کتایون 15176 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 حقیقت همش به نفع ماستما خودمون داریم از حقمون کناره گیری میکنیم امین منو نیگااااااااااااااا
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 بابا به خدا جدی نگفتیم. همین حساسیت ها باعث میشه ما بیشتر از این شوخی ها لذت ببریم.
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 کی جدی گرفت؟ اگه جدی بود که... طنزشو تحلیل میکنیederجان؟ طنز اصولا برایه کم هوش ترین افراد جامعه هم قابل فهمه این هم فکر نمیکنم از اون مستثنا باشه واقعا برایه شما نیاز به تحلیل داره؟ واقعا؟؟؟؟
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 بابا به خدا جدی نگفتیم. همین حساسیت ها باعث میشه ما بیشتر از این شوخی ها لذت ببریم. به جون خودم دیگه لذت نمیبرم الان جنگ جهانیه سوم رو راه میندازن :icon_pf (34):
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 به جون خودم دیگه لذت نمیبرم الان جنگ جهانیه سوم رو راه میندازن :icon_pf (34): :icon_pf (34):
El Roman 31720 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 یه زن نداریم وقتی میریم مهمون ما جلو بریم اونو بچه ها یه ده قدمی پشت سرمون بیان یه زن نداریم بهش بگیم منزل یه زن نداریم یه شاخ نبات مهریش باشه وقتی حرف گوش نکرد بگیم : میبرم پرتت میکنم خونه بابات ولی خدایی خوبه که زن نداریم
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 طنز اصولا برایه کم هوش ترین افراد جامعه هم قابل فهمه این هم فکر نمیکنم از اون مستثنا باشه واقعا برایه شما نیاز به تحلیل داره؟ واقعا؟؟؟؟ اره من خنگم برام تحلیل میکنید؟
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 یه زن نداریم وقتی میریم مهمون ما جلو بریم اونو بچه ها یه ده قدمی پشت سرمون بیان یه زن نداریم بهش بگیم منزل یه زن نداریم یه شاخ نبات مهریش باشه وقتی حرف گوش نکرد بگیم : میبرم پرتت میکنم خونه بابات ولی خدایی خوبه که زن نداریم بخدا (بدون سوت )
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 نه عزیزم خیلی ممنون... طنز تلخی بود نگفتنش بهتره به ضرره هر دو جنسه...:icon_pf (34):
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 خیلی ممنون... طنز تلخی بود نگفتنش بهتره به ضرره هر دو جنسه...:icon_pf (34): الان شما مشکلت با این طنز چیه؟ یه زن نداریم که سر هر چیزی یه دعوای مفصل باهامون راه بندازه؟ :icon_razz:
*mini* 37778 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 این یه تاپیک کوبنده بود برای اون تاپیکت بعدشم همینه که هست ماشاالله چقده زوود تلافی کردی.... بزار یه یه هفته از زدن اوون یکی بگذره......مثه مورد 10 میمونه
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 الان شما مشکلت با این طنز چیه؟ یه زن نداریم که سر هر چیزی یه دعوای مفصل باهامون راه بندازه؟ :icon_razz: شما فک میکنی دارم باهاتون دعوا میکنم؟؟؟؟؟ ببخشید که سوال پرسیدم! شرمنده! فک نمیکردم برداشتتون دعوا باشه!:icon_pf (34):
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 این یه تاپیک کوبنده بود برای اون تاپیکت بعدشم همینه که هست آقا این یکی رو خوب اومدی!!!:gnugghender:
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 شما فک میکنی دارم باهاتون دعوا میکنم؟؟؟؟؟ ببخشید که سوال پرسیدم! شرمنده! فک نمیکردم برداشتتون دعوا باشه!:icon_pf (34): دوستانه هم نبوداااا!!! این بار رو میبخشم ...
eder 13732 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 ماشاالله چقده زوود تلافی کردی....بزار یه یه هفته از زدن اوون یکی بگذره......مثه مورد 10 میمونه آقا این یکی رو خوب اومدی!!!:gnugghender: این یه ضد حمله ی سریع بود یکی از مهترین تاکتیک ها در جنگ جمع کردن نیرو ها و انجام یک ضد حمله ی غافل گیرانست
*mini* 37778 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 این یه ضد حمله ی سریع بود یکی از مهترین تاکتیک ها در جنگ جمع کردن نیرو ها و انجام یک ضد حمله ی غافل گیرانست
ارسال های توصیه شده