رفتن به مطلب

وقتی حالت خیلی بده ....

ارسال های توصیه شده

#222222]

810307]:sigh:

منم به شدت و تنـــــــــــــها چیزی که آرومم میکنه مورد آخریه...

اما...

اما کو اون کسی که بتونه درکت کنه و دوست واقعیت باشه ... sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حرف زدن با خدا!

نگاه کردن به آسمون!

دیدن فیلم!

بری جای خلوتی و فقط فریاد بزنی!

جایی که بشه فریاد بزنیم و از کجا پیدا کنیم؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر حالم طوری باشه که با موزیک و فیلم قابل حل باشه این کارو انجام میدم...

اما حالم خیلی بد باشه گریه میکنم و تنها کاری که به ذهنم میرسه دعا کردنه.........

وامیدوارم به نظرتون شعار نرسه......

اما واقعا عجیب آروم میشم...وقتی با نماز خوندن به خدا متوسل میشمو ازش کمک میخوام...

و الحق هم آروومم میکنه و راحت تر میتونم با خودمو مشکلم کنار بیام و بهتر به فکر حل مشکلم میفتم

چون به این امید و ارامش میرسم که خدا حتما صدامو شنیده:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینکه وقتی حالت بده دلیلشو بدونی خیلی مهمه.به خودت بگی خب به فلان دلیل حالم خوب نیست راهی هم جز صبر نیست پس باید سعی کنم بیشتر ازین فاز منفی به خودم ندم.

رفتارایی رو انجام بدی که بیشتر فاز منفی بهت نده. مثلا نشینی 6 ساعت آهنگ غمگین گوش بدی.

با گریه از نظر روحی تخلیه میشی این خیلی خوبه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
حرف زدن با خدا!

نگاه کردن به آسمون!

دیدن فیلم!

بری جای خلوتی و فقط فریاد بزنی!

:sigh:

جایی که بشه فریاد بزنیم و از کجا پیدا کنیم؟؟؟

واقعا :sigh:

اگر حالم طوری باشه که با موزیک و فیلم قابل حل باشه این کارو انجام میدم...

اما حالم خیلی بد باشه گریه میکنم و تنها کاری که به ذهنم میرسه دعا کردنه.........

وامیدوارم به نظرتون شعار نرسه......

اما واقعا عجیب آروم میشم...وقتی با نماز خوندن به خدا متوسل میشمو ازش کمک میخوام...

و الحق هم آروومم میکنه و راحت تر میتونم با خودمو مشکلم کنار بیام و بهتر به فکر حل مشکلم میفتم

چون به این امید و ارامش میرسم که خدا حتما صدامو شنیده:icon_gol:

خیلی خوبه

برای منم دعا کن مینا جان

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینکه وقتی حالت بده دلیلشو بدونی خیلی مهمه.به خودت بگی خب به فلان دلیل حالم خوب نیست راهی هم جز صبر نیست پس باید سعی کنم بیشتر ازین فاز منفی به خودم ندم.

رفتارایی رو انجام بدی که بیشتر فاز منفی بهت نده. مثلا نشینی 6 ساعت آهنگ غمگین گوش بدی.

با گریه از نظر روحی تخلیه میشی این خیلی خوبه.

خداروشکر بالشتم گل نداره، وگرنه الان درخت شده بودن :ws3:

البته خب آدم رو سبکتر میکنه...

اما، اینکه باید یه مدتی بسازی!!!! این خیلی سخته

مشکل الانم نیست

اما الان دیگه حاد شده

خیلی وقته براش صبر کردم

اما این روزا بدتر شده

خیلی پررنگ تر شده

یه سری پارامترها هم که بودنشون آرومم میکرد و صبر رو برام راحت تر، اونام حذف شدن..

حذف که چه عرض کنم، عکس شدن!!!

سخته وقتی که با یه چیز آروم بشی، اما اون چیز، برای مدتی، شاید کم یا زیاد، بودنش "غیر ممـــــــــــــــــکن" بشه!!! و این حال تورو بد و بدتر میکنه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینجا که پررنگ کردم دقیقا همینطوره! sigh.gif

میدونم فقط صبر حل میکنه... اما الان صبر کردن بلد نیستم... خواه و ناخواه آزارم میده.... یه وقتا اصلا انگاری یادم میره نفس کشیدن رو هم...

میدونی.. وقتی که توی شرایط بدی قرار میگیری..یعنی توی شرایط بد قرارت میدن، چیزی که بیشتر اذیتت میکنه اینه که همه چیزم تقصیر تو میشه

محکوم میشی به صبر، تحمل، شنیدن همه چیز. حتی هیچکس فکرت نیس... خیلی راحتم حتی میگن به من چه! مشکله توئه!!

برام سخته به هیچی فک نکنم... بلد نیستم اینو

میفهمم چی میگی عزیزم

من که نمیگم فکر نکن،نه اصلا اینجوری نیست،چون اون مساله اتفاق افتاده،کاریشم نمیشه کرد اما من میگم،باهاش کنار بیا

میتونی در دهن مردمو ببندی؟میتونی بهشون بفهمونی که تقصیر تو نیست؟

اگه نمیتونی،پس خودتو اذیت نکن،تو هر چقدرم بری با این و اون بیرون و سرگرمی،وقتی با دیگرانی خوبی،ولی وقتی دوباره برگشتی خونه و تنها شدی باز فکر و خیال میاد سراغت،پس درمان،این نیست،این فقط گول زدنه خودته

بلد بودن نمیخواد که،تو مگه به بی تقصیر بودن خودت ایمان نداری؟داری،پس اگه ایمان داری که بی تقصیری برای اثبات بی تقصیریتم،صبر داشته باش،اگه دلت میخواد گریه کنی،گریه کن،دلت میخواد راه بری،راه برو،اما با گریه چیزی درست میشه؟نه،فقط دلت آروم و خالی میشه،گاهی اوقات خوبه اما نه اینکه جلوی روال زندگیتو بگیره

افسرده بودن و درمونده بودن،تواناییه که همه دارن و خیلیا هم همیشه اینکارو میکنن،اما تو با این سرحالی و شیطونی اینجوری نیستی

تمرین کن،تمرین کن به تمرکز روی کاری که داری انجام میدی

قرار نیست همیشه همه حرفای تو رو بفهمن،همین که خودت میدونی درستی،کافیه،سکوت کن،سکوت و صبر خودش همه چیو پیش میبره

قبل از این مساله چیکار میکردی همیشه؟الانم همونه فقط با یکم تغییر،یه اتفاقی افتاده،اتفاقی که شاید دست تو نبوده،اما اتفاق افتاده،اگه بخوای مقابله کنی با اینکه چرا اصلا اتفاق افتاده و چرا این و اون اینجوری دارن رفتار میکنن،به جای اینکه درست بشه،بدتر میشه قضیه،اون مساله اتفاق افتاده،کاریش نمیتونی بکنی،حالا که اتفاق افتاده،الان باید چیکار بکنی؟این اون چیزیه که اگه بدونی که چیکار باید بکنی،همه چیزو حل میکنه،روحتو و روانتو آروم میکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه

میفهمم چی میگی عزیزم

من که نمیگم فکر نکن،نه اصلا اینجوری نیست،چون اون مساله اتفاق افتاده،کاریشم نمیشه کرد اما من میگم،باهاش کنار بیا

میتونی در دهن مردمو ببندی؟میتونی بهشون بفهمونی که تقصیر تو نیست؟

اگه نمیتونی،پس خودتو اذیت نکن،تو هر چقدرم بری با این و اون بیرون و سرگرمی،وقتی با دیگرانی خوبی،ولی وقتی دوباره برگشتی خونه و تنها شدی باز فکر و خیال میاد سراغت،پس درمان،این نیست،این فقط گول زدنه خودته

بلد بودن نمیخواد که،تو مگه به بی تقصیر بودن خودت ایمان نداری؟داری،پس اگه ایمان داری که بی تقصیری برای اثبات بی تقصیریتم،صبر داشته باش،اگه دلت میخواد گریه کنی،گریه کن،دلت میخواد راه بری،راه برو،اما با گریه چیزی درست میشه؟نه،فقط دلت آروم و خالی میشه،گاهی اوقات خوبه اما نه اینکه جلوی روال زندگیتو بگیره

افسرده بودن و درمونده بودن،تواناییه که همه دارن و خیلیا هم همیشه اینکارو میکنن،اما تو با این سرحالی و شیطونی اینجوری نیستی

تمرین کن،تمرین کن به تمرکز روی کاری که داری انجام میدی

قرار نیست همیشه همه حرفای تو رو بفهمن،همین که خودت میدونی درستی،کافیه،سکوت کن،سکوت و صبر خودش همه چیو پیش میبره

قبل از این مساله چیکار میکردی همیشه؟الانم همونه فقط با یکم تغییر،یه اتفاقی افتاده،اتفاقی که شاید دست تو نبوده،اما اتفاق افتاده،اگه بخوای مقابله کنی با اینکه چرا اصلا اتفاق افتاده و چرا این و اون اینجوری دارن رفتار میکنن،به جای اینکه درست بشه،بدتر میشه قضیه،اون مساله اتفاق افتاده،کاریش نمیتونی بکنی،حالا که اتفاق افتاده،الان باید چیکار بکنی؟این اون چیزیه که اگه بدونی که چیکار باید بکنی،همه چیزو حل میکنه،روحتو و روانتو آروم میکنه

میفهمم همه حرفاتو

این وقتا همیشه با خودم یه سری چیزارو تکرار میکنم که آروم بشم

"فـــــــــان مع العسر یسرا"...

اما فقط منتظرم، منتظر اینم ببینم که کی این عسر ِ من تبدیل میشه به یسرا؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه مقطعی باشه که معمولا اینجوریه

یه مدت با خودم یدک می کشم

اما یهویی میزنم به رگ بی خیالی

میرم حموم زیر دوش گریه می کنم (از ته چاه دلم :w58:)

میام اینجا دری وری میگم

اسپم می کنم

بعد که خوب خسته شدم و چشام حالت خواب گرفت میرم می خوابم

یه خواب عمیق

صب هم بیشتر وقتا زندگی رو مثل شب قبلش تاریک نمی بینم

کلا از وقتی عقایدم اساسی تغییر کرده دنیا و زندگی و ادماشو زیاد جدی نمی گیرم

جدی فقط خودمم که باید اساسی زندگی کنم و از اساس شاد باشم بقیه وقت تلف کردنه

• Like 8
لینک به دیدگاه
یعنی یه دوستی نداری :w58:

منظورم دوست نبود

کسی بود که آرامش واقعی رو ازش بگیری....

اگه مقطعی باشه که معمولا اینجوریه

یه مدت با خودم یدک می کشم

اما یهویی میزنم به رگ بی خیالی

میرم حموم زیر دوش گریه می کنم (از ته چاه دلم :w58:)

میام اینجا دری وری میگم

اسپم می کنم

بعد که خوب خسته شدم و چشام حالت خواب گرفت میرم می خوابم

یه خواب عمیق

صب هم بیشتر وقتا زندگی رو مثل شب قبلش تاریک نمی بینم

کلا از وقتی عقایدم اساسی تغییر کرده دنیا و زندگی و ادماشو زیاد جدی نمی گیرم

جدی فقط خودمم که باید اساسی زندگی کنم و از اساس شاد باشم بقیه وقت تلف کردنه

یه لحظه فک کردم خودمم!!!

خیلی شبیه خودم گفتی

خب همیشه منم بعد از خواب آرومترم

اما مشکل بزرگمم اینه که به قول مامانم "رگ خواب ندارم"!

خوابم خیلی کمه....

مثه خیلی ها نیستم که تا اراده کنم بخوابم

فقط شبا... اونم دیروقت خوابم میبره...

معنی چاه دل رو هم میفهمم!

• Like 5
لینک به دیدگاه
میفهمم همه حرفاتو

این وقتا همیشه با خودم یه سری چیزارو تکرار میکنم که آروم بشم

"فـــــــــان مع العسر یسرا"...

اما فقط منتظرم، منتظر اینم ببینم که کی این عسر ِ من تبدیل میشه به یسرا؟

خیلی زود،فقط کافی به همین جمله ای که الان گفتی ایمان کامل داشته باشی،مطمئن باش درست میشه همه چی

صبر داشته باش عزیزم،از خود خدا کمک بخواه و بعدش از خودت

خودت کمک کن خودتو که با این مساله کنار بیای

"بیرون ز تو نیست،آنچه در عالم هست

ار خود بطلب،هر آنچه خواهی،که توئی"

امیدوارم خیلی زود حل بشه قضیه،بازم مثله همیشه شاد و سرحال باشی:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی زود،فقط کافی به همین جمله ای که الان گفتی ایمان کامل داشته باشی،مطمئن باش درست میشه همه چی

صبر داشته باش عزیزم،از خود خدا کمک بخواه و بعدش از خودت

خودت کمک کن خودتو که با این مساله کنار بیای

"بیرون ز تو نیست،آنچه در عالم هست

ار خود بطلب،هر آنچه خواهی،که توئی"

امیدوارم خیلی زود حل بشه قضیه،بازم مثله همیشه شاد و سرحال باشی:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

ممنون عزیزم

حرفات یادم میمونه :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب نمیشه راحت رفت بر بیابون...یه جای راحت تر بگو.:ws3:

حیاطِ خونه! وقتی کسی نیس!!!

یه جیغ بلند بکش و همسایه ها فک میکنن دزد اومده و سریع میان! ولی تو خودتُ بزن به اون راه!:whistle:

بعدش میبینی خیلی خالی شدی!

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب نمیشه راحت رفت بر بیابون...یه جای راحت تر بگو.:ws3:

حیاطِ خونه! وقتی کسی نیس!!!

یه جیغ بلند بکش و همسایه ها فک میکنن دزد اومده و سریع میان! ولی تو خودتُ بزن به اون راه!:whistle:

بعدش میبینی خیلی خالی شدی!

عزیزم با داد که فقط حنجره ات رو از دست میدی!

اگه بخوای واسه هر مشکلی اینطوری تخلیه بشی که دیگه حنجره واسه ات نمیمونه! :w58: چون زندگی بعضی جاهاش خیلی سخت میشه.. سربالاییاش انقد زیاد و تیز میشه که یه داد ساده کارگشا نیس!!!

راه بهتری باید پیشنهاد بدی

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من هر كسي بهترين روانشناس براي خودشه ...من اينجوروقت ها سعي ميكنم خودم رو مشغول كنم . به نظرم ميتونيد كتاب بخونيد ،فيلم هاي خوب ببينيد ، كارهاي نا تمامي رو كه داشتيد با يه برنامه ريزي كامل تموم كنيد، و يه چيز خيلي مهم اينكه ورزش مخصوصا ورزش هاي هوازي مثل ايروبيك باعث آسودگيه ذهن ميشه اميدوارم خداوند قدرت صبر و تحملتون رو افزايش بده .موفق باشيد:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
عزیزم با داد که فقط حنجره ات رو از دست میدی!

اگه بخوای واسه هر مشکلی اینطوری تخلیه بشی که دیگه حنجره واسه ات نمیمونه! :w58: چون زندگی بعضی جاهاش خیلی سخت میشه.. سربالاییاش انقد زیاد و تیز میشه که یه داد ساده کارگشا نیس!!!

راه بهتری باید پیشنهاد بدی

ولی بعضی وقتا آدم نمیدونم دردش چیه یا نمیتونه به کسی بگه و در نهایت اون درد تبدیل به یه غده میشه و اون لحظه آدم دلش میخواد فریاد بزنه!!! چون حس میکنه اون لحظه ست که آروم میشه!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...