goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] حتما همه ما کتاب کلاس اول خود و يا دست كم، تصاوير و نوشتارهايي از آن را به ياد داريم. به گزارش ايسنا، ايام كلاس اول دبستان يکي از پرخاطرهترين دوران زندگي آدمهاست و همه ما دوست داريم براي يک بار هم که شده، نخستين کتاب درسي زندگيمان را بهدست بگيريم و صفحههاي آنرا به ياد دوران کودکي ورق بزنيم و كمي هم در آن تأمل کنيم. گاه هم افسوس ميخوريم که اي کاش کتاب فارسي کلاس اولمان را به عنوان يادگاري نگه ميداشتيم. عبدالحسين کلهرنيا گلکار فردي است كه کتاب اول ابتدايي خود را حدود 70 سال حفظ و نگهداري کرده است. كلهرنيا بيش از 30 سال در مدرسههاي استان کرمانشاه به عنوان معلم هنر سعي کرده نظم را در زندگي دانشآموزان نهادينه کند و امروز ميتوان از او به عنوان يکي از دانشآموزان منظم هفت دهه گذشته نام برد. استفاده از کتاب يادشده به سالهاي دهه 1320 مربوط ميشود و نوع خط به کار بردهشده در آن به صورت نستعليق و نسخ است. در آن دوران که دانشآموزان با اين کتاب تحصيل ميکردند، اواخر جنگ جهاني دوم بود. کلهرنيا که دوران خردسالياش را با شعرها و جملههاي کودکانه اين کتاب سپري کرده است، در اينباره ميگويد: «تأثير مثبت و شاديآور بعضي از حکايتهاي اين کتاب هنوز پس از چند دهه بر روح و روان من باقي مانده؛ به طوري که بارها از اين کتاب براي فرزندان و نوههايم قبل از رفتن به مدرسه، خواندهام. برخي از حکايتهاي اين كتاب عبارتاند از: شب مهتاب، بوسه مادر، عيد نوروز و پيشي پيشي ملوسم.» او با اشاره به انتقادي که در همان سنين کودکي به يکي از درسهاي اين کتاب داشته است، ميگويد: «درس «آذر و شخص کور» هميشه سؤالي آزاردهنده در ذهن من به وجود ميآورد که چرا نويسنده اين کتاب ارزشمند، آن فرد نابينا را مرد کور خطاب ميکند؟ چون من هميشه از واژه کور متنفر بودم که اصلاً چرا انسان به خاطر معلوليت بايد تا آخر عمر احساس ذلت کند و هميشه دوست داشتم که آدم عليل هرگز ذليل نباشد. ننگهدارنده اين کتاب قصد فروش آن را ندارد؛ مگر اينكه در مراکز فرهنگي خاص مورد بازديد عموم قرار گيرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 22 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ واقعا کاشکی منم هنوز کتابمو داشتم...چه ادم جالبی بوده... پیشی پیشی ملوسم و بگوووووووووووو:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ واقعا کاشکی منم هنوز کتابمو داشتم...چه ادم جالبی بوده...پیشی پیشی ملوسم و بگوووووووووووو:hapydancsmil: من همیشه فک می کردم اون موقع که مهد اینا نمیرفتن چوجوریه که اکثر آدمای مسن تر این و بلتن نگو تو کتاب مدرسشون بوده 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من جوجه را گرفتم...اورا بوسیده گفتم آخه پدر سوخته تو هفتاد سال پیش تو کتاب چیکار میکردی...بیا بغل خودم :w36: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من جوجه را گرفتم...اورا بوسیده گفتم آخه پدر سوخته تو هفتاد سال پیش تو کتاب چیکار میکردی...بیا بغل خودم :w36: سی فید از اینجا خانواده رد میشه ها 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من همیشه فک می کردم اون موقع که مهد اینا نمیرفتن چوجوریه که اکثر آدمای مسن تر این و بلتن نگو تو کتاب مدرسشون بوده آره بلا سوخته ها رو نمیکردن... خانما رو بگو همه میزانپلی کردن 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ آره بلا سوخته ها رو نمیکردن...خانما رو بگو همه میزانپلی کردن الان ارشاد میاد می بنده تاپیک و 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ الان ارشاد میاد می بنده تاپیک و آره خب درست نیست ما ندیدیم اخه از بچگیمون همه محجبه بودن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :2eaoapgxehimkak1y7eعزییییییییییییییییییییزم جوجه طلاییی اون تیکه ی اذر به افراد ذلیل و بیجاره کمک میکند خداااا بود 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :2eaoapgxehimkak1y7eعزییییییییییییییییییییزم جوجه طلاییی اون تیکه ی اذر به افراد ذلیل و بیجاره کمک میکند خداااا بود گشته دنبال ی کلمه که با ذ شروع بشه فقط همینو پیدا کرده 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ واااای چقده جالب بوووود... آخی... میسی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ واااای چقده جالب بوووود...آخی... میسی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ مااگرم میخواستیم نمی تونستیم نگهش داریم آخه زمان ما جنگ بود تا کتابها رو تحویل نمیدادیم بهمون کارنامه هامونو نمیدادند 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مَداد درسته یا مِداد ؟ گزینه ی 1 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ همه یه طرف ، مَـــــــــداد یه طرف 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چقد ضایع فارسی را پاس بدار ! هینه که هس! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده