رفتن به مطلب

یه شوهرم نداریم که ...

ارسال های توصیه شده

آخه شوهرم شد آدم!!!!!!!!

آدمیزاد نباید اینقدر خر بشه که بره زن بگیره!!!:ws28::ws28:

راست میگی

باید دختر بگیره... :w02:

کی زن رو میده به مرد؟؟ :w000:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه شوهرم نداریم که هم رشته ای مون باشه و وقتایی که پروژهُ اینا داریم بدیم اون انجام بده واسمون و خودمون تــــــــخت بخوابیم!!!:ws3:

لینک به دیدگاه
حتما" مدلت 2012 نیست:ws3:

مدل 1980 او خورده ای هستم؛ مال یک خانم دکتری بودم که منو میبرد مطبش میاورد، بدون رنگ همه چی فابریک در حد صفر:ws37: توروخدا منو بگیر اگه پول داری:sigh:

لینک به دیدگاه
مدل 1980 او خورده ای هستم؛ مال یک خانم دکتری بودم که منو میبرد مطبش میاورد، بدون رنگ همه چی فابریک در حد صفر:ws37: توروخدا منو بگیر اگه پول داری:sigh:
م

میخوای من بگیرمت؟!.....کیسِ بدی نیستیا:w02:

لینک به دیدگاه
مطمئنی؟

من احساس میکنم به کسی احتیاج دارم که بدبختش کنم، مگه میشه مرد باشم؟:ws52:

نه فکر کنم داری دگر باش میشی :whistle:

جو اخذش کرده...

دچار دگر جنسی شده :ws3:

به قول یه عالمی:icon_razz:

راه بخشش نداره

بهترین کار اینه که خود کشی کنه :ws37:

لینک به دیدگاه
رنگ داری

امکان نداره

:whistles:

لینک به دیدگاه
م

میخوای من بگیرمت؟!.....کیسِ بدی نیستیا:w02:

والله دیگه میترسم با دخترا از این شوخیا بکنم بعد برن تاپیک بزنن و داستان بنویسن آخرشم بنویسن خصوصیات مشمئز کننده :hanghead: تصمیم گرفتم تو انجمن همجنسباز بشم:ws3:

لینک به دیدگاه
والله دیگه میترسم با دخترا از این شوخیا بکنم بعد برن تاپیک بزنن و داستان بنویسن آخرشم بنویسن خصوصیات مشمئز کننده :hanghead: تصمیم گرفتم تو انجمن همجنسباز بشم:ws3:

آخیییی.....اتفاقا من با خوندن تاپیک به خودم گفتم دیگه پسرای انجمن ترسیدن و با هیچکی شوخی نمیکنن!!!:ws37:

لینک به دیدگاه
آخیییی.....اتفاقا من با خوندن تاپیک به خودم گفتم دیگه پسرای انجمن ترسیدن و با هیچکی شوخی نمیکنن!!!:ws37:

منم کلی به نوشته هاش خندیدم

خیلی باحال نوشته بود

حیف توهین کرده بود به بچه ها:icon_razz:

واسه همینه که دخترا جدیدن زیاد به پسرا گیر میدن؟

لینک به دیدگاه

یه شوهرم نداشتیم که بگیم ما شوهر داریم دلت بسوووووووووووووزه:whistles:یه شوهرم نداشتیم که جلو جلو فکو فامیلا پزشو بدیم بگیم شوهرمون اله و بله:4564:

لینک به دیدگاه
منم کلی به نوشته هاش خندیدم

خیلی باحال نوشته بود

حیف توهین کرده بود به بچه ها:icon_razz:

واسه همینه که دخترا جدیدن زیاد به پسرا گیر میدن؟

اوهوم باحال بود فقط اون دوتای اولی!!!

:ws28:

لینک به دیدگاه
یه شوهرم نداشتیم که بگیم ما شوهر داریم دلت بسوووووووووووووزه:whistles:یه شوهرم نداشتیم که جلو جلو فکو فامیلا پزشو بدیم بگیم شوهرمون اله و بله:4564:
منم زن ندارم:hanghead::sigh::banel_smiley_4::ws3:
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...