سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ این یک آزمون بسیار جالب است. خود دکتر فیل مکگرا(روانشناس معروفی که مجری یک برنامه فوقالعاده پرطرفدار تلویزیونی است) در این آزمون نمره 55 گرفته است. او این آزمون را روی اپرا وینفری، مجری معروف برنامه تلویزیونی، انجام داده که نمره 38 گرفته است. به 10 سوال ساده زیر پاسخ دهید تا ببینید شما چه نمرهای در این آزمون به دست میآورید و تفسیر آن چیست. تذکر مهم: به سوالها براساس آنچه که امروز هستید پاسخ دهید، نه آنچه که در گذشته بودهاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ با وجود اینکه گزینه های به نظر من کامل نبود اما توضیحاتی که اخرش داد درست بود.امتیاز 35 به من داد.اما نمیدونم چه ربطی به خودشناسی داشت.یعنی چجوری این امتیاز رو میداد به هر حال ممنون 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیک قبلا استارت نشده بود؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ با وجود اینکه گزینه های به نظر من کامل نبود اما توضیحاتی که اخرش داد درست بود.امتیاز 35 به من داد.اما نمیدونم چه ربطی به خودشناسی داشت.یعنی چجوری این امتیاز رو میدادبه هر حال ممنون منم نمی دونم چه طوری این امتیازا رو میداد گزینه هاشم راحت انتخاب نمی تونستم انتخاب بکنم...بعضیاش همدیگه رو پوشش میدادن!! ولی جواب نهاییش تقریبا درست بود..........37 شد برا من! اما این دکتر فیل آدم جالبیه! 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ 41 شدیعنی خوبه ؟ فکر نکنم خوبیه و بدی در کار باشه.........کلا یه تحلیلی آخرش میده........ببین اون درسته یا نه این تاپیک قبلا استارت نشده بود؟!!!! این طور می گن 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ گفت شاد و پرانرژیم ولی خودم اینجور فکر نمی کنم درضمن بعضیا رو همین جوری جواب دادم مثل اینکه موقع خوابیدن چطوری می خوابی موقع حرف زدن اینارو زیاد دقت نکردم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 48 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ درست بود تحلیلش؟ اینم مثل بقیه تستای این چنینی تا حدودی درست بود 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قبلا تستیدم این آزمونُ ! گفت آدم شادیم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. یکی بیاد تأئید کنه درسته یا غلط 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 45 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ 49 شدم....همونی رو بهم گفت که به بقیه گفت ولی درست نبود 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 98%] [TR] [/TR] [TR] [TD=width: 2%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 45 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] :persiana__hahaha: به این میگن بیکاری 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ شما 49 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. من معمولا نتایج این مدل تستای روانشناسی که آخرش فقط از آدم تعریف میکننو نمیتونم باور کنم یه سوال : تا حالا کسی جوابی غیر از اینی که بالا نوشتم گرفته از این تست ؟!!! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال : تا حالا کسی جوابی غیر از اینی که بالا نوشتم گرفته از این تست ؟!!! من... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من... اوهوم...خودمم همینجوری الکی فقط گزینه های اولو زدم ببینم چی میشه ، یه داستان دیگه نوشت اونم باز همش تعریف بود! لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 96%] [/TD] [TD=width: 2%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=class: dtext2][TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug] شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده