچی نگه ما گلیم ... وقتی شما نمی تونید یه طنز رو تحمل کنید ... انتظار دارید آقایون دلشون به حالتون بسوزه؟ اشتباه میکنید.... جمیعاً لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ببین دوست من نیازی نیست پست هات رو پاک کنی اگه اینو میخواستم خودم به مدیریت میگفتم و طبق قوانین تالار میتونم پست هایی که باعث انحراف در تاپیک میشن غیر مستقیم پاک کنم. اینکه طنز بیان حقایق جامعه به شیوه ای خنده داره شکی نیست اما این یعنی من هم به همون حقایق تلخ پایبندم؟ یعنی فکر میکنید که منی که این تاپیک رو زدم یه زندگیه مشترک به این شکل میخوام؟ مسلمه که اینطور نیست (میخوای شماره بدم پرسی؟ ) اگه مثلا آقای مدیری میاد و یه سریال طنز درست میکنه درباره ی حکومت یعنی با اون چیزهایه مسخره موافقه؟ چیزی که من از حرفای شما (دوستاتون) برداشت میکنم یه دیکتاتوریه زنانست هیشکی هیچی نگه ما گلیم ... وقتی شما نمی تونید یه طنز رو تحمل کنید ... انتظار دارید آقایون دلشون به حالتون بسوزه؟ اشتباه میکنید.... جمیعاً کسی نخواست دل آقایون براش بسوزه مگر اینکه شما خواسته باشید دل زن ها براتون بسوزه...... و نکته آخر مردها همشون یجوری غد و دیکتاتور هستند.... لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ یه زن نداریم که وقتی دلمون گرفت تا صب ناز و نوازشمون کنه ... بعد وقتی دل خودش گرفت ما کفه ی مرگونو بزاریم هیچم بخودمون نیاریم خانوممون دلش گرفته :دی :whistles: اینو با دل پر نوشتما :دی:w589::3384s: لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کسی نخواست دل آقایون براش بسوزه مگر اینکه شما خواسته باشید دل زن ها براتون بسوزه...... و نکته آخر مردها همشون یجوری غد و دیکتاتور هستند.... من از دلسوزی حرف نزدم نه برای شما و نه برای مردها این شما بودید که به نحوی دیکتاتورانه میخواستید تاپیک من توهین آمیز و اشتباه جلوه کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده