partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۰ Davood_TiTaN گفته است: با عکسا میخواین چکار کنید می خوایم بر علیه شما پرونده سازی کنیم ... بچه ها به صورت خصوصی عکس میفرستن ... و ما میزاریمش تو تاپیک و دوستان حدس میزنن عکس مکی می تونه باشه ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۰ آدمو مجبور می کنین عکس بفرسته...سپید منتظر باش...کتایون وارد میشود..اوووووووووووووووففففففففففف لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۰ خب من بفرسم که همه سه سوته میحدسنم اگر پیدا کردم میفرسم بازم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ تشخیص هویت سی و یک در راهه شماها عکس بفرستین همچنان لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ من نفرستادم میتونین مطمئن باشید اون عکسی که میذارن من نیستم خودش کلی شانسه واسه برنده شدنتون ها لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ Davood_TiTaN گفته است: چند نفر تا حالا فرستادن ؟ :whistle: poor!a گفته است: من نفرستادممیتونین مطمئن باشید اون عکسی که میذارن من نیستم خودش کلی شانسه واسه برنده شدنتون ها همشون دخترن آقا پوریا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: :whistle: همشون دخترن آقا پوریا :icon_pf (34): پس همون بهتر من عکس ندادم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ نقل قول همشون دخترن آقا پوریا همه دختر لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ Davood_TiTaN گفته است: همه دختر اینو ول کن بیا اینجا حدس بزن :icon_pf (34): ..:: مسابقه تشخیص هویت شماره سی و یک ::.. لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: اینو ول کن بیا اینجا حدس بزن :icon_pf (34): ..:: مسابقه تشخیص هویت شماره سی و یک ::.. :whistles: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۱ تشخیص هویت دیگه نمیزنین؟ حداقل همونی که ونوس گفت رو اجرا کنین بدون عکس با مشخصات طرف اینطوری لازم هم نیست خودش مطلع باشه که انتخاب شده یه گروه مسئول انتخاب سوژه میشن و بقیشو بسپرین به دست ما حدس بزنا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Yuhana گفته است: تشخیص هویت دیگه نمیزنین؟ :icon_razz:حداقل همونی که ونوس گفت رو اجرا کنین بدون عکس با مشخصات طرف اینطوری لازم هم نیست خودش مطلع باشه که انتخاب شده یه گروه مسئول انتخاب سوژه میشن و بقیشو بسپرین به دست ما حدس بزنا با پیشنهاد یوحی شدیدددددددددددددددددا موافقم اینجوری جذابیتشم بالا میره لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۱ 2تا مسابقه با عکس تو راهه بعدش سری جدید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۱ خو دیگه تشخیص هویت نداریم؟ پیشنهاد یوحی نشد؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۱ hamini k mini gof:banel_smiley_4::ws3:i لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آبان، ۱۳۹۱ همینی که مینی، یوحی و نگار گفتن :/ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ دی، ۱۳۹۲ با سلامی چند باره ما اومدیــــــــم خوب دیگه خودتون میدونین ماجرا چیه بفرستین دیگه یعنی من نگم شما عکساتونو نمیفرستین؟ خجالت نمیکشین؟ عکس از بچگیاتون باشه لطفا باز زدم تو کارِ نی نی جات اولین مسابقه اگه عکس بفرستین 5شنبه 26 دی راه میفته پیشاپیش از همکاریتون صمیمانه مچکرم :w139: (راستی عکسارو بفرستین من 5شنبه اولین عکسو میذارم ؛ تا 5شنبه نیستم ) اونایی که نمیدونن بدونن عکسای دوران بچگیتونو خصوصی به من بفرستین لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ دی، ۱۳۹۲ panisa گفته است: با سلامی چند باره ما اومدیــــــــم خوب دیگه خودتون میدونین ماجرا چیه بفرستین دیگه یعنی من نگم شما عکساتونو نمیفرستین؟ خجالت نمیکشین؟ عکس از بچگیاتون باشه لطفا باز زدم تو کارِ نی نی جات اولین مسابقه اگه عکس بفرستین 5شنبه 26 دی راه میفته پیشاپیش از همکاریتون صمیمانه مچکرم :w139: (راستی عکسارو بفرستین من 5شنبه اولین عکسو میذارم ؛ تا 5شنبه نیستم ) اونایی که نمیدونن بدونن عکسای دوران بچگیتونو خصوصی به من بفرستین هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ دی، ۱۳۹۲ اورین باز تشخیص هویت راه افتاد بسیار عالی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده