رفتن به مطلب

خميازه، نشانه وابستگي!‏

ارسال های توصیه شده

تا به حال خميازه مسري ديده‌ايد؟ تعجب نکنيد خميازه هم مي‌تواند از کسي به ديگري سرايت کند. البته ناراحت نباشيد اين سرايت بيماري نمي‌آورد. اگر چه گاهي ممکن است با ديدن خميازه ديگران شما هم شروع به خميازه کنيد اما علت اين سرايت خير است.

محققان متوجه شده‌اند اين کار مي‌تواند نشانه وابستگي اجتماعي شما با هم باشد. اين بررسي تازه نشان داده که اگر کسي از دوستان و خانواده شما بعد از شما شروع به خميازه کشيدن کند يعني نسبت به شما وابستگي داشته و با شما همدلي مي‌کند. اين محققان متوجه شده‌اند خميازه مسري بيشتر بين اعضاي خانواده و دوستان اتفاق مي‌افتد و کمتر بين غريبه‌ها خميازه سرايت پيدا مي‌کند.

جالب اين است که تنها در کمتر از 3 دقيقه خميازه تکرار مي‌شود. آنها معتقدند وقتي شما ببينيدکسي خميازه مي‌کشد، شبکه پيچيده‌اي از نواحي مغز شما فعال مي‌شود: نواحي مربوط به حرکت، تقليد، رفتار اجتماعي و همدلي. تحريک بيش از حد اين نواحي در مغز شما باعث مي‌شود که شما هم در پاسخ به خميازه ديگران، به فاصله‌اي کمتر از 3دقيقه خميازه بکشيد. اگر هنوز هم باور نمي‌کنيد امتحان کنيد.

لینک خبر

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه تحقیق دیگه میگفت چشمان شما با دیدن خمیازه احساس کمبود اکسیژن میکنه و خمیازه میکشه

ولی من جفتش رو قبول ندارم... :banel_smiley_4:

اولا اینکه خمیازه کمتر از چند ثانیه بین 2 نفر اتفاق میفته و دوم اینکه ربطی به غریبه و اشنا نداره

• Like 7
لینک به دیدگاه

من کلا نسبت به خمیازه آلرژی دارم...اگه یکی جلوم خمیازه بکشه و زیاد این کارو انجام بده...ناراحت میشم بعضی وقتا به روی طرف میارم که یعنی چی من دارم حرف میزنم خمیازه میکشی...:icon_pf (34):و خیلی خیلی برام کم پیش میاد که تو یه جمع خمیازه بکشم...مثل این که هیچوقت کمبود اکسیژن ندارم:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وای من خیلی بدم تو خمیازه کشیدن

اصلا کافیه یکی حالت خمیازه رو توصیف کنه! یا اصلا بخوام حالتشو دربیارم یا حرفشو بزنم فرتی خمیازم میاد :icon_pf (34)::دی

من کلا نسبت به خمیازه آلرژی دارم...اگه یکی جلوم خمیازه بکشه و زیاد این کارو انجام بده...ناراحت میشم بعضی وقتا به روی طرف میارم که یعنی چی من دارم حرف میزنم خمیازه میکشی...:icon_pf (34):و خیلی خیلی برام کم پیش میاد که تو یه جمع خمیازه بکشم...مثل این که هیچوقت کمبود اکسیژن ندارم:hapydancsmil:
ولی این فقط به معنی خستگی از طرف نیست :hanghead:

یکی که مشکل تنفسی داشته باشه و اکسیژن کافی بهش نرسه زیاد خمیازه میکشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی این فقط به معنی خستگی از طرف نیست :hanghead:

یکی که مشکل تنفسی داشته باشه و اکسیژن کافی بهش نرسه زیاد خمیازه میکشه

آره راست میگی اما من کلا تو این موضوع حساسم...همه ی اطرافیانم می فهمن به سرعت... سعی می کنن خمیازه نکشن:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...