Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تا حالا چن بار پیش فالگیر رفتین ؟ من یه بار رفتم.خیلی وقت پیشا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من یه بار رفتم.خیلی وقت پیشا بهت نمیاد ساده لوح باشی 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بهت نمیاد ساده لوح باشی کنجکاوی بود.خواستم ببینم چیکار میکنن.راهنمایی بودم اون موقع.10 سال هم بیشتره.خودم و پسر عموم رفتیم.یه بند گذاشتم تو دستم.بندری هم حرف میزد یه چیزایی میگفت من چیزی نمیفهمیدم.بعد دستم و مشت کرد یه سری چرت و پرت گفت آها قبلش اون بند رو گره زده بود بعد دستم و باز کرد گره باز شده بود.گفت در آینده پولدار میشی.تو زندگی عشقیت شکست میخوری.کلا بعدش که فکر کردم دیدم همه چیز گفته.به پسر عموم هم همینا رو گفته بود. واسه تجربه بد نبود 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بسیار وسیله ی خوبیه واسه سر کار گذاشتن لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بابا این فیلمش رفتم تو یوتیوب هم بود همونی که میلی گفت ببین اصلا لازم نیس براش انگلیسی بنویسید همون فارسی بنویسید بازم براتون جواب رو میده فقط باید فینگلیش بنوسید انقده حال داد کم مونده بود اسکول بشم :ws28: نه بابا فینگلیشم نمیخواد. همون فارسی هم بنویسی جواب میده :دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده