wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ چقد ایده های جالبی دارین برای مبارزه با تمسخر:ydm47612zsesgift969 در ادامه صوبتای ی نفر از دوستان مبنی بر یاد گرفتن فنون ارتباطی، باید بگم ک ایران ما تا دلتون بخواد مهندس و دکتر داره، ب نظر من باید خیلی خیلی بیشتر ب رشته های علوم انسانی بها داده بشه تا بتونیم نه تنها با دوستامون، بلکه با کشورهای دیگه هم رابطه خوبی برقرار کنیم 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ موضوع خیلی خوبیه. چون متاسفانه اکثرا ماها (خودمو میگما) تو روابط اجتماعی ضعف شدیدی داریم. موقعیت شناس نیستیم و نمیدونیم با هر کسی چطور باید رفتار کرد. واکنش های مختلفی در این جور مواقع بسته به شرایط باید نشون داد که به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب. من اگه بخوام همه رو توضیح بدم خیلی طولانی میشه. فکر میکنم پله پله جلو بریم بهتره. اگه استارتر یه توضیحی راجع به اون موقعیت و افراد و نسبتشون با همدیگه، سن و سالشون، نحوه دعوت شدنشون به اون جمع رو بدن میتونیم براش یه اکت مناسب و تاثیرگزار داشته باشیم که کسی یا چیزی متضرر نشه. اینکه میگم موقعیت خیلی مهمه ها. مثلا یه وقتی هست من میرم تو یه مغزه و فروشنده و دوستش بابت یه سوال منو مسخره میکنن من با لگد میزنم تو فک طرف کلی هم حال میده. ولی یه وقتی هست دخترخاله ام منو دعوت میکنه به خونش و شوهرش جلو خالم و شوهر خالم منو مسخره میکنه خوب به خاطر اینکه تو زندگیشون اختلاف نیفته میخندم و سکوت میکنم ولی دیگه پامو تو خونش نمیزارم. اینا همش هست. باید ببینی شرایط چیه و وابستگی هات به اون جمع چیه تا بتونی بهترین راهکارو به کار ببندی. 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بستگی داره کی باشه.ولی سعی میکنم یه جوری جوابشو بدم که هم بی ادبی نکنم و هم طرف پر رو نشه!!!! اصلا نمیتونم ساکت بمونم!!!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ موضوع خیلی خوبیه. چون متاسفانه اکثرا ماها (خودمو میگما) تو روابط اجتماعی ضعف شدیدی داریم. موقعیت شناس نیستیم و نمیدونیم با هر کسی چطور باید رفتار کرد.واکنش های مختلفی در این جور مواقع بسته به شرایط باید نشون داد که به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب.من اگه بخوام همه رو توضیح بدم خیلی طولانی میشه. فکر میکنم پله پله جلو بریم بهتره. اگه استارتر یه توضیحی راجع به اون موقعیت و افراد و نسبتشون با همدیگه، سن و سالشون، نحوه دعوت شدنشون به اون جمع رو بدن میتونیم براش یه اکت مناسب و تاثیرگزار داشته باشیم که کسی یا چیزی متضرر نشه.اینکه میگم موقعیت خیلی مهمه ها. مثلا یه وقتی هست من میرم تو یه مغزه و فروشنده و دوستش بابت یه سوال منو مسخره میکنن من با لگد میزنم تو فک طرف کلی هم حال میده. ولی یه وقتی هست دخترخاله ام منو دعوت میکنه به خونش و شوهرش جلو خالم و شوهر خالم منو مسخره میکنه خوب به خاطر اینکه تو زندگیشون اختلاف نیفته میخندم و سکوت میکنم ولی دیگه پامو تو خونش نمیزارم. اینا همش هست. باید ببینی شرایط چیه و وابستگی هات به اون جمع چیه تا بتونی بهترین راهکارو به کار ببندی.ممنونم دوست عزیز ...من تاپیک اول رو با یه مثال شروع کردم (یه جمع دانشجویی ) اما بعد دیدم بهتر برای اینکه دوستان موقعیت های دیگه ای رو هم بگن اصلاحش کردم و سوال خیلی کلی شد ....اما در مورد توضیحات شما فکر میکنم بیشتر ماها تو جمع فامیلی (همون مثالی که شما زدید ) شاید چون روحیه طرف رو میشناسیم زیاد به دل نگیریم البته بعضی مواقع هم لازمه که یه برخوردی بشه ....حالا شما هر طور صلاح میدونید بفرمایید 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ممنونم دوست عزیز ...من تاپیک اول رو با یه مثال شروع کردم (یه جمع دانشجویی ) اما بعد دیدم بهتر برای اینکه دوستان موقعیت های دیگه ای رو هم بگن اصلاحش کردم و سوال خیلی کلی شد ....اما در مورد توضیحات شما فکر میکنم بیشتر ماها تو جمع فامیلی (همون مثالی که شما زدید ) شاید چون روحیه طرف رو میشناسیم زیاد به دل نگیریم البته بعضی مواقع هم لازمه که یه برخوردی بشه ....حالا شما هر طور صلاح میدونید بفرمایید من یه دوست قدیمی دارم. میگه وقتی میبینم یه جایی یه نفر یه کاری میکنه که خوشم نمیاد میکنه و زورم بهش نمیرسه. (منظورش این نیست که به طور فیزیکی زورم بهش نمیرسه) زورم به خودم که میرسه. دیگه نمیرم. باهاش در نمیام بیرون. خونش نمیرم. تو جمعشون حاضر نمیشم. یه بار میرم. احترام دیدم میرم. ندیدم زورم به خودم میرسه. دیگه نمیرم. شما هم اگر میبینید اینطوریه به نظرم تو اون جمع حاضر نشید بهتره. احترامتونم حفظ میشه همیشه. اگر به دعوت دوستی رفته بودید علت حضور نیافتنتون رو توضیح بدید. به نظرم با خوک نباید کشتی گرفت چون لذت میبره از اینکار. 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من یه دوست قدیمی دارم. میگه وقتی میبینم یه جایی یه نفر یه کاری میکنه که خوشم نمیاد میکنه و زورم بهش نمیرسه. (منظورش این نیست که به طور فیزیکی زورم بهش نمیرسه) زورم به خودم که میرسه. دیگه نمیرم. باهاش در نمیام بیرون. خونش نمیرم. تو جمعشون حاضر نمیشم. یه بار میرم. احترام دیدم میرم. ندیدم زورم به خودم میرسه. دیگه نمیرم. شما هم اگر میبینید اینطوریه به نظرم تو اون جمع حاضر نشید بهتره. احترامتونم حفظ میشه همیشه. اگر به دعوت دوستی رفته بودید علت حضور نیافتنتون رو توضیح بدید. به نظرم با خوک نباید کشتی گرفت چون لذت میبره از اینکار.درسته البته مواقعی که برای ما قابل پیش بینی باشه ....بعضی محیطها هست که ما ناچاریم توش قرار بگیریم و جمع دوستانه یا مثلا مهمونی نیست که نخوایم قبول کنیم ، اون وقت چی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بهترین واکنش به تمسخر دیگران اینه که کاری نکنیم که مورد مسخره دیگران قرار بگیریم . این راه بهترین روش هست. واکنش هم نیار نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ طنزوار و غیر مستقیم جوابشو میدم که دیگه جرات نکنه همچین کاری کنه 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من در اول از خودم شروع می کنم.... یعنی اینکه..با آدم هایی معاشرت می کنم...که از این اخلاق ها نداشته باشن....وقتی افراد که می خوای باهاشون ارتباط داشته باشی گلچین کنی...این اتفاق کمتر میافته....ولی گاهی این اتفاق در مقابل افرادی می افته که در یک برخورد اون ها رو می بینیم.... و در ایم مواقع..وقتی یک نفر شخصیت خودش رو با یک برخورد...با یک کسی که نمی شناستش نشون می ده.... یک کار بیشتر نمی شه کرد...اونم دوری و طرد کردنشه.... چون در صورت جواب دادن...دو حالت داره...... یا شما اونو بیشتر تحقیر می کنین و با اصطلاح پیروز می شین...در این حالت فرقی با او ندارین...و او هم تغییر نمی کنه.... یا اینکه کم میارین...واین باعث میشه که طرف در کارش بیشتر حریص شه.... بعضی دوستان ممکنه اعلام کنند..به آن شخص بگن که ناراحت شدن و دنبال این باشن که از طرف عذرخواهی بشنون...یا اینکه اونو اصلاح کنند....که در اکثر موارد تلف کردن وقت نصیبشون می شه..... 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بهترین واکنش به تمسخر دیگران اینه که کاری نکنیم که مورد مسخره دیگران قرار بگیریم . این راه بهترین روش هست. واکنش هم نیار نمیشه.اما بعضی وقت ها مشکل از رفتار ما نیست ، اون شخص قصد داره شما رو خراب کنه و شاید این حق طبیعی ما باشه که از خودمون به نوعی دفاع کنیم حالا هر کس با یه واکنش 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ درسته البته مواقعی که برای ما قابل پیش بینی باشه ....بعضی محیطها هست که ما ناچاریم توش قرار بگیریم و جمع دوستانه یا مثلا مهمونی نیست که نخوایم قبول کنیم ، اون وقت چی ؟؟ باز بسته به شرایط میتونید اون محیط رو ترک کنید، بایستید و تحمل کنید، بایستید و مقابله کنید. مثلا اگه میبینید عزیزی در اون جمع هست که از رفتن شما ناراحت میشه بهتره بایستید. ولی اگر مسخره بازی از حدش گذشت بهتره به خود طرف یه تذکر بدید. نه با خشم. نه با خنده. بلکه خیلی معمولی. ولی اگر دیدید باز هم گوشش بدهکار نیست باید اون جمع رو ترک کرد. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اگه تو یه جمع یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟ جوابشو ميدم فكر نكنه نمكهاگه كمم اوردم يه جاي ديگه تلافيش ميكنم يادم باشه 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ اگه تو یه جمع یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟ واسم خیلی پیش اومده. یه دختری تو فامیلمون هست که خیلی اهل مسخره کردن دیگرانه و عیب هر کسیو تو روش میزنه چه بزرگتر باشه و چه کوچیکتر. خیلی سعی میکنه اعتماد به نفسه منو زیر سوال ببره من سعی میکنم در کمال خونسردی جوابشو بدم و طوری باهاش رفتار کنم که متوجه بشه حق نداره با من بد برخورد کنه. البته ظاهرا از رو نمیره ولی من تا الآن تونستم کاری کنم که خیلی نتونه با من این برخوردو داشته باشه. ولی کلا با اینجور آدما باید یه بار طوری برخورد کرد دیگه نتونن همچین رفتاری کنن. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ اگه تو یه جمع یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟ فقط سکوت و یه نگاه اینجوری=> :icon_razz: و بعد از این موضوع هم باهاش راحت نیستم و گرم نمی گیرم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بستگی به شرایط و اون فرد داره. گاهی وقتا سکوت میکنم . گاهی وقتا هم با یه نگاه از حرفی که زده پشیمونش میکنم 3 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بستگی داره اگه با طرف خیلی راحت باشم و باهم خیلی شوخی داشته باشیم منم کل می ندازم و دلگیر نمی شم اما اگه اینطوری نباشه متناسب با عملش عکس العمل نشون می دم همون لحظه هم عکس العمل نشون می دم نه سال بعد تو 13 بدر حالشو بگیرم یا کینه به دل بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده