Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ شما خودت دختر بودی، با توجه به شناختی که از پسرها داری، با چند درصدشون رفیق میشدی؟فکر کنم هرکسی هم جنس های خودش را بهتر میشناسه. تو ایران هم بیشتر مشکل از پسرهاست که زیادی اهل .... هستند و کلا آدم را در .... خلاصه میبینند. اصلا اینجوری نیست تو یه رابطه اگر دونفر نفعی نداشته باشن اون رابطه بی معنیه در اینصورتی که شما گفتی حتما همه یا اکثر دختر ها رو هم باید بگی پسر ها رو مثا یه کیسه پول میبینن ولی تا اونجایی که من تجربه دارم تا دختری نخواد کاری رو انجام بده هیچ پسری نمیتونه اذیش کنه 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اصلا اینجوری نیست تو یه رابطه اگر دونفر نفعی نداشته باشن اون رابطه بی معنیه در اینصورتی که شما گفتی حتما همه یا اکثر دختر ها رو هم باید بگی پسر ها رو مثا یه کیسه پول میبینن ولی تا اونجایی که من تجربه دارم تا دختری نخواد کاری رو انجام بده هیچ پسری نمیتونه اذیش کنه تو اکثر مزاحمت های خیابانی،دخترها کوچکترین نقشی ندارند، فقط به خاطر اینکه شاید لباسشون زیباست، حتی به چادری ها هم رحم ندارند. بحث من سر مسائلی که دو طرف مقصرند نبود. 8 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ کار استکبار جهانی نیست ..... ! ؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ تو اکثر مزاحمت های خیابانی،دخترها کوچکترین نقشی ندارند، فقط به خاطر اینکه شاید لباسشون زیباست، حتی به چادری ها هم رحم ندارند. بحث من سر مسائلی که دو طرف مقصرند نبود. ولی تو این تاپیک سر تیترش نوشته دوست دختر و روایتایی هم که مطرح شد در باره مزاحمت خیابانی نبود وگرنه شاید تو مزاحمتهای خیابانی حق با شما باشه 5 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اگه مسائل مربوط به تجاوز و چیزایی که بزور انجام میشه که قربانی های اصلیش جنس مونث ( دختر یا زن!) رو کنار بزاریم. در مورد چیزای دیگه تا وقتی چه جنس مذکر یا مونث از طرف مقابلش چراغ سبز نبینه هیچ کاری نمیتون بکنه .متاسفانه تعداد چراغ سبزا زیاد شده!!!. 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ متاسفانه ایران ما خیلی کثیف تر از اونی شده که گاه تو ذهن آدم بگنجه. به قول دوستمون انقد تو قفس برخی ها رو نگه داشتن که ببخشید هار شدن. واقعا از شنیدن یا دیدن برخی چیزها مخم سووووووووووووت میکشه. اگه میذاشتن هرکی به راه خودش میبود شاید انقد ملت حریص نمیشدن. اگه برای جوونا به جای اینکه روضه و ... بخونن یه کم انسانیت یادشون میدادن شاید اوضاعمون بهتر از این میبود. وقتی جامعه ای به جایی برسه که تو دانشگاههاش محلی باشه واسه نزول از انسانیت دیگه نمیشه توقعی داشت. 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ کار استکبار جهانی نیست ..... ! ؟ چرا کار خودش:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ در فرهنگ ایرانی چنین چیزهای اقتضای سن هست و گذرااا 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ در فرهنگ ایرانی چنین چیزهای اقتضای سن هست و گذرااا این دیگه از اون حرفا بود 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من که نظر واقعیم را دادم.اگه بخواهیم ریشه ای نگاه کنیم، مشکل از جای دیگه آب میخوره. در نظامی که توهم قداست را برای خودش دست و پا کرده و به اسم مکتبش هر بلایی دلش میخواد سر جوان میاره. تا حالا تو نماز جمعه ها و راهپیمایی هاشون دقت کردین، تو مجلس خبرگانشون دقت کردین، همه پیر و فرتوتن اما مدام شعار حجاب و سخت گیری بر جامعه و...میدن چرا؟ چون هم جسمشون دیگه اون شور جوانی را نداره هم اون مغزشون از 70 سال که چه عرض کنم به 1400 سال پیش چسبیده، خوب نباید انتظار داشته باشین وقتی چنین افرادی برای جامعه ما تصمیم میگیرن وضعیت جوانانمون بهتر باشه. اتفاقا باید ریشه ای نگاه کنیم اما در جواب شا باید بگم هر کسی که هنجارهای یک جامعه رو بشکنه داره آسیب میرسونه و آسیب میزنه میخواد دختر باشه یا پسر هر کدوم به یک طریق اینکار رو میکنن 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ من فکر میکنم توی چند ساله اخیر به دلیل پیشرفت ارتباطات یا هر چیز دیگه فرهنگ و ذهنیت مردم بخصوص عام شدیدا تغییر کرد و این مدرنیزاسیون به دلیل اینکه توی بازه ی زمانی کوتاهی اتفاق افتاد .....و چون ملت ما هنوز آمادگی ذهنی این جهش فرهنگی و نداشتن با پذیرش اون یه چیزایی رو اشتباه هضم کردن و اسمش و گذاشتن روشنفکری من دور و ورم خیلی ها رو میبینم که هرزگی رو با روشنفکری اشتباه گرفتن.... 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها یه چیزی بگم اینقدر به دیده بد بینانه به این افراد رها شده تو جامعه نگاه نکنید علت جای دیگه هس باید به محیطی که توش بزرگ شدن سرپرست هایی که بالا سرشون هس نیس سطح اقتصادی سطح فرهنگی سواد درک اجتماعی و غیره توجه کنید اینا معلول هستن 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ حالا برای کسایی که سن و سالشون یه خورده بالاست شاید بیشتر قابل قبول باشه (که البته من با اصل این جریان مخالفم) ولی الان دختر و پسرای دهه هفتادی رو دست همه بلند شدند دیگه... کیه که قبول کنه الان وضع با 5 سال پیش تفاوتی نکرده؟؟ الان دبستانی ها هم دوست پسر و دوست دختر دارند... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ انقدر اوضاع خراب شده که دهه هشتادی ها هم پیشرفت کردن پسرم میگه مامان دوست کلاس چهارمم دوست دختر داره اجازه میدی منم دوست دختر پیدا کنم؟ دیروز رفتم مدرسه پسرم یه کلاس پنجمی اومده جلوم میگه جوووون چشماشو آدم به کی بگه دردشو:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ انقدر اوضاع خراب شده که دهه هشتادی ها هم پیشرفت کردنپسرم میگه مامان دوست کلاس چهارمم دوست دختر داره اجازه میدی منم دوست دختر پیدا کنم؟ دیروز رفتم مدرسه پسرم یه کلاس پنجمی اومده جلوم میگه جوووون چشماشو آدم به کی بگه دردشو:icon_pf (34): :4564: :4564: خدایا چرا مارو گیر یه مشت متحجر انداختی که بچه هامون هم عقده ای و ندید بدید بشن:sigh: 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ متاسفانه انقدری اوضاع جامعه خراب شده که دیگه به سن و سال طرف مقابلشون هم نگاه نمیکنن که بابا اینی که داری بهش متلک میندازی چقد ازت بزرگتره. چن روز پیش تو سرویس بهداشتی دانشگاه داشتم دستامو میشستم که چن تا دختر با هم حرف میزدن و در حال آرایش به طرز خیلی زننده ای بودن فقط از حرفاشون اینو فهمیدم که شب مهمون چن تایی آقا پسرن. واقعا انقد حالم از حرفاشون بد شد که نفهمیدم چطوری دراومدم بیرون. همه دیگه افسار گسیخته شدن. از دانشگاه رفتن هم دیگه حالم بهم میخوره انقد که این چیزا توش زیاد شده. 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ در فرهنگ ایرانی چنین چیزهای اقتضای سن هست و گذرااا واقعا؟؟؟ اقتضای سن و سال ایجاب میکنه هر کی هر کاری خواست بکنه بعد بگه اقتضای سنمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ واقعا؟؟؟اقتضای سن و سال ایجاب میکنه هر کی هر کاری خواست بکنه بعد بگه اقتضای سنمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا یه پسر 16 سالمه به اقتضای سنش هر کاری میکنه ولی دختر 16 ساله باید تو خونه بشینه چون سنش کمه!!!!!!!! البته دوره ما اینجوری بود دخترای الان و نمیدونم ما مال زمان قبل از اسلامیم 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا یه پسر 16 سالمه به اقتضای سنش هر کاری میکنه ولی دختر 16 ساله باید تو خونه بشینه چون سنش کمه!!!!!!!!البته دوره ما اینجوری بود دخترای الان و نمیدونم ما مال زمان قبل از اسلامیم متاسفانه الان دیگه دختر و پسر نداره. دوران ما گذشت شقایق جان. دخترای مدرسه رو میبینم که با چه وضعیتی از مدرسه میان بیرون متعجب نگاشون میکنم. انگار نه انگار محصلن. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ انقدر اوضاع خراب شده که دهه هشتادی ها هم پیشرفت کردنپسرم میگه مامان دوست کلاس چهارمم دوست دختر داره اجازه میدی منم دوست دختر پیدا کنم؟ دیروز رفتم مدرسه پسرم یه کلاس پنجمی اومده جلوم میگه جوووون چشماشو آدم به کی بگه دردشو:icon_pf (34): همونجا گوشش رو میگرفتی و 6 دور میچرخوندی میبردیش دفتر مدرسه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده