MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خب واسه گفتن این دیر نشده...واسه حدسیدن دیر شده بگو من دوباره از اون لُپا میخوام لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من دوباره از اون لُپا میخوام :icon_pf (34): دیگه اینا مسائل شخصیه:icon_pf (34): من فقط مسابقه برگزار کردم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): دیگه اینا مسائل شخصیه:icon_pf (34): من فقط مسابقه برگزار کردم :icon_pf (34): بابا چرا میزنی تو سر خودت فقط واسه دیدن منظورم بود اونم لُپ یه بچه ی کوچولوووو پسر داداشم هم داره،حیف که دلم نمیاد گازش بگیرم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ رفتم دوباره نگاه کنم نبود عکسهبعدظهری صفحه اول رو باز کرده بودم،لپ تاپه همینجوری رو sleep بود الان اومدم حدس بزنم دیر شده بود از بچگی هات که نمیشه شناختت تو خیابون ئه؟سپیده برش داشته؟ چرا دیگه اگه آدم شناس باشی میشناسی فرق زیادی نکردم فقط خیلی لاغرتر شدم مدل ابروها و بینی و لب و دهنمم فرق کرده حالا کیو میخواستی حدس بزنی؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من دوباره از اون لُپا میخوام :w58: سعیییییییییییییییییییییید لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ ئه؟سپیده برش داشته؟چرا دیگه اگه آدم شناس باشی میشناسی فرق زیادی نکردم فقط خیلی لاغرتر شدم مدل ابروها و بینی و لب و دهنمم فرق کرده حالا کیو میخواستی حدس بزنی؟ نه من نمیشناسم.الان هم 2-3 هفتس خیابون نرفتم رفتی ملک سلام منو به آدماش برسون اولش که سپیده گفته بود مهندسی میخونه ولی معماری و شهرسازی و عمران نیس اومدی تو ذهنم ها ولی بعدش ک گفته بود نه قدیمیه نه جدید گفتم تو نیسی.فک کردم تو جدید محسوب میشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها پروفایل اسپم بسه زهرا پرتو زاده بیا اینجارو قلف کن لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :w58:سعیییییییییییییییییییییید یا ابوالفضل عباس:icon_pf (34): بابا به خدا منظورم فقط واسه دیدن بود باحال بود لپات خب.البته تو بچگی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ ایول به خودم چه باهوش شدم این سری با اولین حدس زدم توخال البته خودش تابلو کردها طبق شناختی که از شرکت کنندگان قبلی داشتم البته لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ یا ابوالفضل عباس:icon_pf (34):بابا به خدا منظورم فقط واسه دیدن بود باحال بود لپات خب.البته تو بچگی :icon_pf (34): میدونم پسر البته الان دیگه از اون لپا خبری نیست.سختی زندگی نصفم کرده ایول به خودم چه باهوش شدم این سری با اولین حدس زدم توخال البته خودش تابلو کردها طبق شناختی که از شرکت کنندگان قبلی داشتم البته تابلو کردم؟ جدا؟فکر نکنما!تو زیادی باهوش بودی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ میدونم پسرالبته الان دیگه از اون لپا خبری نیست.سختی زندگی نصفم کرده تابلو کردم؟ جدا؟فکر نکنما!تو زیادی باهوش بودی دراینکه من باهوشم شکی نیست ولی خب بگذریم رمز موفقیتتمو نمیگم دیگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ ععع...پس چرا منو گمراه کردی...؟؟:gnugghender:من میدونستم کیه....ولی تو گمراهمم کردی..:دی نمیشه...به منم جایزه بدید...کلی فسفر سوزوندما... 2 نفر رو با هم حدس زدم...... هدف من از حضور در تشخیص هویت گمراه نمودن شرکت کنندگانه سپیده یه جایزه بده خب دیگه فسفراش تموم شد خب:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ میذاشتی بعد از اینکه تاپیک قفل شد میگفتی ینی زود گفتم؟؟؟ من میگم با استعدادم تو این بخشا هیشکی باور نمی کنه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ امیتاز منو واریز شد یا نه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده