رفتن به مطلب

ترک و لر و رشتی و فلان و بهمان رو ول کنید ببینید اینا چی می گن..!!!!!

ارسال های توصیه شده

سردار رادان: "قرار گرفتن چکمه بر روی شلوار به دلیل نشان دادن بخشی ازبرجستگی بدن، از مصادیق خلاف شرع است و تبرّج به حساب می آید."

آیت الله جوادی آملی: "دانشمندان فیزیک، شیمی، بارانشناسی و زمین شناسی، بدون پسوند اسلامی نفهمند."

حسنی، امام جمعه ارومیه: "اگر فرد مشرکی را وقتی فهمیدیم که واقعاً مشرک شده، باید او رابسوزانیم؛ اگر با گلوله هم بود اشکالی ندارد."

امام جمعه شیراز: "گرانی خانه باعث شد جوان پاک ما به جای مسکن، دوست دختر و دوست پسر بگیرد."

شکوفه گلخو، رئیس دانشگاه الزهرا: "بدحجابی زنان موجب فعال شدن غده هیپوفیز مردان در تولید مثل می شود.

قرائتی: "ما آخوندها همیشه مثل گاز اشک آور عمل می کنیم؛ فقط بلدیم گریه مردم را در آوریم.

سیّد حسین مرعشی: "احمدی نژاد نه فقط معجزه هزاره سوم، که معجزه هزاره چهارم هم هست.

امام جمعه تبریز: "علت زلزله اخیر تبریز، اظهارات اعلمی، نماینده تبریز در مورد سیّدالشهدا بود."

آیت الله خزعلی: "حجاب موجب بالا رفتن معدل دانشجویان می شود."

احمدی نژاد: "ایران قدرت اول جهان است.

آیت الله حسنی: "اگر مؤمنین غسل جمعه را انجام ندهند، مشکلات کمبود گاز مرتفع نمی شود."

احمدی نژاد: "نفت را سر سفره مردم می آوریم…" بعد از انتخابات: "نفت خوردنی نیست که سر سفره ها بیاوریم."

الهام، سخنگوی (وقت) دولت: "نفت را سر سفره مردم نمی آوریم، بوی بد می دهد."

مسئولین نیروی انتظامی در ملاقات با یک گروه از وزارت کشور آلمان، آمادگی خود را برای تأمین امنیت بازیهای جام جهانی (در آلمان) اعلام کردند.

اسماعیل ططری، نماینده سابق کرمانشاه: "آلمانی ها اگر بشر بودند، یک زن رقاص رئیسشان نمی شد."

احمدی نژاد: "اینها… به اندازه بزغاله هم از دنیا فهم و شعور ندارند."

علی لاریجانی در جریان رسیدگی به پرونده هسته ای ایران: "با شکلات راضی نمی شویم."

لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی: "در سرزمین اسلامی نباید یک مریض زن به دست نامحرم مداوا شود."

شکراله عطارزاده، نماینده مجلس هفتم: "کوندالیزا رایس یک پیر دختر امریکایی ولگرد است که ناکامی های جنسی وی موجب عقده شده است."

سخنگوی دولت، پس از تصویب لایحه بودجه: "دولت، مسئول گرانیهای سال آینده نخواهد بود."

وزیر کشور (در مورد انتخابات): "آنقدر که به فکر آفتابه لگن هستیم، به فکر تقویت محتوای برنامه ها نیستیم."

احمدی نژاد: "امریکا به ایران حمله نمی کند؛ چون من مهندسم و مسائل را تحلیل می کنم."

احمدی نژاد: "یه دختر بچه دو ساله… زبونشون اسپانیولیه... یه نیگاه کرد به من، گفت: «این محموده، این محموده.»"

احمدی نژاد: "یکی از شخصیتهای شرق آسیا، از مسئولین درجه یک اومد به دیدن ما... خلاصه حرفش این بود که اومده بود زنبیلش رو بذاره تو صف بگه ما مشتری شما هستیم."

حجت الاسلام و المسلمین مهدی پور: "رواج بی بند و باری در یک جامعه، باعث بروز زلزله می گردد.

هیچ توهینی نیست فقط نکته های حرفهای بزرگان هست:whistle:

• Like 49
لینک به دیدگاه

بودجه سال 91 هم که قرار بود تا 15 اذر به مجلس تحویل داده بشه دیگه داده نمیشه :w58:می مونه برا سال دیگه که مثلا نمایندگان تازه (میگن انتخاب شده اما شوما باور نکن :whistle:) بیان بررسیش کنن :ws3:

من یکی که دیگه ایمان اوردم به این جمله که :

حالا این امام زمان ست که مملکت رو اداره می کند:ws37:

لینک به دیدگاه
:ws38: دمت گرم ولی تیتر تاپیک یعنی چی؟ :ws38:

حسنی امام جمعه ماست:banel_smiley_4:

تیترش یعنی چرا ما همش باید به یه قومی گیر بدهیم و بخندیم ......که اصلا کارقشنگی نیست

بعضی ها خودشون حرف میزنند باقلوا دیگه نیازی نیست بخواهیم به کسی بخندیم......

باهم میخندیم به زندگی تلخمون:icon_pf (34):

امام جمعه ماهم هست

باور کن خوده آقای حسنی گوله نمکه کاری نداریم که کجایی:w02:

لینک به دیدگاه

امام جمعه سابق ما هم خیلی نمکین بودند یادشون بخیر:sigh:

یه بار گفتند : این چه وضعیشه جوونها هرکدوم یه پیانو انداختند رو کولشون دارند تو شهر میچرخند..(پیانو منظور همون گیتار بوده:whistle::icon_pf (34):)

لینک به دیدگاه

سلام داش ادر من پاکش کردم اخه هم سیاسی بود هم اینه هیچکدوم از اون موراد منبع نداشت اگه میتونی اون ها رو با منبع بذاری بسم ا.....

لینک به دیدگاه
امام جمعه سابق ما هم خیلی نمکین بودند یادشون بخیر:sigh:

یه بار گفتند : این چه وضعیشه جوونها هرکدوم یه پیانو انداختند رو کولشون دارند تو شهر میچرخند..(پیانو منظور همون گیتار بوده:whistle::icon_pf (34):)

حسنی ما یبار گفته : زن بی حجاب مثل اتوبوسه همه سوارش میشن، زن بد حجاب مثل تاکسیه بعضیا سوارش میشن، زن با حجاب مثل خره فقط صاحبش سوارش میشه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
حسنی ما یبار گفته : زن بی حجاب مثل اتوبوسه همه سوارش میشن، زن بد حجاب مثل تاکسیه بعضیا سوارش میشن، زن با حجاب مثل خره فقط صاحبش سوارش میشه:banel_smiley_4:

پس حق بده سخنانشون خیلی نغزه..........:whistle:

از طرف من دیدیش سرشو بکن زیر آب درنیاد:vahidrk:

لینک به دیدگاه
پس حق بده سخنانشون خیلی نغزه..........:whistle:

از طرف من دیدیش سرشو بکن زیر آب درنیاد:vahidrk:

من ازش دفاع کردم مگه؟

این حسنی همیشه اسلحه دستشه؛ تنها کسی هست که پیش خمینی با اسلحه رفت و سلاحشو تحویل نداد؛ نمیشه زیر آب کرد سرشو

لینک به دیدگاه

سردار رادان: "قرار گرفتن چکمه بر روی شلوار به دلیل نشان دادن بخشی ازبرجستگی بدن، از مصادیق خلاف شرع است و تبرّج به حساب می آید."

آیت الله جوادی آملی: "دانشمندان فیزیک، شیمی، بارانشناسی و زمین شناسی، بدون پسوند اسلامی نفهمند."

حسنی، امام جمعه ارومیه: "اگر فرد مشرکی را وقتی فهمیدیم که واقعاً مشرک شده، باید او رابسوزانیم؛ اگر با گلوله هم بود اشکالی ندارد."

امام جمعه شیراز: "گرانی خانه باعث شد جوان پاک ما به جای مسکن، دوست دختر و دوست پسر بگیرد."

شکوفه گلخو، رئیس دانشگاه الزهرا: "بدحجابی زنان موجب فعال شدن غده هیپوفیز مردان در تولید مثل می شود.

قرائتی: "ما آخوندها همیشه مثل گاز اشک آور عمل می کنیم؛ فقط بلدیم گریه مردم را در آوریم.

سیّد حسین مرعشی: "احمدی نژاد نه فقط معجزه هزاره سوم، که معجزه هزاره چهارم هم هست.

امام جمعه تبریز: "علت زلزله اخیر تبریز، اظهارات اعلمی، نماینده تبریز در مورد سیّدالشهدا بود."

آیت الله خزعلی: "حجاب موجب بالا رفتن معدل دانشجویان می شود."

احمدی نژاد: "ایران قدرت اول جهان است.

آیت الله حسنی: "اگر مؤمنین غسل جمعه را انجام ندهند، مشکلات کمبود گاز مرتفع نمی شود."

احمدی نژاد: "نفت را سر سفره مردم می آوریم…" بعد از انتخابات: "نفت خوردنی نیست که سر سفره ها بیاوریم."

الهام، سخنگوی (وقت) دولت: "نفت را سر سفره مردم نمی آوریم، بوی بد می دهد."

مسئولین نیروی انتظامی در ملاقات با یک گروه از وزارت کشور آلمان، آمادگی خود را برای تأمین امنیت بازیهای جام جهانی (در آلمان) اعلام کردند.

اسماعیل ططری، نماینده سابق کرمانشاه: "آلمانی ها اگر بشر بودند، یک زن رقاص رئیسشان نمی شد."

احمدی نژاد: "اینها… به اندازه بزغاله هم از دنیا فهم و شعور ندارند."

علی لاریجانی در جریان رسیدگی به پرونده هسته ای ایران: "با شکلات راضی نمی شویم."

لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی: "در سرزمین اسلامی نباید یک مریض زن به دست نامحرم مداوا شود."

شکراله عطارزاده، نماینده مجلس هفتم: "کوندالیزا رایس یک پیر دختر امریکایی ولگرد است که ناکامی های جنسی وی موجب عقده شده است."

سخنگوی دولت، پس از تصویب لایحه بودجه: "دولت، مسئول گرانیهای سال آینده نخواهد بود."

وزیر کشور (در مورد انتخابات): "آنقدر که به فکر آفتابه لگن هستیم، به فکر تقویت محتوای برنامه ها نیستیم."

احمدی نژاد: "امریکا به ایران حمله نمی کند؛ چون من مهندسم و مسائل را تحلیل می کنم."

احمدی نژاد: "یه دختر بچه دو ساله… زبونشون اسپانیولیه... یه نیگاه کرد به من، گفت: «این محموده، این محموده.»"

احمدی نژاد: "یکی از شخصیتهای شرق آسیا، از مسئولین درجه یک اومد به دیدن ما... خلاصه حرفش این بود که اومده بود زنبیلش رو بذاره تو صف بگه ما مشتری شما هستیم."

حجت الاسلام و المسلمین مهدی پور: "رواج بی بند و باری در یک جامعه، باعث بروز زلزله می گردد.

هیچ توهینی نیست فقط نکته های حرفهای بزرگان هست:whistle:

البته نکات آموزنده ای بود ممنون

خداوند سایه این بزرگان و اندیشمندان را مستدام کند تا همواره از فیوضاتشان بهرمند شویم اگر به چشم دل به این کلمات درخشان بنگرید همانا معنی بزرگ نهفته در ان را درک میکنید باشد که رستگار شوید

لینک به دیدگاه
امام جمعه سابق ما هم خیلی نمکین بودند یادشون بخیرsigh.gif

یه بار گفتند : این چه وضعیشه جوونها هرکدوم یه پیانو انداختند رو کولشون دارند تو شهر میچرخند..(پیانو منظور همون گیتار بوده:whistle:icon_pf%20%2834%29.gif)

ولی محمدیِ ما هیچی نگفته!:ws37:

لینک به دیدگاه

این قرائتی ...... شده همیشه راستشو میگه ولی نمیدونم چرا وقتی به حرفاش گوش میدم حماقت خودم و مردم برام روشنتر میشه

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...