رفتن به مطلب

شما از بابانوئل چی میخواستید؟ *یه تاپیک کریسمسی*

ارسال های توصیه شده

امروز داشتم یه مطلب جالب میخوندم پیرامون یه آمارگیری توی آمریکا که بچه ها از بابانوئل چی میخوان که تو خورجینش بذاره و سوغات بیاره تو چوراب یا زیر بالشت و توی هر سوراخ سمبه ی دیگه ای.

جالب اینجا بود که نصف بچه های آمریکایی از بابانوئل ipad بقیشون هم آیپاد لمسی و آیفون و تبلت غیر از آیپد و بازی جدید کنسول نینتدو و ایکس باکس و ... میخوان و دوست دارن صبح که پا میشن بابانوئل واسشون یه آیپد خوشگل گذاشته باشه تو جورابشون. و بیچاره بابا نوئل. دی:

حالا واسم سوال اینجاست که اگر ما یه چیز مشابه بابانوئل تو فرهنگمون داشتیم، ما چه چیزی از بابانوئل ایرونیمون می خواستیم؟

شما خودتون فرض کنید که بابانوئل میاد سراغتون فردا صبح؛ به این سوال پاسخ بدید.

دوست داشتید بابانوئل صبح عید چه هدیه ای تو جورابتون گذاشته باشه؟با دلیل لطفا. دی:

1262129357.jpg

• Like 46
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی چیزا ولی اول یه دوربین عکاسی حرفه یی. چون خیلی دوست دارم یه دوربین عکاسی داشته باشم. :ws37:

ولی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بابانوئل بخواد حرکتی کنه خودت برو بخر با این وضعیت افزایش قیمت دلار که احتمالا تا 2300 هم میره هرچه زودتر وسائل دیجیتال بخری بهتره! دی:

من هفته قبل یه لپتاپ خریدم 1650 ، فرداش شد 1670, دوروز بعدش شد 1700 امروز رفتم پاساژ پایتخت دیدم شده 1780!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
ولی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بابانوئل بخواد حرکتی کنه خودت برو بخر با این وضعیت افزایش قیمت دلار که احتمالا تا 2300 هم میره هرچه زودتر وسائل دیجیتال بخری بهتره! دی:

من هفته قبل یه لپتاپ خریدم 1650 ، فرداش شد 1670, دوروز بعدش شد 1700 امروز رفتم پاساژ پایتخت دیدم شده 1780!!!!

ای بابا، نوترون جان من اگه پولشو داشتم که دیگه از بابانوئل نمیخواستم. :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
امروز داشتم یه مطلب جالب میخوندم پیرامون یه آمارگیری توی آمریکا که بچه ها از بابانوئل چی میخوان که تو خورجینش بذاره و سوغات بیاره تو چوراب یا زیر بالشت و توی هر سوراخ سمبه ی دیگه ای.

جالب اینجا بود که نصف بچه های آمریکایی از بابانوئل ipad بقیشون هم آیپاد لمسی و آیفون و تبلت غیر از آیپد و بازی جدید کنسول نینتدو و ایکس باکس و ... میخوان و دوست دارن صبح که پا میشن بابانوئل واسشون یه آیپد خوشگل گذاشته باشه تو جورابشون. و بیچاره بابا نوئل. دی:

حالا واسم سوال اینجاست که اگر ما یه چیز مشابه بابانوئل تو فرهنگمون داشتیم، ما چه چیزی از بابانوئل ایرونیمون می خواستیم؟

شما خودتون فرض کنید که بابانوئل میاد سراغتون فردا صبح؛ به این سوال پاسخ بدید.

دوست داشتید بابانوئل صبح عید چه هدیه ای تو جورابتون گذاشته باشه؟با دلیل لطفا. دی:

درود

بسياري از چيز هايي كه ما امروزه در فرهنگ ملل اروپايي مي بينيم در واقع وام گرفته شده از فرهنگ ايراني است

از جمله بابانويل كه در واقع برگردان شده ي حاجي نوروز يا عمو نوروز است

البته يادآور مي شوم كه با اوردن نام حاجي نوروز به ياد مردي سياه چرده و سرخ پوش كه دايره زنگي مي زند و گدايي مي كند نيافتيد

به هر حال همواره و از هر پيك خوش اقبالي خواه بابا باشد خواه عمو و خواه حاجي مي خواهم كه پرآوازگي و سربلندي و عزت را به مردمان ديار خموده ي من بازگرداند و خمودي و كرختي را از ميان مردمان من بربايد

باشد كه شادي به چهره ي كودكانم وطنم باز گردد:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود

بسياري از چيز هايي كه ما امروزه در فرهنگ ملل اروپايي مي بينيم در واقع وام گرفته شده از فرهنگ ايراني است

از جمله بابانويل كه در واقع برگردان شده ي حاجي نوروز يا عمو نوروز است

البته يادآور مي شوم كه با اوردن نام حاجي نوروز به ياد مردي سياه چرده و سرخ پوش كه دايره زنگي مي زند و گدايي مي كند نيافتيد

به هر حال همواره و از هر پيك خوش اقبالي خواه بابا باشد خواه عمو و خواه حاجي مي خواهم كه پرآوازگي و سربلندي و عزت را به مردمان ديار خموده ي من بازگرداند و خمودي و كرختي را از ميان مردمان من بربايد

باشد كه شادي به چهره ي كودكانم وطنم باز گردد:icon_gol:

مرسی مهندس. :icon_gol:

قبلنا میگفتن بابانوئل مال ترکیه بوده، درواقع بیزانس قدیم. که ی کشیش بوده که واسه فقرا چیزی می برده.

جالب اینجاست شنیدم جدیدا روسها ادعا دارند که بابانوئل از فرهنگ روسی وام گرفته شده. از اون ور نروژی ها گفتن بابانوئل مال ماست اصلا و از اینجا اومده. و بابانوئل درواقع یه وایکینگ بوده.

شباهت بابانوئل با حاجی نوروز ما هم قابل تامله.

چه کرده این التقاط فرهنگی. دی:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دلم یک کم گرفت.

امروز یکی از فامیل هامون که از کانادا اومده بود، میهمان ما بود.

همش از شادی هاشون میگفت، از کاراناوال های شادی، مراسم خنده، بزن و برقص و تفریح از هر نوعی.

هی به من میگفت دختر چرا تو خودتی.

گفتم چیکار کنم، ورزش بخواهیم کنیم باید بریم تو گونی، تازه خیلی از دخترها هم این حقارتو با آغوش باز و برای رضایت دیکتاتوری در آسمانها می پذیرند،کنسرت موسیقی و جای درست و حسابی هم که نداریم.

دانشگاه مونده و نهایتا رفتن یک کافه با بچه ها.

جوون هاش هم عقده ای، بهشون میخندی دنبال یک چیز میوفتن.

من از بابا نوئل برای این مردم عقل میخوام، کتاب قصه جادوگر شهر اوز یادتونه؟

برای یک روباتی، مغز میخواستند، واقعا برای این ملت یک مغز میخوام، از این خواب خرگوشی بیدار شن، اینقدر همدیگه رو زجر ندن، اینقدر جز تو سر و کله هم زدن در محرم و... فقط هدفشون نباشه، دنبال ماشین یک آدم مثل خودشون، جیغ نزنن و اشک نریزن.

بابا نوئل مهربون، مغزی برسون که تو جمجمه این ملت بذارم تا فقط مهربانی و اخلاق را یاد بگیرن.

• Like 9
لینک به دیدگاه

یک فلشی که داخلش پر ازاطلاعات دوره تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و دکترا و فوق دکترا باشه ، و من وصلش کنم به مخم و همه اش را کپی کنم اون تو و درس خواندن طبیعی را ترک کنم .

(ترجیحا داخل فلش اطلاعاتی حاوی روش های تغییر بنیادین کشور عزیزم هم باشه :banel_smiley_4:)

• Like 8
لینک به دیدگاه
مرسی مهندس. :icon_gol:

قبلنا میگفتن بابانوئل مال ترکیه بوده، درواقع بیزانس قدیم. که ی کشیش بوده که واسه فقرا چیزی می برده.

جالب اینجاست شنیدم جدیدا روسها ادعا دارند که بابانوئل از فرهنگ روسی وام گرفته شده. از اون ور نروژی ها گفتن بابانوئل مال ماست اصلا و از اینجا اومده. و بابانوئل درواقع یه وایکینگ بوده.

شباهت بابانوئل با حاجی نوروز ما هم قابل تامله.

چه کرده این التقاط فرهنگی. دی:

بابا نويل با تقويم و سال شماري گره خورده

در مورد سالشماري هم قدمت سال خورشيدي ايرانيان بالاترين هست و دقيق ترين از دير باز تا به امروز

چيزي هم كه قدر مسلم هست ديرينگي اين آيين بيش از قدمت مسيحيت است

در مكان فعلي تركيه هم كه اقوامي غير از قوم امروزي زيست مي كرده كه در گذر تاريخ نابود گشته اند

ادعاي نروژ و روس هم با توجه به نوع تمدني اين حوزه قابل بحث نيست

چيزي كه امروز ما مي دانيم نوروز و ايين هاي نوروزي از حوزه ي تمدني ايران برخاسته و قدمت آن بسيار كهن تر از هخامنشي و ماد و ايلام و بابل است و بر اساس مستندات موجود شكل و شمايل اين آيين ها در گذر تاريخ با كمي تغييرات كه دست اورد گذر رمان است تقريبا ثابت بوده

شباهت هاي اين دو ايين را كمي مرور كنيم:

1-لباس سرخ

2-حضور پيش از سال نو

3-تغيير چهره براي شناخته نشدن

4-از اسمان ها آمدن و مسوليت شادي بخشي

...

نكته ي جالب تر از بابانويل كارناوال هاي شادي سال نو است كه باز برگرفته از آيين هاي كهن حوزه ي تمدني ايران است و فرهنگي است كه امروزه در اكثر مناطق ايران منسوخ شده

متاسفانه در حوزه هاي فرهنگي كشور هاي اروپايي حافظ بهتري هستند براي هزاران سال دستاورد فرهنگي ايران تا فرزندان اين آب و خاك

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه قرار بود مثه اونور آب....به جیب بابای خانواده باشه...و کیف بابا نوئل.....

من ترجیح می دادم....لنگه دیگه جوراب رو بگیرم....و یک کارت از پدرم....دوست ندارم اذیت شه....در این گرونی...

• Like 4
لینک به دیدگاه

من برا خودم

یه ipad

یه تبلت اپل

یه هارد اکسترنال (ترجیحا اخرین ظرفیت بازار )

دوباره یه لپ تاپ اپل :ws3:

یه دوربین حرفه ای با لنز قوی (باهاش چیکار میخوام بکنم بعدا تصمیم می گیرم:whistle: )

یه اسب مشکی اصیل (ازهمونا که الکس داشت :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

اما جدای از همه اینا

من یه وطن اباد و ازاد ازش میخواستم

چیه خب ؟

دلم خواست:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه

چیزی که من می خوام بابانوئل نداره ... :sigh:

حالا واسه اینکه دلش نشکنه ، یه کلاسور می خوام ... :hapydancsmil:

دلیلشم اینه که ، کلاسور نیست که بخرم !

لینک به دیدگاه

درود مهندس عابدی ..شماکه تو تاپیکهای تالارخانواده افتخارحضورنمیدهید..:sigh:من یه سندششدانگ منگوله داریه مغازه 3در4توخیابون حکیم نظامیاصفهان میخوام که بتونم روش جوازبگیرم ویه تعمیرگاه واسه خودم داشته باشم تواین شرایط نابسامان بازارکرایه مغازه دادن خیلی زجرآوره :sigh:خداروشکرشغلم روخیلی دوست دارم وحاضرنیستم عوضش کنم واسه همین فقط یه مغازه واسه خودم میخوام که توش یه کاسبی حلال وخداپسندانه راه بندازم...همین:hanghead:

لینک به دیدگاه

من یه کشور ازاد با مردم عاقل میخوام که حداقل شرایط زندگی خوب رو داشته باشه تا مردم دسته دسته تصمیم به رفتن نگیرن :sigh:

یه چیز شخصی هم میخوام که اینجا نمیگم :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من دوست داشتم هدیشو نقدی حساب کنه اونم به دلار تا هر وقت دلم خواست خرجش کنم و هرچی دلم خواست بخرم:ws3::ws3::ws3:

لینک به دیدگاه

یک سبد آرامش .فقط همین :a030:

آرامش رو نمی شه با پول خرید.هر وسیله ای هم از بابانوئل بخوام یک مدت برام جذابیت داره و بعد عادی میشه.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...