El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من هیچی راجع به شما نمیدونم، حتی نمیدونم دختر هستید یا پسر؛ چطوری تحلیل کنم آخه؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ یه دوست واقعی یه دوستی که میتونه دستاتو بگیره ولی قلبتو لمس کنه نمیخوام ازش تعریف کنم ولی مشخصه های خوب زیادی داره که از خیلی از دخترا متمایزش میکنه خائنه با اون شانلی جونش چیزی که بارها و بارها ازش دیدم نوع دید منفی گرا به زندگیه کلا زیادی دپرسه در کل نقاط ضعف و قدرتشو قبلا گفتم بهش دوباره گویی اطاله کلامه شخصیت دوست داشتنی داره و همینا فک کنم براش کافیه 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام.تو همین مدت کمی که نوشته هاتون را میخونم،متوجه شدم اهل مطالعه و دانش هستین. فقط خیلی کم نظر میدین. البته یک کم خشن هم هستیا،یکی دوتا تاپیک بود چند وقت پیش با یه عده خوب دعوا میکردی،فکر کنم ماجرای یک تور بود.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام ساناز جان ممنون از اینکه اومدی مرسی ولی متاسفانه خیلی اهل مطالعه نیستم. یعنی دوست دارما خیلی، ولی فعلا امکانشو ندارم. مطالعه یه فکر ازاد میخواد که متاسفانه من در حال حاضر اینو ندارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهر حال خوشحالم تا همین حد هم چنین برداشتی داشتی. امیدوارم بتونم به اون حدی برسم که بشه اسمشو گذاشت اهل مطالعه. میدونی متاسفانه من یه اخلاق خیلی بد دارم! (میگم بد چون تو جامعه ریادوست ما بده!) اونم اینه که جایی ببینم و مطمئن باشم حقی ضایع میشه نمیتونم ساکت بشینم! یا کاری که ببینم و مطمئن باشم غلطه و حقوق خیلیها توش ضایع بشه هم همینطور! تاپیک تورم همینطور بود. من اون موقع نه انوشه رو خیلی میشناختم نه چیزی فقط یه بار دیده بودمش. ولی میدونستم هماهنگی چقدر سخته و در جریان زحمتهایی که میکشید بودم. مساله ای هم که پیش اومده بود تقصیر اون نبود ولی دیدم اونجا بینهایت داره بی انصافی میشه در حقش و هیچ کسم حرفی نمیزنه و همه دارن کوتاه میان و سکوت کردن و طرف مقابلم عوض خجالت از این سکوت داشت سوء برداشت میکرد!! این شد که نتونستم ساکت بشینم. چون میدونستم انوشه چه حالی داشت و حقش نبود به ناحق اینطور مورد غضب قرار بگیره. درباره نظر ندادن هم چند تا دلیل هست که میتونه هرکدوم عاملش باشه: تو اون بحث سواد و علمشو ندارم و مطمئن نیستم و در نتیجه نظر نمیدم، خیلی ها هستن که حرفایی که میخوام بزنم رو قبلا زدن و برای همین به تشکر اکتفا میکنم و دیگه تکرار مکررات نمیکنم، اینکه اینقدر بحث تکرار شده که حوصله ندارم دوباره بحث کنم یا کلا وقتشو ندارم و فکرم جای دیگه به شدت درگیره و تمرکز برای بحث ندارم (که این مورد اخری جدیدا خیلی بیشتر عاملشه :دی) به هر حال ممنونم از حضورت :icon_gol: من اول بگم تا جایی که شناختمتون منطقی ... پایه گفتگوی دوستانه ... پر حوصله برای جواب دادن به سوالایی که ازش پرسیده میشه ... گاهی وقتا خیلی جواباتون طولانی میشه که آدم کم حوصله ای مثل من، تا آخرش رو نمی خونه ... :icon_pf (34): به نظر جدی هستی و احتمال اینکه نظرت در مورد چیزی عوض شه خیلی کمه ... دیگه همینا .. مرسی زهرا جان موارد جالبی رو گفتی مخصوصا اون که نظرم عوض شه. اره درست میگی ولی دلیلش اینه که معمولا وقتی به یه چیزی میرسم خیلی بهش فکر کردم یا تجربه داشتم که به اون رسیدم و یه جورایی مطمئنم و باید موضوع جدید کاملا برام قانع کننده باشه و ابهاماتم رو رفع کنه که بتونم افکار قبلی رو دور بریزم و افکار جدید رو جایگزینش کنم. که خب متاسفانه این مساله به راحتی امکان پذیر نیست ممنون از حضورت اصلا نميشناسم ولي از ته دل آرزوي موفقيت براتون دارم!!موفق و سلامت باشيد! ممنونم از شما منم برای شما ارزوی موفقیت و شادی دارم 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ عزیزم من باهات یک بار برخورد داشتم قبل از اون نت گاهی یوزرتو دیده بودم و همیشه فک می کردم با یک دختره خیلی خیلی خجالتی روبرو میشم.اما اینطوری نبود.خیلی راحت و خودمونی ارتباط برقرار می کردی. مهربونی آروم به نظرم منطقت بیشتر از احساست باشه بهت می یمد معماری خونده باشی خیلی خیلی درگیر بحثای انجمن نمی شی گاهی درگیر بحثا و گفتگوها میشی ولی کم امیدوارم همیشه شاد باشی عزیزم خیلی پررو بودم؟ مرسی عزیزم منکه خیلی خوشحال شدم از اشناییت. امیدوارم بازم ببینمت ممنون از حضورت به به. مریم خانم گل. چرا همه خوبا رو تحلیل شخصیت میکنید؟ چی بگیم مریم جان؟ ما که جز خانومی چیزی ازت ندیدیم. تنها انتقاد من مربوط به سکوتت در این انجمن میشه. خیلی خوشم میاد از اینکه همیشه با دقت همه پستها رو میخونی. به به اقا ابوالفضل گل تر نگو اینجوری مدیر جان شما دیگه میتونی کلی انتقاد کنی ازم :icon_pf (34): این از محبتته :icon_gol: ممنون والا سکوتمم بیشترش بخاطر مشغولیات ذهنیمه که نمیتونم خیلی وقت بذارم و تمرکز داشته باشم. و البته مسائلی که هست و بخاطر اخلاقم ( که قبلا گفتم) دیگه نمیخوام ببینم و درگیرش بشم. سلام خوبی؟ چه خبر؟ خب چی بگــــــــــــــم!!! راستش خیلی ساکتی...حتی تو میتینگا...همش با فروغ بودی...اصلا نشد بیشتر باهات آشنا شم اما خب همیشه میبینم که یا در مورد یه چیزی نظر نمیدی یا حسابی نظر میدادیااا...همچین عیال وار نظر میدی...این خوبه دیگه همین دیگه...چیزی به ذهنم بیاد بازم میگم سلام سپیده جانمرسی جدی؟ منکه این همه حرف میزنم البته خب تو همیشه دور بودی. یه علتشم البته اینه که راستش بنظرم ارتباط برقرار کردن باهات یکم سخته! یعنی احساس میکنم همیشه فاصله میگیری. برای همین شاید نتونستم خیلی باهات ارتباط برقرار کنم که امیدوارم این تو میتینگ های بعدی برطرف بشه و بتونم بیشتر باهات اشنا شم این نظر دادن من انگار معضلیه خودم خبر نداشتم :icon_pf (34): مرسی خیلی لطف کردی اومدی :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام... همیشه دورا دور میشناختمت...از مهندسان....اما همیشه طرز برخوردت رو دوست داشتم.... پستهای طولانی....اما کامل.... بدون دلیل و بی اطلاعات حرفی رو نمیزنی.... اطلاعات معماریت هم خوبه... اصلن لوس نیستی... و اینکه از کسی بیخودی تعریف نمیکنی اهل تعریف و تمجید و چاپلوسی نیستی...و حرفت رو هم همیشه میزنی...اما احترام رو نگه میداری... انتقاد:ندارم... ++++ هیچ وقت غلط املایی و نگارشی نداری...... همینا رو میدونم....موفق باشی عزیز.... 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام ... مریم یه دختر مهربون و گل ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 * * با معرفتتتتتتتتتتتت :icon_gol: * * خیلی زیاد دوسش دارم ... مثل خواهرم میمونه ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 * * انتقاد : جدیدا بی معرفت شدی :3384s: * * :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
d3000 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ با درود ممنون مریم جون بابت دعوت .والا زیاد شناخت ندارم چون زیاد فعال نیستم اینجا اما با شناخت اندکم به نظرم یک دوست خوب و مهربون یک هم رشته ای عزیز یک خانم تمام عیار که به داشتن این دوست افتخار میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش موفق پیروز و سربلند باشه :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام ساناز جانممنون از اینکه اومدی مرسی ولی متاسفانه خیلی اهل مطالعه نیستم. یعنی دوست دارما خیلی، ولی فعلا امکانشو ندارم. مطالعه یه فکر ازاد میخواد که متاسفانه من در حال حاضر اینو ندارم بهر حال خوشحالم تا همین حد هم چنین برداشتی داشتی. امیدوارم بتونم به اون حدی برسم که بشه اسمشو گذاشت اهل مطالعه. میدونی متاسفانه من یه اخلاق خیلی بد دارم! (میگم بد چون تو جامعه ریادوست ما بده!) اونم اینه که جایی ببینم و مطمئن باشم حقی ضایع میشه نمیتونم ساکت بشینم! یا کاری که ببینم و مطمئن باشم غلطه و حقوق خیلیها توش ضایع بشه هم همینطور! تاپیک تورم همینطور بود. من اون موقع نه انوشه رو خیلی میشناختم نه چیزی فقط یه بار دیده بودمش. ولی میدونستم هماهنگی چقدر سخته و در جریان زحمتهایی که میکشید بودم. مساله ای هم که پیش اومده بود تقصیر اون نبود ولی دیدم اونجا بینهایت داره بی انصافی میشه در حقش و هیچ کسم حرفی نمیزنه و همه دارن کوتاه میان و سکوت کردن و طرف مقابلم عوض خجالت از این سکوت داشت سوء برداشت میکرد!! این شد که نتونستم ساکت بشینم. چون میدونستم انوشه چه حالی داشت و حقش نبود به ناحق اینطور مورد غضب قرار بگیره. درباره نظر ندادن هم چند تا دلیل هست که میتونه هرکدوم عاملش باشه: تو اون بحث سواد و علمشو ندارم و مطمئن نیستم و در نتیجه نظر نمیدم، خیلی ها هستن که حرفایی که میخوام بزنم رو قبلا زدن و برای همین به تشکر اکتفا میکنم و دیگه تکرار مکررات نمیکنم، اینکه اینقدر بحث تکرار شده که حوصله ندارم دوباره بحث کنم یا کلا وقتشو ندارم و فکرم جای دیگه به شدت درگیره و تمرکز برای بحث ندارم (که این مورد اخری جدیدا خیلی بیشتر عاملشه :دی) به هر حال ممنونم از حضورت :icon_gol: :ws28: میگم چطوره اسم این تاپیکو بذاریم تحلیل شخصیت آرچی از زبان خودش 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام عزیز دل من اولا که ممنون و اما بعد:gnugghender: دختری هستی خیلی بانمک..و روحیه هنر دوستی داری..استعدادش هم داری از نقاشی هات پیداست حاضر جوابی .. تو چهرت هم یه صداقتی هست ولی شیطنتت هم از چهرت مشخصه کلا ادم باهات حس راحتی میکنه..من همیشه اولین ملاکم واسه دوستی با کسی اینه که باهاش حس راحتی کنم خیلی فکر نمیکنم شخصیتی داشته باشی که هر جور ادمی رو تحویل بگیری و به نظرم اهل خود شیرینی هم اصلا نباشی(اگر هستی لو بده بینم) خصوصا که پستات رو تو بعععععضی تاپیکا یادم میاد..خوشم میومد... اوووم... به نظرم احساس مسئولیتت هم خیلی قویه و اگر جایی تعهدی رو قبول کنی پاش هستی اوووووم امیدوارم همیشه وقت و دانش و اعصابت رو جایی خرج کنی که واقعا ارزشش رو داشته باشه.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق و شاد باشی عزیزم سلااااممم مملی عزیزمممممممم :aghosh: مرسی عزیزم خیلی لطف داری از خوبی خودته که باهات راحتم نه میدونی بحث تحویل گرفتن نیست. من کسی نیستم بخوام یکیو تحویل بگیرم یا نه. ولی خب درسته با همه کس دم خور نمیشم. اما دلیلش اینه که زیاد حوصله ندارم راستش. اگه احساس کنم یکی تمایلی نداره مطمئنن نه مزاحمش میشم نه اصراری به برقراری رابطه باهاش خواهم داشت. یا یکی باشه که ببینم نمیتونم اخلاقشو تحمل کنم یا شخصیتش با معیارهام جور در نیاد و ... چون بنظرم روابط و دوستی ها باید باعث ارامش ادم باشه. اگه رابطه ای بخواد همش اذیتم کنه یا احساس کنم توش باید نقش بازی کنم و نتونم خودم باشم بی بروبرگرد قطعش میکنم و ادامه نمیدم. چون نه میخوام خودمو اذیت کنم نه طرف مقابلمو. هرکسی یه سری اخلاقها داره که باید با یکی مثل خودش باشه که مچ باشن و با هم به مشکل نخورن. اگه این اخلاقها با هم جور نباشه فقط هردو طرف رو اذیت میکنه و از خودشون دور میکنه. منم این کار برام خیلی سخته. برای همین دایره دوستام خیلی محدوده و کسایی که تو این دایرن واقعا گلچین شدن و در واقع از هفت خان رد شدن اهل خود شیرینی هم درست گفتی متاسفانه و متاسفانه و باز هم متاسفانه اصلا نیستم:icon_pf (34): و از ادمهای خودشیرین هم متاسفانه خیلی بدم میاد! :icon_pf (34): ولی کاش بودم! از این بابت تا بحال خیلی ضربه خوردم! جمله اخرت خیلی خوب بود مرسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا الان خیلی اشتباه کردم و واقعا پشیمونم! مرسی اومدی عزیزم ولی بیشتر فکر کن نکات منفی بیشتری بگو با درود خب من اول از همه بدون هيچ اغراقي اينو بايد بگم كه [هرچند به اين فروم مربوط نميشه] تو تمام فرومايي كه عضو بودم، يكي از بهترين و قوي ترين مديريتهايي كه ديدم، از طرف خودت بوده، كه جاي تبريك داره مشخص ترين ويژگيت بنظر من منطقي بودنته آدم دقيقي هستي، تا جاييكه ديدم نوشته هاي بقيه رو خيلي دقيق و ريزبينانه ميخوني؛ و برعكسشم هست، خودتم دقيق و كامل مينويسي، ديگه جايي براي حرفي نميمونه.. و پستهات ارزش خوندنو داره هميشه هنرمندم كه هستي و نقاشياي آلبومت واقعا شاهكارن + استعداد شگرف در فتوشاپ archi هم تو يوزرت نشون ميده تعصب معمارانه داري هميشه آواتارات سياه وسفيدن، ارجحيت عكساي سياه و سفيد به رنگي + خيلي كم پيش مياد آواتارتو عوض كني؛ بنظرم ميتونه نشونه صداقت و سادگيت باشه؛ كه با شناختي هم كه دارم ازت، فكر ميكنم همينطوره شاد و پيروز باشي درود نوشای عزیزممممم! مرسی عزیزم. تو لطف داری ولی کلا یکی از اشتباهات زندگیم همین مدیریت بود! (هرچند اگه نبودم با دوستای خوبی مثل شما اشنا نمیشدم و شایدم نشه اسمشو گذاشت اشتباه ولی خب در هرحال نمیدونم. احساس میکنم خیلی الکی انرژی گذاشتم. فرومها لیاقت انرژی و دلسوزی رو ندارن. ) الهی مرسی عزیزم.چشمات قشنگ میبینه. ولی اونها هم مال بچگیهام بود نه در مورد معماری درست نبود اون همینطوری الکی از باشگاه روم موند و اینجا هم برش نداشتم گذاشتم نشون بمونه ولی جدیدا حس میکنم معماری رو دوست ندارم دیگه و بدرد معماری نمیخورم اصلا! مرسی از حضورت عزیزم :4uboxsmiley: به به چه خبره اینجاا اینم از اون کسانیه که فک کنم 2 3 سالی هست میشناسمش مونا، مریم، مارچی، قارچی و .... دختر منطقی، مصمم، با اراده و متعهد نقدمم اینه این چیه نوشتی؟ به حراستای دانشگاشونم خیلی میباله قارچی و مارچی عمته :vahidrk: خسته نباشی محمد!!! بعد 2 3 سال اشنایی همین بود تحلیلت؟ صفت و خصوصیت بد چی دیدی تو این سه سال! اونو بوگو :دی حراستهای دانشگاه ما گلن گل! مرداشون البته! تو خانوما یکیشون فقط خوبه مرسی اومدی مملی بیا بازم نقد کن :دی 5 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ای جاااان چقدر انتقاد پذیری.. تا حالا ندیده بودم انقد کسی حوصله به خرج بده انقد کامل بحث کنه در مورد این پستای تحلیل شخصیت.. راستش من کاملا درک میکنم مونا جون.. خودم هم گاهی همینطوری ام.. دقیقا میفهمم چی میگی از اینکه تو یه رابطه ای بخوای نقش بازش کنی و راحت نباشی... مرسی عزیزممممم 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ علیک سلام :gnugghender:خوش اومدم تو بحثا جز کسایی هستی که خیلی با حوصله بحث میکنی. جاهایی بیشتر نظر میدی که اطلاعات داشته باشی. کلاً با ادم بادانش و اطلاعاتی هم هستی رک هستی ولی خب بعضی وقتام از کوره در میری یه برهه خوب و زیاد تو بحثا شرکت میکنی، یه برهه زیاد شرکت نمیکنی تو بحثا معمولاً جدی هستی به خصوص تو کار به نظر تنبلی هم میکنی خیلی وقتا فعلاً همین باشه، شاید بازم بیام :gnugghender: بلی بلی بسیار خوش اومدی مرسی ولی فعلا انگار که این حوصله من، حوصله خیلیهارو سربرده هوم ... دانش و اطلاعات؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب بلاخره هرکی یه ظرفیتی داره دیگه منظورت اینه خیلی زود از کوره درمیرم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایول خیلی باهوشیا تو این تنبلی رو از کجا فهمیدی؟ مرسی اومدی محمد بیا بازم سلاموالا من زیاد نمیشناسمش.. فقط در همین حد که لج دراره و باعث شد که من 1 اخطار بگیرم.. ولی چون دوست صمیمی فروغه من هم انگار باهاش دوستم.. به من چه بابا تقصیر یکی دیگه بوده، به منم الکی اخطار دادن. (من اینقدر میگم؟) البته خودتم مقصر بودی برو به محمد بگو که الکی به جفتمون اخطار داد یکی دیگه باید اخطار میگرفت مرسی و ممنون که اومدی سلامدختر فهمیده و با شخصیتی هست... با احساس زود رنج دقیق سوال سخت پرس... و کمی ایده آل گرا معمولا تو بحثها خیلی دقیق میشی و نکاتی رو مطرح میکنی که نشانه نکته سنجی و ریز بینی تو هست... موفق و موید باشی... سلام مرسی حامد جان لطف داری خیلی سوال سخت پرس؟ زودرنج؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو میشه بگی کجا دیدی یا چطوری برداشت کردی؟ اخه فکر نمیکنم خیلی زودرنج باشم! نمیدونم شایدم هستم به هر حال بگی بهتر میتونم متوجه بشم و برطرفش کنم ایده آل گرا متاسفانه خیلی درسته :icon_pf (34)::دی و در تلاشم برطرفش کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه درکل ممنون از حضورت 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلام گلم ممنون از دعوتت تا اونجایی شناختم آدم منطقی ای هستی تو بحثایی که شرکت می کنی با حوصله ای و معمولا تا آخرش هستی وبحث رو ادامه می دی مهربون و جدی هستی اطلاعاتت در مورد رشته تت خیلی خوبه ولی متاسفانه خیلی تو تالار نمی بینمت انگار خیلی تمایل توی شرکت در تالارو نداری ولی به شخصه خیلی دوست دارم حضورتو پر رنگ تر ببینم موفق باشی عزیزم سلام فاطیما جان ممنونم ازت لطف داری راستش تالار رو به دلایلی (که یکیشو فکر میکنم بدونی) تمایل ندارم بیام. از این بابت هم شرمنده توام البته جدای از اون درحال حاضر فرصتشم ندارم متاسفانه. مرسی که اومدی به به عشق خودم :aghosh: خب من اینقدر با مونا صمیمی هستم که تا حالا چندین بار در مورد عیب و خوبی همیدگه حرف زدیم وتحلیل کردیم برای همین میخوام بگم در هیچ از موارد نه اغراق میکنم نه تعارف دارم تو شناختی که من تو این دوسال و خرده ای بدست اوردم : مونا خیلی خیلی مهربونه....از مجبتش هر چی بگم کم گفتم...خیلی خیلی با معرفت، کمتر پیدا میشه کسی اینقدر حواسش به دوستاش باشه و همه مسائل دوستاش براش مهم باشه گاهی که حالت خوب نباشه هیچی بهتر از یه دوست واقعی در اون لحظه نمتونه تسکینت بده و مونا عمیقا دوستش رو درک میکنه از دور مونا یکم جذبه داره و یکم جدیت زیادی(البته قدیم بیشتر بود!) این در یعضی موارد ممکنه به بداخلاقی تعبیر بشه که اصلا اینطور نیست جنبه شوخیش خیلی بالاست...از منم بالاتر یکم وسواسیه، یه مقداری ایده ال گرا که میدونم برای خودش اذیت کننده میشه گاهی منطقی ، خوش بیان، گاهی انعطاف پذیر و گاهی هم نه! یه وقتایی کلید میکنه روی یه چیزی و کوتاه نمیاد :icon_pf (34): با گذشته اما از بعضی رفتارها و از بعضی ادما به شدت فاصله میگیره، به خاطر همین بعضیا فکر میکنن ساکت یا کم حوصله است که اینطور نیست یا بحث نمیکنه یا وقتی بحث میکنه دمار از روزگار طرف درمیاره یکم تنبله البته نه به تنبلی من! خوش خواب ارتباط عمومی خیلی خوب، بسیار بسیار احساساتی و در مقاطعی حساس، احساساتش واقعا لطیف و منحصر به خودشه دختر خیلی بی آلایش و بی شیله پیله ایه و همین بی سیاستیش مثل من یه جاهایی کار دستش داده مونا در کل خیلی خیلی خیلی خوبببببببببببببببببببببه یه دوست واقعی که به قول خودش دنیای نت به من هدیه اش کرد من هرگز از دستش نمیدم :boos: وای فرووووووووووغغغغغغغغغغغغغغغغ :aghosh: چی میگی بابا خوبه گفتی اغراق نمیکنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی واقعا فکر میکنم اونحدی که باید حواسم به دوستام نیست.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو این زمینه تو از من خیلی بفکر تری. من خیلی گاهی بیحوصله میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکم تنبل نه خیلی تنبل کلیدم که ... بهتر نشدم یعنی؟ قربونت برم من عزیزمی :aghosh: درود بیکران.......زیادباشمادمخور نبودم شناخت چندانی ندارم...اماتاجایی که متوجه شدم دخترپخته ، ریزبین ،دقیق هستید ازپل صراط متوجه شدم خیلی مسائل روخوب درک میکنید..وشناخت خوبی ازمسائل زندگی وزناشویی دارید....چیزبیشتری افتخارنداشتم ازشمابدانمآرزوی موفقیت روزافزونبرایتان دارم.... ممنونم از حضورت افا پیمان لطف داری امیدوارم همینطور باشه که میگی منم برای شما ارزوی شادی و موفقیت دارم بازم ممنون که اومدی 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ مونای گلم مرسی از دعوتت( اسمتو لو دادی؟اومدم بنویسم آرچی دیدم همه نوشتن مونا!) و اما تحلیلای من:gnugghender: با معرفت یه مورد خوبی هم که توی دوستیاش هست اینه که واقعاً دوستاش رو گزینش میکنه و با هر کسی دوست نمیشه( چی میگن برای وجود خودش ارزش قائله) فوق العاده مهربون به نظر من در برخورد با دیگران محتاط هست و البته گاهاً حس میکنم با دید مثبت نگاه افراد نمیکنه که البته به نظرم توی دنیای ما این جواب میده از اون دسته از افراد هست که سنش ملاک میزان متفکر بودنش نیست و همیشه صحبت باهاش خوبه. البته لج باز هم هست مباحثه گر عالی هست ولی طبق مورد 4 با هر کسی به بحث نمیپردازه از اون دسته از دوستام هست که آرزوم بود خیلی زودتر میشناختمش و بیشتر موقعیت در کنار هم بودن رو میداشتم نازیییییی :w42: چرا جواب پیغامای منو درست نمیدی هان؟ من لو ندادم لو دادن! :دی همش زیر سر این امیر از نوع جیبی ه! :vahidrk: :دی در مورد برخورد با دیگران درست میگی. یعنی یه جورایی به این باور رسیدم که: "همه ادما بدن مگر اینکه خلافش ثابت بشه!" البته باز الان یه اپسیلون درجه بهتر شدم (مثلا گاهی جای همه میگم بیشتر! :دی) واسه همین سخت اعتماد میکنم اگه اشتباه نکم لجباز رو کسی تا الان اشاره نکرده بود! مرسی عزیزی:4uboxsmiley: کاش همینجا میموندی (بگو جاوید تهران خونه بگیره بیاید اینجا :دی) مرسی اومدی موناااا اولین چیزش منطقی بودنش ه ریزبین و دقیق و با اطلاعات و پیگیر و یکی از بهترین مدیرهایی که تا حالا تو کل اینترنت دیدم میلییییییییییی:aghosh: مرسی اومدی میلی لطف داری شوما :دی (یادم نمیره چقدر اوایل حرص دادی منو) مرسی اومدی اووووخ من این چند روز با تحلیل شخصیت دوستای جیگملم بمبارون شدم که:hapydancsmil: مونا خیلی خیلی دوست خوبیه... توی برخورد اول یکم جدیه اما بعدش نورچ ی دختر محکم و منطقی در عین حال پر از احساس و مهربون مونا بدجور طرفدار حقه...معمولا با توجه به اینکه دختر خیلی با تفکریه کم پیش میاد که به اشتباه نظری بده...طرف حق رو میگیره...همیشه ام رو موضعش وای میسته اگه میتونی حریفش شو خیلی پشت دوستاش هست و هواشونو داره... واسه من که اینطور بوده هم صحبتی باهاش لذت بخشه... حرفای خوب و منطقی و از سرفکر میزنه آدم حال میکنه:hapydancsmil: خیلی هم سفر خوبیه و خوش رفتار... دیگه کلا خیلی ی ی ی گل تشریف داره... وای انوشهه :w36: مرسی عزیزمممم لطف داری تو خیلی، ممنون خودت خوبی که ادم باهات خوب و راحته حالا که تا اینجا اومدی بدهاشم بگو خب! خصوصیت بدم زیاد دارما 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ mona monamona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona bah bah mona khanoom khanoom modire sabegh abji khanoom hazer khoda be kheir begaroone ayande ro eshtebah nakonam alan 5-6 sale mishnasamesh bi marefat gheire manteghi bad akhlagh bi tavajoh masooliat napazir loos shookh kolan ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be in ham migan dokhtar mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona mona :ws3::ws3: امیییییییر خدا بگم چیکارت کنه که حیثیت برام نذاشتی با این مونا مونا نه 4 سال و خورده ایه (باشگاه چند روز پیش تازه 5 سالگیش بود بعد تو 6 ساله منو میشناسی؟ ) واااای امیر نمیدونستم تا اینحد همنشینی با تو در من اثر کرده :hapydancsmil::دی اگه یکم سخاوت داشتی از استعداد شاعریتم بمن میبخشیدی چیزی ازت کم نمیشد!:vahidrk: به هر حال مرسی اومدی یکم هم از خساست دست بردار :vahidrk: من هیچی راجع به شما نمیدونم، حتی نمیدونم دختر هستید یا پسر؛ چطوری تحلیل کنم آخه؟ اشکال نداره همین که اومدی ممنونم یه دوست واقعییه دوستی که میتونه دستاتو بگیره ولی قلبتو لمس کنه نمیخوام ازش تعریف کنم ولی مشخصه های خوب زیادی داره که از خیلی از دخترا متمایزش میکنه خائنه با اون شانلی جونش چیزی که بارها و بارها ازش دیدم نوع دید منفی گرا به زندگیه کلا زیادی دپرسه در کل نقاط ضعف و قدرتشو قبلا گفتم بهش دوباره گویی اطاله کلامه شخصیت دوست داشتنی داره و همینا فک کنم براش کافیه سلیییییی :w36:حسودی نکننننن زشته مرسی لطف داری خیلی اون نکات ضعف رو هم بگو دوباره تکرار شه یادم بمونه برطرفش کنم 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلام...همیشه دورا دور میشناختمت...از مهندسان....اما همیشه طرز برخوردت رو دوست داشتم.... پستهای طولانی....اما کامل.... بدون دلیل و بی اطلاعات حرفی رو نمیزنی.... اطلاعات معماریت هم خوبه... اصلن لوس نیستی... و اینکه از کسی بیخودی تعریف نمیکنی اهل تعریف و تمجید و چاپلوسی نیستی...و حرفت رو هم همیشه میزنی...اما احترام رو نگه میداری... انتقاد:ندارم... ++++ هیچ وقت غلط املایی و نگارشی نداری...... همینا رو میدونم....موفق باشی عزیز.... سلام هدا جانممنونم ازت لطف داری جدی غلط املایی ندارم؟ نمیدونستم!! :دی راستش من کیبوردم داغونه "ی" و چند تا حرف دیگه رو درست نمیزنه. فکر میکردم کلی از اینها جا انداختم و بد نوشتم! مرسی از حضورت سلام ... مریم یه دختر مهربون و گل ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 * * با معرفتتتتتتتتتتتت :icon_gol: * * خیلی زیاد دوسش دارم ... مثل خواهرم میمونه ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 * * انتقاد : جدیدا بی معرفت شدی :3384s: * * :icon_gol: مهلااااااااا :aghosh: عزیزمی وروجک مهلا درگیر پایان نامه ام بخدا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فکرم همش مشغول اونه ببخشید این عذاب تموم شه خوب میشم ایشالله! بوس با درود ممنون مریم جون بابت دعوت .والا زیاد شناخت ندارم چون زیاد فعال نیستم اینجا اما با شناخت اندکم به نظرم یک دوست خوب و مهربون یک هم رشته ای عزیز یک خانم تمام عیار که به داشتن این دوست افتخار میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش موفق پیروز و سربلند باشه :icon_gol: سلام راضیه جان ممنونم ازت راستش من خودمم اینجا خیلی فعال نیستم. اکثرا شناختی که ازم دارن از باشگاست و همون یوزر archi_arch و تعدادی هم تو ملاقاتها افتخار داشتم و دیدمشون و منو میشناسن. با اینحال امیدوارم بیشتر باهم اشنا بشیم ممنون از حضورت و حسن نظرت :ws28:میگم چطوره اسم این تاپیکو بذاریم تحلیل شخصیت آرچی از زبان خودش :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من با زره نشستما لازم نبود یعنی؟ :دی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام سلااااااااااام من همیشه فک میکردم تو زندگیت همش جدیی ! ولی تو صندلی داغِ آرامش توی مهندسان فهمیدم نه اتفاقا خیلیم باحالی فقط با کسایی که راحتی شیطون میشی! و توی نظر دادنُ اینا خیلی رکی! و این خیلی خوبه! مهربونی با اینکه زیاد باهتون رابطه نداشتم ولی اون صمیمیتتُ حس میکردم و ازون دسته کاربرایی هستی که انرژی + انتقال میدی با اینکه خیلی منطقی و واقع بینی! و چند بار بحثاتُ خوندم و فهمیدم اگه عصبانی بشی دیگه شدی! دیگه اِممممممممم....آهان یادم افتاد من تو دنیای نت بار اولی که اخطار گرفتم توسط شما تو مهندسان برای اولین تاپیکم بود! موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خیلی پررو بودم؟ مرسی عزیزم منکه خیلی خوشحال شدم از اشناییت. امیدوارم بازم ببینمت ممنون از حضورت نه خانومی فقط همش بهم می گفتی چرا آرومی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه تازه توی جمعتون بودم باهاتونم زیاد برخورد نداشتم قربونت نازنینم.منم خیلی دلم می خواد بازم ببینمت. 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوش برخورد و مهربون،اولین چیزی بود که به ذهنم اومد برای گفتن! حقیقتش من تو این مدت که میشناسمش بدی ای ازش ندیدم،همیشه شاد و مهربون بوده و هست،تا اونجایی که نوشته هاشم خوندم به نظرم منطقی میومد درسته ندیدمش،اما یه هم دانشگاهیه خوب و هم درده! امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم ممنون که دعوتم کردی :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ :icon_redface: سکوت من پر از حرفه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده