Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 تا حالا چن بار پیش فالگیر رفتین ؟ من یه بار رفتم.خیلی وقت پیشا 1
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من یه بار رفتم.خیلی وقت پیشا بهت نمیاد ساده لوح باشی 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 بهت نمیاد ساده لوح باشی کنجکاوی بود.خواستم ببینم چیکار میکنن.راهنمایی بودم اون موقع.10 سال هم بیشتره.خودم و پسر عموم رفتیم.یه بند گذاشتم تو دستم.بندری هم حرف میزد یه چیزایی میگفت من چیزی نمیفهمیدم.بعد دستم و مشت کرد یه سری چرت و پرت گفت آها قبلش اون بند رو گره زده بود بعد دستم و باز کرد گره باز شده بود.گفت در آینده پولدار میشی.تو زندگی عشقیت شکست میخوری.کلا بعدش که فکر کردم دیدم همه چیز گفته.به پسر عموم هم همینا رو گفته بود. واسه تجربه بد نبود 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 بابا این فیلمش رفتم تو یوتیوب هم بود همونی که میلی گفت ببین اصلا لازم نیس براش انگلیسی بنویسید همون فارسی بنویسید بازم براتون جواب رو میده فقط باید فینگلیش بنوسید انقده حال داد کم مونده بود اسکول بشم :ws28: نه بابا فینگلیشم نمیخواد. همون فارسی هم بنویسی جواب میده :دی
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری