shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ یادم نمیاد قبلاً که گوشی نداشتم اولین چیزی که بعد از خواب دنبالش میگشتم چه بود؟! شما یادتون میاد؟ 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من هر وقت از خواب پا میشدم دنبال جورابام میگشتم 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من چه الان و چه قبلا صبح که از خواب پامیشم دنبال ادامه خوابم میگردم و مخصوصا تو زمستون پاییز دنبال جای گرم برای خواب دوباره تابستن ها هم چون کولر روشنه میرم دنبال جایی که اشعه افتاب بزنه و گرمم کنه شاید من خونسرد هستم که نیاز به گرما بعد خواب دارم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ هان! یادم نیس ولی فکر کنم سریع به کارام میرسیدم دقیق یادم نمیاد 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ دنبال خوراکی ...الانم هروقت بیدار میشم شدیدا گرسنمه یه راست میرم تو یخچال . 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ همیشه و هنور ساعت اولین چیزه خوب منم به خاطر ساعت دنبال موبایلمم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ دست شویی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اول ساعت، بعد حمام، بعد کتری، بعد لباس. از اول همینطوری بودم. الانم همینطوریم. گوشیمو وقتی از خونه درومدم بیرون چک میکنم. 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ گوشیمو نگاه نمی کنم الان چون از تختم دوره... یه زمانی با گوشی میخوابیدم و بیدار میشدم..جووووونیا من دنبال دمپاییم میگردم...همیشه یه لنگه اش زیر تختمه... 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ عینک که بزنم به چشمم و ساعت رو ببینم 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من کلا دنبال ساعت میگردم زمان دستم بیاد فرقی نمیکنه گوشی باشه یا ساعت یا هر چیزی. 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ منم معمولا دنبال گوشیم میگردم. پس قبلا دنبال چی میگشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آهان قبلا سریع میرفتم دنبال کارای روزانم الآن تا چند دقیقه هاج و واج به گوشیم نگاه میکنم و درباره ی اینکه چرا با این صدای بلند زنگش من متوجه نشدم فکر میکنم... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ همه دنبال زماننمن 15 سالم بود گوشی گرفتم از اون وقت صبحا اول مسجامو چک میکنم قبلش یادم نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده