goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ salam bw hamegi :))Yaldatoon zibaMn khobam faqat netan qat shodeI love u pmc:DKati ame joon ajil mano biyar porofam 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من اومدمچرا هیشکی نیس؟ سلام دوست با وفا خوش اومدی قدمتون روی چشم. بچه ها تا اونجا که ممکن میشد اومدن و تبریک گفتن. از شما و همه دوستان کمال تشکر را دارم. شب یلدا به همه شما خوش باد. 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سلام دوست با وفاخوش اومدی قدمتون روی چشم. بچه ها تا اونجا که ممکن میشد اومدن و تبریک گفتن. از شما و همه دوستان کمال تشکر را دارم. شب یلدا به همه شما خوش باد. مرسی همچنین من برم دیگه بخوابم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ مرسی همچنین من برم دیگه بخوابم شب به همگی خوش. منم میرم. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز گفتا زخوب رویان این کار کمتر آید . . .. یعنی حافظ همچین کف برم کرد امشب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده