Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آخه شوهرم شد آدم!!!!!!!! آدمیزاد نباید اینقدر خر بشه که بره زن بگیره!!!:ws28: راست میگی باید دختر بگیره... کی زن رو میده به مرد؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه شوهرم نداریم بدبختش کنیم:icon_razz:سفیدبرفی سراغ دارهآدرس کارخونه رو ازش بگیر... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سفیدبرفی سراغ دارهآدرس کارخونه رو ازش بگیر... کسی منو نمیگیره لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کسی منو نمیگیره حامد پاشو جو گیر شدی تو مَردی! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حامد پاشوجو گیر شدی تو مَردی! مطمئنی؟ من احساس میکنم به کسی احتیاج دارم که بدبختش کنم، مگه میشه مرد باشم؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کسی منو نمیگیره حتما" مدلت 2012 نیست لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حامد پاشوجو گیر شدی تو مَردی! جو اخذش کرده...دچار دگر جنسی شده لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه شوهرم نداریم که هم رشته ای مون باشه و وقتایی که پروژهُ اینا داریم بدیم اون انجام بده واسمون و خودمون تــــــــخت بخوابیم!!! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حتما" مدلت 2012 نیست مدل 1980 او خورده ای هستم؛ مال یک خانم دکتری بودم که منو میبرد مطبش میاورد، بدون رنگ همه چی فابریک در حد صفر توروخدا منو بگیر اگه پول داری لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مدل 1980 او خورده ای هستم؛ مال یک خانم دکتری بودم که منو میبرد مطبش میاورد، بدون رنگ همه چی فابریک در حد صفر توروخدا منو بگیر اگه پول داری ممیخوای من بگیرمت؟!.....کیسِ بدی نیستیا لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مطمئنی؟من احساس میکنم به کسی احتیاج دارم که بدبختش کنم، مگه میشه مرد باشم؟ نه فکر کنم داری دگر باش میشی جو اخذش کرده...دچار دگر جنسی شده به قول یه عالمی:icon_razz: راه بخشش نداره بهترین کار اینه که خود کشی کنه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مدل 1980 او خورده ای هستم؛ مال یک خانم دکتری بودم که منو میبرد مطبش میاورد، بدون رنگ همه چی فابریک در حد صفر توروخدا منو بگیر اگه پول داری رنگ داریامکان نداره لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ممیخوای من بگیرمت؟!.....کیسِ بدی نیستیا والله دیگه میترسم با دخترا از این شوخیا بکنم بعد برن تاپیک بزنن و داستان بنویسن آخرشم بنویسن خصوصیات مشمئز کننده تصمیم گرفتم تو انجمن همجنسباز بشم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ والله دیگه میترسم با دخترا از این شوخیا بکنم بعد برن تاپیک بزنن و داستان بنویسن آخرشم بنویسن خصوصیات مشمئز کننده تصمیم گرفتم تو انجمن همجنسباز بشم آخیییی.....اتفاقا من با خوندن تاپیک به خودم گفتم دیگه پسرای انجمن ترسیدن و با هیچکی شوخی نمیکنن!!! لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آخیییی.....اتفاقا من با خوندن تاپیک به خودم گفتم دیگه پسرای انجمن ترسیدن و با هیچکی شوخی نمیکنن!!! منم کلی به نوشته هاش خندیدم خیلی باحال نوشته بود حیف توهین کرده بود به بچه ها:icon_razz: واسه همینه که دخترا جدیدن زیاد به پسرا گیر میدن؟ لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه شوهرم نداشتیم که بگیم ما شوهر داریم دلت بسوووووووووووووزهیه شوهرم نداشتیم که جلو جلو فکو فامیلا پزشو بدیم بگیم شوهرمون اله و بله لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ منم کلی به نوشته هاش خندیدمخیلی باحال نوشته بود حیف توهین کرده بود به بچه ها:icon_razz: واسه همینه که دخترا جدیدن زیاد به پسرا گیر میدن؟ اوهوم باحال بود فقط اون دوتای اولی!!! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه شوهرم نداشتیم که بگیم ما شوهر داریم دلت بسوووووووووووووزهیه شوهرم نداشتیم که جلو جلو فکو فامیلا پزشو بدیم بگیم شوهرمون اله و بله منم زن ندارم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اوهوم باحال بود فقط اون دوتای اولی!!! شلقممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده