رفتن به مطلب

نکاتی در مورد امضا!! (دوستان نواندیش لطفا توجه بفرمایید...)

با چه نوع محدودیتی در امضاها موافق هستید؟؟؟  

142 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با چه نوع محدودیتی در امضاها موافق هستید؟؟؟

ارسال های توصیه شده

دوستان ممنون از همگی که تو تاپیک شرکت کردید

خب مطمئنا نتیجه این نظرسنجی در تصمیم گیری مدیران برای در نظر گرفتن محدودیت تاثیر گذار خواهد بود

پس اگه پیشنهادی دارید حتما بگید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 82
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اصولن امضایی که باعث بشه اسکرول موسو بیشتر از یه بار بچرخونم میره رو نروم...فونتای بزرگ هم همینطور:banel_smiley_4:

هیچوقتم نشده علاقه ای به خوندن همچین امضاهای شلوغ و طولانی نشون بدم،اما تک جمله ای هارو حتمن میخونم

یه بارم که پای پست مدیر کل انجمن دیدم امضاشو....شاد شدم...فقط نوشته بود رمز تمام فایلها نواندیشان دات کام است!:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من دوست ندارم محدودیت باشه. :hanghead:

چون به نظرم باید فرهنگش باشه.هر محدودیت اضافی هم موجب نارضایتی میشه.

ولی اینقدر بدم میاد از امضاهایی که تصاویر بزرگ داره!:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببخشید .. معذرت میخوام .. چرا فلش و عکس در یک گزینه گنجونده شدن ؟ و چرا این گزینه اینقدر رای آورده :w58:

تو یک فایل فلش میشه به اندازه یه فروم حرف زد .. ولی با حجم تنها چند کیلوبایت .. کلی لینک و گزینه پویا رو میشه تو یه فایل فلش گنجوند .. این دیگه چجور نظرسنجییه .. :icon_pf (34):

یه کم دقت کنید .. اگر دانششو ندارید لااقل سئوال کنید ..

نظرسنجی از نظر من ایراد داره ...

من به دو گزینه اول رای دادم .. چون تعداد زیادی نوشته با فونت درشت و خطوط زیاد ظاهر بمراتب زشت تری داره تا باقی موارد ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما پیشنهاد من :

دقیقا استفاده از فلش .. لینک دادن به نوشته هایی که تودرتو مخفی شدن (برای پرهیز از حجیم شدن)

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید .. معذرت میخوام .. چرا فلش و عکس در یک گزینه گنجونده شدن ؟ و چرا این گزینه اینقدر رای آورده :w58:

تو یک فایل فلش میشه به اندازه یه فروم حرف زد .. ولی با حجم تنها چند کیلوبایت .. کلی لینک و گزینه پویا رو میشه تو یه فایل فلش گنجوند .. این دیگه چجور نظرسنجییه .. :icon_pf (34):

من به دو گزینه اول رای دادم .. چون تعداد زیادی نوشته با فونت درشت و خطوط زیاد ظاهر بمراتب زشت تری داره تا باقی موارد ...

خب اولا اینکه موارد نظر سنجی رو مدیران ارشد به من دادن

دوما همین فایلهای فلش هم لود شدنش کمی با مشکل همراهه

تازه وقتی تو امضا آهنگ بذاری خودش مشکل ساز هست... :ws38:

عکس هم که وضعیتش مشخصه

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم با گذاشتن عکسهای بزرگ که نصف صفحه رو میگیره تو امضا مخالفم .و لینکهای زیاد !! ( مخصوصا بعضی از مدیرا دیگه امضاشون پره از لینک و شعر و متن و عکس و آهنگ و ... :icon_redface:) امضا باید مختصر و مفید باشه و به نظر من با فونت کوچیک ...:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چند درصد بچه ها از این توانایی فلش استفاده میکنن؟

اکثرا یا کلیپ فیلم میذارن یا آهنگ.

چند نفر تا حالا از چنین فلش هایی که شما اشاره کردین، استفاده کردن؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
چند درصد بچه ها از این توانایی فلش استفاده میکنن؟

اکثرا یا کلیپ فیلم میذارن یا آهنگ.

چند نفر تا حالا از چنین فلش هایی که شما اشاره کردین، استفاده کردن؟

دقیقا اینجاست که نیاز هست فرهنگ سازی بشه

خب معلومه .. شاید 10 درصد .... چون از قابلیتهای فلش بی اطلاعن

اگر مدیریت استفاده از html رو آزاد میکردن وضع بهتر هم میشد .. ولی خب .. نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اولا اینکه موارد نظر سنجی رو مدیران ارشد به من دادن

دوما همین فایلهای فلش هم لود شدنش کمی با مشکل همراهه

تازه وقتی تو امضا آهنگ بذاری خودش مشکل ساز هست... :ws38:

عکس هم که وضعیتش مشخصه

منظورم گذاشتن آهنگ نیست...

نمونه 1 امضای فلش خوب ... همین تبلیغات بالای انجمنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورم گذاشتن آهنگ نیست...

نمونه 1 امضای فلش خوب ... همین تبلیغات بالای انجمنه

آهان

من فکر کنم گزینه فلش تو نظرسنجی بیشتر منظورش همون آهنگ هست... :a030:

لینک به دیدگاه

امضای بچه ها شده تابلو اعلانات

صد تا لینک و عکس و تبلیغ داره

دیگه مفهوم امضا نداره به گزارش کار شبیه تره...

تورو خدا انقد عکس چشمک زن نذارین تو امضاتون... چشم آدم در میاد :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
آهان

من فکر کنم گزینه فلش تو نظرسنجی بیشتر منظورش همون آهنگ هست... :a030:

خب باید تفکیک بشه

اگر این گزینه تا پایان نظرسنجی به همین ترتیب رای بیاره .. کلا استفاده از فرمت swf ممنوع میشه ... حالا آهنگ یا هر چی

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من امضا اصلا هم یه چیز شخصی نیست:banel_smiley_4:....چون:

اولا در ملا عام هست

دوم سایرین برای دیدن پست بعدی حتما باید از امضای شما عبور کنند

سوم امضای شما در سرعت اینترنت بقیه تأثیرگذاراست

چهارم متن امضای شما میتواند به راحتی احساسات جمعی را تحت تأثیر خودقراردهد

شما چه چیز شخصی را سراغ دارید که اینگونه باشد؟:ws38:

وقتی چیزی شخصی نیست پس مشاع است.وازآنجا که همواره کسانی هستند که دوست دارند(خواسته یا

ناخواسته)خلاف جهت آب شناکنند مانع وسدی باید باشد که به انها تذکر دهد که رفتارشان درست نیست

هیچگاه در یک جامعه انسانی نمیشود آزادی مطلق دادکه اگر اینگونه شود مصداق بارز شهرهرت است:w02:

نمیدان انسان چرا حتما باید از یه جایی کنترل بشه وگرنه آشوب به پا میکنه

به حضرت آدم هم اختیار داده شد که ما الان اینجا هستیم دیگه:banel_smiley_4:

به نظر من باید محدودیتهایی گذاشته شود اما به تناسب نه افراط گردد نه تفریط

• Like 6
لینک به دیدگاه

چرا انتخاب چندگانست؟

من همرو زدم خواستم امتحان کنم....:whistle:

محدودیت تو حجم عکس و فلش نظر خودم بود...

شماره فونت بیشتر از 3 هم خیلی بده...

حداقل اگر فونتشون 4 یا سه میذارن 10 خط امضا نشه اون هم با رنگ جیغ....

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان بدون توجه به اینکه امضای من چیو داره معرفی میکنه و با توجه به اینکه انیمیشنه .. بفرمایید چطوره .. در نظر داشته باشید که تنها 34 کیلوبایته :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من به 2 و 3 رای دادم ، ولی بعدش خواستم 1 رو هم شامل رای هم کنم که متاسفانه لود شده بود! ولی رای من هر سه گزینه 1 و 2 و 3 است.

چون هر سه مدل امضارو دیدم که باعث ازارم شده.

درکل بنظر من برای هر چیزی باید محدودیتی باشه. نبود محدودیت یقینا حقوق بقیه رو نقض میکنه. چون بلاخره هرکس سلیقه و عقیده ای داره و نمیشه به سلیقه کسی خرده گرفت! اما محدودیت و قانون که باشه برای همه یکسانه. حقوق همه توش لحاظ شده و به همه در مورد حریم بقیه اگاهی میده.

(اینکه میگم اگاهی به دلیل اینه که خیلی وقتها شخص نمیدونه که این کارش بقیه رو ازار مید و صرفا چون علاقه داره اینکارو میکنه. اما وقتی محدودیت باشه این اگاهی هم داده میشه و همه متوجه میشن و حواسشون بیشتر جمع میشه و کمتر حقی ضایع میشه.)

پس وجود محدودیت و قانون همیشه بد نیست خیلی وقتها باعث فرهنگسازیه (بستن کمربند ایمنی رو بیاد بیارید)

که اینجا هم بنظرم همین موضوع مطرحه.

بخاطر همین دوستانی که با فرهنگسازی موافقن هم بنظرم نباید مخالفتی داشته باشن.

چون در هرصورت کسی که فرهنگشو داره، همیشه مراقبه که حریم کسی رو نقض نکنه. پس اگه محدودیتی هم باشه اون شخص به دید اگاهی میبینه و مشکلی نداره و تو همون حریم خودش سلیقه بخرج میده و تازه راحتترم هست! چون در صورت خروج از حریم امضا ثبت نمیشه و اینطوری خیالش راحته و مطمئنه اگه امضا ثبت شد دیگه مشکلی نداره و کسی رو ازار نمیده.

پس در واقع با وجود محدودیت فقط کسایی که عمدا و اگاهانه باعث ازار بقیه میشن، محدود خواهند شد که این بنظرم نه تنها عیب نیست بلکه حسنه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
من به 2 و 3 رای دادم ، ولی بعدش خواستم 1 رو هم شامل رای هم کنم که متاسفانه لود شده بود! ولی رای من هر سه گزینه 1 و 2 و 3 است.

چون هر سه مدل امضارو دیدم که باعث ازارم شده.

درکل بنظر من برای هر چیزی باید محدودیتی باشه. نبود محدودیت یقینا حقوق بقیه رو نقض میکنه. چون بلاخره هرکس سلیقه و عقیده ای داره و نمیشه به سلیقه کسی خرده گرفت! اما محدودیت و قانون که باشه برای همه یکسانه. حقوق همه توش لحاظ شده و به همه در مورد حریم بقیه اگاهی میده.

(اینکه میگم اگاهی به دلیل اینه که خیلی وقتها شخص نمیدونه که این کارش بقیه رو ازار مید و صرفا چون علاقه داره اینکارو میکنه. اما وقتی محدودیت باشه این اگاهی هم داده میشه و همه متوجه میشن و حواسشون بیشتر جمع میشه و کمتر حقی ضایع میشه.)

پس وجود محدودیت و قانون همیشه بد نیست خیلی وقتها باعث فرهنگسازیه (بستن کمربند ایمنی رو بیاد بیارید)

که اینجا هم بنظرم همین موضوع مطرحه.

بخاطر همین دوستانی که با فرهنگسازی موافقن هم بنظرم نباید مخالفتی داشته باشن.

چون در هرصورت کسی که فرهنگشو داره، همیشه مراقبه که حریم کسی رو نقض نکنه. پس اگه محدودیتی هم باشه اون شخص به دید اگاهی میبینه و مشکلی نداره و تو همون حریم خودش سلیقه بخرج میده و تازه راحتترم هست! چون در صورت خروج از حریم امضا ثبت نمیشه و اینطوری خیالش راحته و مطمئنه اگه امضا ثبت شد دیگه مشکلی نداره و کسی رو ازار نمیده.

پس در واقع با وجود محدودیت فقط کسایی که عمدا و اگاهانه باعث ازار بقیه میشن، محدود خواهند شد که این بنظرم نه تنها عیب نیست بلکه حسنه!

با حرفات موافقم فقط ...

توجه نکردی ..

وقتی استفاده از یک فرمت ممنوع بشه .. استفاده از اون چه با فرهنگ چه بی فرهنگ امکان پذیر نیست ..

بنظر من محدودیت حجمی و ابعادی بهتر عمل میکنه تا حذف یک فرمت خاص

• Like 1
لینک به دیدگاه

بنظر من اون فایلهای فلش اصلا نباید تو امضا باشه!

چون حرکتش و تنوعش بیشتر ادمو اذیت میکنه و باعث میشه مدام چشمت ناخوداگاه سمتش بره و توجهت رو به جای بحث اصلی به حاشیه یکشونه و یکی که بخواد بحث رو بخونه خیلی اذیت میشه و تمرکز براش سخت میشه

امضا یه چیز فرعیه!! نباید بیشتر از بحث اصلی تاپیکها جلب توجه کنه!

بخصوص که با هر پست هم تکرار میشه این خیلی ازار دهنده است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...