Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ پیش گویی تبتی: آزمون خودشناسی یا حالا هر چیز دیگه ای که اسمشو میذارن. لینک زیر رو دانلود کنید . حجمش خیلی کمه. بعد بهش ج بدید. جالبه یکی از دوستان واسم میل کرده بود. گفتم شاید جالب باشه واسه دوستان بذارم. میخوام بدونم تا چه حد جوابهایی که میگیرید صحیحه و به شخصیتتون نزدیکه. لطفا آزمایش کنید و جوابتون رو بذارید مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 36 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ جالب بود. در مورد دوست واقعی درست بود. در مورد ترتیب حیوانات هم یه جورایی درست بود! اما اینا سرگرمیه. یه مقداری هم روانشناسی قاتیش بود که باورپذیرترش کرد به نظرم. چون یه چندتایی از تحلیلاشو خودم حدس زدم. شما باور نکن. دی: آدم باید خودش خودش رو بشناسه. جیمی (ع) دی: 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ جالب بود. ولی گفته بود نتیجه رو کسی نبینه. 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ترتيب حيواناتش واسه من كه درست نبود خيلي ولي واسه دوستا درست بود...واسه دومي هيچ جوابي نداشتم 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ جالب بود. ولی گفته بود نتیجه رو کسی نبینه. نگفتم که نتیجه رو بگی. گفتم بگید در مورد خودتون چقدر صادق بوده. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ بیشترش درست بود. صفت دشمنم شد آشغال قهوه اش هم جالب بود آرزوم هم محقق میشه:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ بیشترش درست بود.دشمنم شد آشغال قهوه اش هم جالب بود آرزوم هم محقق میشه:hapydancsmil: ایولللللللللللل پس منتظر سررسد اون عدد باش 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ایوللللللللللللپس منتظر سررسد اون عدد باش خیلی دور نیست ها. چند وقت دیگه معلوم میشه. ینی امیدوار باشم؟ اگه برآورده نشد همش تقصیر توئه:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ خیلی دور نیست ها.چند وقت دیگه معلوم میشه. ینی امیدوار باشم؟ اگه برآورده نشد همش تقصیر توئه:viannen_38: خب بستگی به این هم داره که اون عدد رو درست انتخاب کرده باشی یا نه!!! اصلا آرزوتو به من بوگو برات برآورده اش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ نگفتم که نتیجه رو بگی.گفتم بگید در مورد خودتون چقدر صادق بوده. آهان. از اون نظر. خوب بود تقریبا. 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ آهان. از اون نظر. خوب بود تقریبا. خب پس شما هم دارید حاجت روا میشید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ جالب بود واسه منم همش تقریبا درست بود ... بخصوص رنگ ها 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ بازم هم بازهم برای چندمین بار که این فالو میگیرم درست بود................همه چیزیش فقط من موندم اون روز هفته اه چی شد نتیجهش؟ شاید جزو محدود فالهایی باشه که ترتیبشو یادم میره .......... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده