سیندخت 18786 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 این یک آزمون بسیار جالب است. خود دکتر فیل مکگرا(روانشناس معروفی که مجری یک برنامه فوقالعاده پرطرفدار تلویزیونی است) در این آزمون نمره 55 گرفته است. او این آزمون را روی اپرا وینفری، مجری معروف برنامه تلویزیونی، انجام داده که نمره 38 گرفته است. به 10 سوال ساده زیر پاسخ دهید تا ببینید شما چه نمرهای در این آزمون به دست میآورید و تفسیر آن چیست. تذکر مهم: به سوالها براساس آنچه که امروز هستید پاسخ دهید، نه آنچه که در گذشته بودهاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 با وجود اینکه گزینه های به نظر من کامل نبود اما توضیحاتی که اخرش داد درست بود.امتیاز 35 به من داد.اما نمیدونم چه ربطی به خودشناسی داشت.یعنی چجوری این امتیاز رو میداد به هر حال ممنون 2
سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 با وجود اینکه گزینه های به نظر من کامل نبود اما توضیحاتی که اخرش داد درست بود.امتیاز 35 به من داد.اما نمیدونم چه ربطی به خودشناسی داشت.یعنی چجوری این امتیاز رو میدادبه هر حال ممنون منم نمی دونم چه طوری این امتیازا رو میداد گزینه هاشم راحت انتخاب نمی تونستم انتخاب بکنم...بعضیاش همدیگه رو پوشش میدادن!! ولی جواب نهاییش تقریبا درست بود..........37 شد برا من! اما این دکتر فیل آدم جالبیه! 1
سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 41 شدیعنی خوبه ؟ فکر نکنم خوبیه و بدی در کار باشه.........کلا یه تحلیلی آخرش میده........ببین اون درسته یا نه این تاپیک قبلا استارت نشده بود؟!!!! این طور می گن 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 گفت شاد و پرانرژیم ولی خودم اینجور فکر نمی کنم درضمن بعضیا رو همین جوری جواب دادم مثل اینکه موقع خوابیدن چطوری می خوابی موقع حرف زدن اینارو زیاد دقت نکردم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 48 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 درست بود تحلیلش؟ اینم مثل بقیه تستای این چنینی تا حدودی درست بود 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. یکی بیاد تأئید کنه درسته یا غلط 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 45 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1
سمندون 19437 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 [TABLE=width: 98%] [TR] [/TR] [TR] [TD=width: 2%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 45 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] :persiana__hahaha: به این میگن بیکاری 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 شما 49 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. من معمولا نتایج این مدل تستای روانشناسی که آخرش فقط از آدم تعریف میکننو نمیتونم باور کنم یه سوال : تا حالا کسی جوابی غیر از اینی که بالا نوشتم گرفته از این تست ؟!!! 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 یه سوال : تا حالا کسی جوابی غیر از اینی که بالا نوشتم گرفته از این تست ؟!!! من... 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من... اوهوم...خودمم همینجوری الکی فقط گزینه های اولو زدم ببینم چی میشه ، یه داستان دیگه نوشت اونم باز همش تعریف بود!
تینا 15116 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 [TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 96%] [/TD] [TD=width: 2%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=class: dtext2][TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug] شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1
ارسال های توصیه شده