رفتن به مطلب

وقتی حالت خیلی بده ....

ارسال های توصیه شده

سلام

میخوام بدونم، وقتی حالتون خیلییییییییی بده، چیکار میکنین؟

چه پیشنهادی دارین واسه آدمی که حالش خیلی بده، و فقط محکومه به صبر؟؟؟ و این صبر هم کشنده اس و هیچ طوری نمیشه آروم بشه...

خواهشا کسی شعار نده...

یه راهی که واقعا آدمو آروم میکنه پیشنهاد بدین

من الان یه راهی نیاز دارم... ممکنه این مدتی که باید صبر کنم طولانی باشه.. شایدم کم... اما موندن توی این حال برام سخته..

پیشنهاد شما توی این شرایط چیه؟

• Like 37
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

جدا از اخلاق گندم که تو این مواقع هر کی بیاد سمتم منفجر میشم

موزیک با صدای بلند گوش میدم و پشت هم چای !

و تنهایی خیلی خیلی عمیق و سکوت ممتد

بعضی وقتا هم گریه میکنم و بلند اهنگ میخونم

یا پیاده روی .......

فقط اینا خوبم میکنه

• Like 13
لینک به دیدگاه
سلام

چه پیشنهادی دارین واسه آدمی که حالش خیلی بده، و فقط محکومه به صبر؟؟؟ و این صبر هم کشنده اس و هیچ طوری نمیشه آروم بشه...

خواهشا کسی شعار نده...

من الان یه راهی نیاز دارم... ممکنه این مدتی که باید صبر کنم طولانی باشه.. شایدم کم... اما موندن توی این حال برام سخته..

نمیدونم یا اونقد به اون قضیه فک کن که دیگه از فک کردن بش خسته شیو خودت صبر کردنو بهتر بدونی یا اینکه برعکس اصلا نذار فکرت بره طرف اون قضیه تا اون مدتی که قرار صبر کنی بگذره(البته فک نکنم بشه بش فکر نکرد):ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سرت و به یک کار هنری گرم کن

اینقدر که تمام وقتتو بگیره و بعدش از نتیجهش لذت ببری

همراه با موزیک

البته ملایم یا خشنش بستگی به خودت داره

من وقتی حالم بده موسیقی شاد گوش میدم تا آروم بشم

غمگین گوش بدی بدتره

• Like 7
لینک به دیدگاه
جدا از اخلاق گندم که هر کی بیاد طرفم میترکونمش

موزیک با صدای بلند گوش میدم و پشت هم چای !

و تنهایی خیلی خیلی عمیق و سکوت

فقط اینا خوبم میکنه

با تنهایی خیلی موافقم، اما خونه ما جرمه!!!!!!!! :sigh:

موزیک ملایم :hanghead::ws3:

موزیک هر مدلش، شاد و غمگین، با صدای بلند یا ملایم، این وقتا رو اعصابمه.... هیچ صدایییییییییییییییییییییی دوس ندارم بشنوم :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
موزیک هر مدلش، شاد و غمگین، با صدای بلند یا ملایم، این وقتا رو اعصابمه.... هیچ صدایییییییییییییییییییییی دوس ندارم بشنوم TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

پس بیرون رفتن خیلی خوبه البته تنهایی تجویز نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیدونم یا اونقد به اون قضیه فک کن که دیگه از فک کردن بش خسته شیو خودت صبر کردنو بهتر بدونی یا اینکه برعکس اصلا نذار فکرت بره طرف اون قضیه تا اون مدتی که قرار صبر کنی بگذره(البته فک نکنم بشه بش فکر نکرد):ws37:

سرت و به یک کار هنری گرم کن

اینقدر که تمام وقتتو بگیره و بعدش از نتیجهش لذت ببری

همراه با موزیک

البته ملایم یا خشنش بستگی به خودت داره

من وقتی حالم بده موسیقی شاد گوش میدم تا آروم بشم

غمگین گوش بدی بدتره

میدونی مشکل چیه؟

کلا از هستی ساقط میشم وقتی به این حد میرسم..

هیــــــــــــــــچ کاری نمیتونم انجام بدم

الان دوروزه همه کارهامو گذاشتم کنار!!!

نمیتونم ذهنمو به چیزی متمرکز کنم

فقط مشکل بصورت بُلد توی ذهنم میاد!! :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

خواهشا کسی شعار نده...

سعی کن تا جایی که میتونی بری تو جمعای مختلف یا اینکه خودتو با یه کاری که بهش علاقه هم داری، به شدت مشغول کنی. طوری که فکرت بیشتر معطوف به اون کار بشه و مدت زمانی که میتونی صبر کنی بیشتر.

برو یه بیابونی چیزی گیر بیار، تا جایی که میتونی داد بزن :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
میدونی مشکل چیه؟

کلا از هستی ساقط میشم وقتی به این حد میرسم..

هیــــــــــــــــچ کاری نمیتونم انجام بدم

الان دوروزه همه کارهامو گذاشتم کنار!!!

نمیتونم ذهنمو به چیزی متمرکز کنم

فقط مشکل بصورت بُلد توی ذهنم میاد!! :sigh:

بهترین کار به نظرم اینه که توی جمع دانشگاه با دوستات تو خونه و هرجائی که تنها نیستی خودتو با دیگران سرگرم کنی وقت تنهائیتم اینقد به این قضیه فک کنی که واقعا از فک کردن بش خسته شی اینجوری صبر کردن واست راحت میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
سعی کن تا جایی که میتونی بری تو جمعای مختلف یا اینکه خودتو با یه کاری که بهش علاقه هم داری، به شدت مشغول کنی. طوری که فکرت بیشتر معطوف به اون کار بشه و مدت زمانی که میتونی صبر کنی بیشتر.

برو یه بیابونی چیزی گیر بیار، تا جایی که میتونی داد بزن :ws3:

آخ که چقد دلم میخواد یه جا گیرت بیارم سرت داد بزنم ، فک کنم این یه چیز خیلی آرومم میکنه ادمینی!!:w000:

بهترین کار به نظرم اینه که توی جمع دانشگاه با دوستات تو خونه و هرجائی که تنها نیستی خودتو با دیگران سرگرم کنی وقت تنهائیتم اینقد به این قضیه فک کنی که واقعا از فک کردن بش خسته شی اینجوری صبر کردن واست راحت میشه

مشکلم اینه دانشگا ه اینا تموم شده و همیشه خونه ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

مهسا جان،خودت داری میگی چاره ای جز صبر کردن نداری

پس چون چاره های جز صبر کردن نداری،صبر کن،نمیشه که زندگیت از حرکت بایسته،زندگیت جریان داره،زمان که همون صبر باشه خودش حلش میکنه

پس خودتو قانع کن به اینکه باید صبر کنی اما این صبر کردن به معنیه مختل کردن همه چیز نیست

فکر کردن به اون مشکل یا بهتر بگم مساله،خودش بیستر آدمو عذاب میده از لحاظ روحی،پس به زمان اجازه بده تا خودش حلش کنه،چون بهترین کار رو میکنه

به حل شدن مساله فکر کن، به چجوری حل شدنش نه،به آخرش که حل شده

بهترین راهشم اینه که بقیه کاراتو درست انجام بدی،وقتی ذهنت با این مساله کنار بیاد که قراره صبر کنه تا درست بشه و آزاد باشه،بقیه کاراتو میکنی،خود به خود انجام کارای دیگه،نمیذاره که زیاد بهش فکر کنی

مشکل اینجاست که وقتی داری یه کار دیگه میکنی بازم داری به این فکر کنی که من دارم اینکارو میکنم که اون مساله یادم بره!خوب معلومه یادت نمیره!

به خود اون کاره تمرکز کن:w16:

اینا باور کم حرف و شعار نیست،عمل کن بهش،کاملا شدنیه،ذهنت دست خودته نه کس دیگه،اون از تو فرمان میگیره نه تو از اون!:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

مشکلم اینه دانشگا ه اینا تموم شده و همیشه خونه ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیتونی با دوستات قرار بذاری بری بیرون؟بیان خونتون یا تو بری پیش اونا؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب بستگی داره

اما اگه تنها راه صبر باشه دوش آب گرم ، گریه زیردوش تا آروم شم ، آهنگ ، دکلمه های خسروشکیبایی ،حرف زدن با خدا، دیدن عکس های قدیمی ، آرایش ، اس ام اس بازی با دوستام و آدمهایی که حتی اگه مشکلم هم ندونن حضورشون آرام بخشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهسا جان،خودت داری میگی چاره ای جز صبر کردن نداری

پس چون چاره های جز صبر کردن نداری،صبر کن،نمیشه که زندگیت از حرکت بایسته،زندگیت جریان داره،زمان که همون صبر باشه خودش حلش میکنه

پس خودتو قانع کن به اینکه باید صبر کنی اما این ثبر کردن به معنیه مختل کردن همه چیز نیست

فکر کردن به اون مشکل یا بهتر بگم مساله،خودش بیستر آدمو عذاب میده از لحاظ روحی،پس به زمان اجازه بده تا خودش حلش کنه،چون بهترین کار رو میکنه

به حل شدن مساله فکر کن، به چجوری حل شدنش نه،به آخرش که حل شده

بهترین راهشم اینه که بقیه کاراتو درست انجام بدی،وقتی با این مساله کنار بیاد که قراره صبر کنه تا درست بشه و آزاد باشه،بقیه کاراتو میکنی،خود به خود انجام کارای دیگه،نمیذاره که زیاد بهش فکر کنی

مشکل اینجاست که وقتی داری یه کار دیگه میکنی بازم داری به این فکر کنی که من دارم اینکارو میکنم که اون مساله یادم بره!خوب معلومه یادت نمیره!

به خود اون کاره تمرکز کن:w16:

اینا باور کم حرف و شعار نیست،عمل کن بهش،کاملا شدنیه،ذهنت دست خودته نه کس دیگه،اون از تو فرمان میگیره نه تو از اون!:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اینجا که پررنگ کردم دقیقا همینطوره! :sigh:

میدونم فقط صبر حل میکنه... اما الان صبر کردن بلد نیستم... خواه و ناخواه آزارم میده.... یه وقتا اصلا انگاری یادم میره نفس کشیدن رو هم...

میدونی.. وقتی که توی شرایط بدی قرار میگیری..یعنی توی شرایط بد قرارت میدن، چیزی که بیشتر اذیتت میکنه اینه که همه چیزم تقصیر تو میشه

محکوم میشی به صبر، تحمل، شنیدن همه چیز. حتی هیچکس فکرت نیس... خیلی راحتم حتی میگن به من چه! مشکله توئه!!

برام سخته به هیچی فک نکنم... بلد نیستم اینو

نمیتونی با دوستات قرار بذاری بری بیرون؟بیان خونتون یا تو بری پیش اونا؟

فقط این وقتا سپید سیبیلو ( alireza&sepide) از همه بیشتر باهاش راحتم که اونم درگیر درس و دانشگاه هستش...

مردم کار و زندگی دارن... نمیشه که به خاطر من از همه چیزشون بزنن

• Like 8
لینک به دیدگاه

اینجور وقتا هر کسی میره دنبال چیزی که آرومش کنه.

یکی دنبال سیگار ، یکی دنبال موزیک ،یکی نقاشی، یکی کتاب ، یکی تنهایی و گریه ، یکی میره میشینه به موضوع دعواش فکر میکنه که ببینه واقعا حق با کی بوده و ... یکی هم میره دنبال کسی که باهاش حرف بزنه و آروم شه .

من مورد آخری رو بیشتر از همه ترجیح میدم ، بعدش تنهایی و فکر کردن

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب بستگی داره

اما اگه تنها راه صبر باشه دوش آب گرم ، گریه زیردوش تا آروم شم ، آهنگ ، دکلمه های خسروشکیبایی ،حرف زدن با خدا، دیدن عکس های قدیمی ، آرایش ، اس ام اس بازی با دوستام و آدمهایی که حتی اگه مشکلم هم ندونن حضورشون آرام بخشه.

:sigh:

اینجور وقتا هر کسی میره دنبال چیزی که آرومش کنه.

یکی دنبال سیگار ، یکی دنبال موزیک ،یکی نقاشی،یکی کتاب ، یکی تنهایی و گریه ، یکی میره میشینه به موضوع دعواش فکر میکنه که ببینه واقعا حق با کی بوده و ... یکی هم میره دنبال کسی که باهاش حرف بزنه و آروم شه .

من مورد آخری رو بیشتر از همه ترجیح میدم ، بعدش تنهایی و فکر کردن

منم به شدت و تنـــــــــــــها چیزی که آرومم میکنه مورد آخریه...

اما...

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...