کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حقیقت همش به نفع ماستما خودمون داریم از حقمون کناره گیری میکنیم امین منو نیگااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بابا به خدا جدی نگفتیم. همین حساسیت ها باعث میشه ما بیشتر از این شوخی ها لذت ببریم. لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کی جدی گرفت؟ اگه جدی بود که... طنزشو تحلیل میکنیederجان؟ طنز اصولا برایه کم هوش ترین افراد جامعه هم قابل فهمه این هم فکر نمیکنم از اون مستثنا باشه واقعا برایه شما نیاز به تحلیل داره؟ واقعا؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بابا به خدا جدی نگفتیم. همین حساسیت ها باعث میشه ما بیشتر از این شوخی ها لذت ببریم. به جون خودم دیگه لذت نمیبرم الان جنگ جهانیه سوم رو راه میندازن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ به جون خودم دیگه لذت نمیبرم الان جنگ جهانیه سوم رو راه میندازن :icon_pf (34): :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه زن نداریم وقتی میریم مهمون ما جلو بریم اونو بچه ها یه ده قدمی پشت سرمون بیان یه زن نداریم بهش بگیم منزل یه زن نداریم یه شاخ نبات مهریش باشه وقتی حرف گوش نکرد بگیم : میبرم پرتت میکنم خونه بابات ولی خدایی خوبه که زن نداریم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ طنز اصولا برایه کم هوش ترین افراد جامعه هم قابل فهمه این هم فکر نمیکنم از اون مستثنا باشه واقعا برایه شما نیاز به تحلیل داره؟ واقعا؟؟؟؟ اره من خنگم برام تحلیل میکنید؟ لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اره من خنگم برام تحلیل میکنید؟ نه عزیزم لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه زن نداریم وقتی میریم مهمون ما جلو بریم اونو بچه ها یه ده قدمی پشت سرمون بیان یه زن نداریم بهش بگیم منزل یه زن نداریم یه شاخ نبات مهریش باشه وقتی حرف گوش نکرد بگیم : میبرم پرتت میکنم خونه بابات ولی خدایی خوبه که زن نداریم بخدا (بدون سوت ) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نه عزیزم خیلی ممنون... طنز تلخی بود نگفتنش بهتره به ضرره هر دو جنسه...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خیلی ممنون... طنز تلخی بود نگفتنش بهتره به ضرره هر دو جنسه...:icon_pf (34): الان شما مشکلت با این طنز چیه؟ یه زن نداریم که سر هر چیزی یه دعوای مفصل باهامون راه بندازه؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این یه تاپیک کوبنده بود برای اون تاپیکت بعدشم همینه که هست ماشاالله چقده زوود تلافی کردی.... بزار یه یه هفته از زدن اوون یکی بگذره......مثه مورد 10 میمونه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ الان شما مشکلت با این طنز چیه؟ یه زن نداریم که سر هر چیزی یه دعوای مفصل باهامون راه بندازه؟ :icon_razz: شما فک میکنی دارم باهاتون دعوا میکنم؟؟؟؟؟ ببخشید که سوال پرسیدم! شرمنده! فک نمیکردم برداشتتون دعوا باشه!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این یه تاپیک کوبنده بود برای اون تاپیکت بعدشم همینه که هست آقا این یکی رو خوب اومدی!!!:gnugghender: لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ شما فک میکنی دارم باهاتون دعوا میکنم؟؟؟؟؟ ببخشید که سوال پرسیدم! شرمنده! فک نمیکردم برداشتتون دعوا باشه!:icon_pf (34): دوستانه هم نبوداااا!!! این بار رو میبخشم ... لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ماشاالله چقده زوود تلافی کردی....بزار یه یه هفته از زدن اوون یکی بگذره......مثه مورد 10 میمونه آقا این یکی رو خوب اومدی!!!:gnugghender: این یه ضد حمله ی سریع بود یکی از مهترین تاکتیک ها در جنگ جمع کردن نیرو ها و انجام یک ضد حمله ی غافل گیرانست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این یه ضد حمله ی سریع بود یکی از مهترین تاکتیک ها در جنگ جمع کردن نیرو ها و انجام یک ضد حمله ی غافل گیرانست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده