hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام پیشاپیش ممنون از همه ی کسانی که نظر می دن و نمیدن خوب دیگه چی باید بگم....اوم...... همین دیگه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 (دوستان عزیزم به شخصه دوست دارم تصوری که از شخصیت من با توجه به پستهام و نظراتم راجع به موضوعات مختلف دارید من و تحلیل کنید) بفرمایید 20 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ هدا.... هدا... هدا با الف دو تا باشه یکیش تو یکیش من.... هدا ؛دوست داشتنی.. آرامش بخش....خوشکل....انرژی +++.... خونگرم....هدا کم حرف اما همیشه حرفاش شنیدنیه.... هدا؛نیمه گمشده من.... برای همینه یکیمون شهرساز یکیمون معمار ....:دی هدا؛با معرفت...منطقی....حریمها رو حفظ میکنه....مودب....درسخووون.... مهربون و حساس و احساساتی و درونگرا...احساستش رو نشون نمیده زیاااد.... هدا؛بی حاشیه....سرش تو کار خودشه...اهل جنجال و حاشیه و بحث؛ نیست.... یه شنونده عالی....از این که باهاش حرف بزنی احساس خوبی داری....من خیلی کم پیش میاد با کسی در مورد مسائل شخصیم حرف بزنم....اما هدا یه دونست... اهل تعارف تیکه پاره کردن الکی نیست.... تا شناخت درست؛ نداشته باشه از کسی باهاش صمیمی نمیشه.... یه دوست خوب...برای من مثل خوااهر....همشهری البته الان رفته دیگه .... تنها کسی مثل خودم هدا با الفه....مگه نه هدا؟؟ هدا یکی از دوست اشتنی ترین دوستایی که من تو نواندیشان پیدا کردم... خیلی ها هم ما رو با هم اشتباه گرفتن...:دی....:persiana__hahaha: هدا که ارشد قبول شد بعضیا فکر کردن من قبول شدم..کلی بهم تبریک گفتن...یه عده هم فکر میکردن یه نفریم با دو تا آیدی آخه یه مدت آواتارمون شبیه هم بود....:persiana__hahaha: ...... دیگه این که خیلی دوستت داااارم.... برات یه عالمه آرزوی خوب خوب میکنم....امیدوارم به اون چیزایی که دوست داری تو زندگیت برسی... 14 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام خسته مباشید هدا با الف یا بدون الف؟ این رو تحلیل کلی اثر میزاره خب آروم، کم حرف، شیطون به وقتش، وقت شناس، با اطلاعات، مدیر بازنشسته، مهربون، همشهری ما شده، پرانرژی، ازوناس که نصفش زیر زمینه همینا دیگه 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ازوناس که نصفش زیر زمینه امین داشتیم؟ مرسی از نظراتت 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام عزیزم مرسی از دعوتت :flowerysmile: راستش من برخورد زیادی باهات نداشتم متاسفانه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اشناییمونم از طریق اون فاطی نامرد بود :دی ولی خب تا همین حد و تا جایی که برداشت کردم و حس کردم بنظرم میاد یه دختر زرنگ و درس خون، شیطون، مهربون، خونگرم و (برعکس فاطی) بامعرفت باشی شاد باشی و موفق :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ امین داشتیم؟ مرسی از نظراتت نداشتیم تازه آوردیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ رک و بی پرده هدا دختر خوبیه، خدایا به سلامت دارش 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دو تا هدا با الف داریم به قول اون یکیشون... دختر آرومیه...زیاد اهل حاشیه نیست...به نظرم ازون آدماس که ارزش داره باهاش وقت بگذرونی...کلا حسم مثبته... خب نکات منفی نداره چیکار کنم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ به به :gnugghender: خونگرم و پر انرژی. با اطلاعات خوب. مهربون توطئه گر خوب :gnugghender: کلاً برنامه ریزی رفته که تو این چیزا خوب برنامه ریزی کنه اهل خرابکاریه منطقی و با معرفته. بعضی وقتا رگ شهرسازیش میگیره و تنبل میشه خسیسه 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ هدا همون كه دو تا الف داره كم حرف خجالتي مهربونو خونگرم جنوبيه گير افتاده تو شمال :gnugghender: خيليم شماليا رو دوست داره 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خب من زیاد برخوردی نداشتم متاسفانه.اما یکی از اون کاربرانی هستن که همیشه دوست داشتم بیشتر آشنا بشم باهاش. تا اینجا که من شناختم یه دختر مودب ، منطقی،اهل مطالعه و باید فکر بازی داشته باشه به خاطر نوع کتاب هایی که میخونه و مهربون. در این جد من میشناسم 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دختر خوبیه پیشرفتاش قابل مشاهده هستیه نمونش اینه از خوزستان شروع کرده رسیده به ایلام و همدان و بعد اومد قزوین و رشت. انشااله تا 2 سال دیگه با این پیشرفت به سیبری میرسه احساس میکنم یه کم توکل نداره مثل اکثریت شهرسازا تنبل به نظر میاد:vahidrk: اما تا جایی که میدونم رقابت زیادی با دختر عموش داره ( بیشتر چشم و هم چشمی ) چرا منو دعوت کردی 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ با هدا زیاد برخورد نداشتم فقط یک بار در نمایشگاه کتاب دیدمش آشناییمونم سر یه پرینتر بود دختر خوب و آروم منطقی به نظر میرسه همین 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ من کمتر برخورد داشتم... ولی خب بنظرم دختر خوب ، باشخصیت و ارومی هست... و نکته منفی اینکه مدتیه که کمتر فعالیت میکنه... براش آرزوی موفقیت دارم... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام زیاد باهت رابطه نداشتم متاسفانه! و زیاد نمیشناسمت! با این حال هداا جون از پستات خوشم میاد و مشخصه منطقی هستی! ولی خیلی کم پست میدی! فک کنم کم حرف باشی؟! مهربونم هستی....و من ازت خوشم میاد!:aghosh: جزءِ کسایی هست که انرژی + میفرستی! موفق باشی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ زیبا باهوش متخصص منحصر به فرد دارای شخصیت عمیق و پیچیده و در عین حال متواضع 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ هدا.... هدا...هدا با الف دو تا باشه یکیش تو یکیش من.... هدا ؛دوست داشتنی.. آرامش بخش....خوشکل....انرژی +++.... خونگرم....هدا کم حرف اما همیشه حرفاش شنیدنیه.... هدا؛نیمه گمشده من.... برای همینه یکیمون شهرساز یکیمون معمار ....:دی هدا؛با معرفت...منطقی....حریمها رو حفظ میکنه....مودب....درسخووون.... مهربون و حساس و احساساتی و درونگرا...احساستش رو نشون نمیده زیاااد.... هدا؛بی حاشیه....سرش تو کار خودشه...اهل جنجال و حاشیه و بحث؛ نیست.... یه شنونده عالی....از این که باهاش حرف بزنی احساس خوبی داری....من خیلی کم پیش میاد با کسی در مورد مسائل شخصیم حرف بزنم....اما هدا یه دونست... اهل تعارف تیکه پاره کردن الکی نیست.... تا شناخت درست؛ نداشته باشه از کسی باهاش صمیمی نمیشه.... یه دوست خوب...برای من مثل خوااهر....همشهری البته الان رفته دیگه .... تنها کسی مثل خودم هدا با الفه....مگه نه هدا؟؟ هدا یکی از دوست اشتنی ترین دوستایی که من تو نواندیشان پیدا کردم... خیلی ها هم ما رو با هم اشتباه گرفتن...:دی....:persiana__hahaha: هدا که ارشد قبول شد بعضیا فکر کردن من قبول شدم..کلی بهم تبریک گفتن...یه عده هم فکر میکردن یه نفریم با دو تا آیدی آخه یه مدت آواتارمون شبیه هم بود....:persiana__hahaha: ...... دیگه این که خیلی دوستت داااارم.... برات یه عالمه آرزوی خوب خوب میکنم....امیدوارم به اون چیزایی که دوست داری تو زندگیت برسی... مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی عزیزم تو خیلی خیلی به من لطف داری دوست خوبم :aghosh::aghosh::aghosh: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ سلام عزیزممرسی از دعوتت :flowerysmile: راستش من برخورد زیادی باهات نداشتم متاسفانه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اشناییمونم از طریق اون فاطی نامرد بود :دی ولی خب تا همین حد و تا جایی که برداشت کردم و حس کردم بنظرم میاد یه دختر زرنگ و درس خون، شیطون، مهربون، خونگرم و (برعکس فاطی) بامعرفت باشی شاد باشی و موفق :icon_gol: مرسی خانمی.....آخ گفتی....فاطی العان که دیگه مزدوج شده باید وقت گرفت تا بشه دیدش 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ رک و بی پردههدا دختر خوبیه، خدایا به سلامت دارش مرسی همکلاسی لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دو تا هدا با الف داریم به قول اون یکیشون...دختر آرومیه...زیاد اهل حاشیه نیست...به نظرم ازون آدماس که ارزش داره باهاش وقت بگذرونی...کلا حسم مثبته... خب نکات منفی نداره چیکار کنم:hapydancsmil: مــــــــــــــرسی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده