partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 با عکسا میخواین چکار کنید می خوایم بر علیه شما پرونده سازی کنیم ... بچه ها به صورت خصوصی عکس میفرستن ... و ما میزاریمش تو تاپیک و دوستان حدس میزنن عکس مکی می تونه باشه ...
کتایون 15176 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 آدمو مجبور می کنین عکس بفرسته...سپید منتظر باش...کتایون وارد میشود..اوووووووووووووووففففففففففف
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 خب من بفرسم که همه سه سوته میحدسنم اگر پیدا کردم میفرسم بازم
poor!a 15130 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 من نفرستادم میتونین مطمئن باشید اون عکسی که میذارن من نیستم خودش کلی شانسه واسه برنده شدنتون ها
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 چند نفر تا حالا فرستادن ؟ :whistle: من نفرستادممیتونین مطمئن باشید اون عکسی که میذارن من نیستم خودش کلی شانسه واسه برنده شدنتون ها همشون دخترن آقا پوریا :icon_pf (34):
poor!a 15130 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 :whistle: همشون دخترن آقا پوریا :icon_pf (34): پس همون بهتر من عکس ندادم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 همه دختر اینو ول کن بیا اینجا حدس بزن :icon_pf (34): ..:: مسابقه تشخیص هویت شماره سی و یک ::..
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 اینو ول کن بیا اینجا حدس بزن :icon_pf (34): ..:: مسابقه تشخیص هویت شماره سی و یک ::.. :whistles:
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 تشخیص هویت دیگه نمیزنین؟ حداقل همونی که ونوس گفت رو اجرا کنین بدون عکس با مشخصات طرف اینطوری لازم هم نیست خودش مطلع باشه که انتخاب شده یه گروه مسئول انتخاب سوژه میشن و بقیشو بسپرین به دست ما حدس بزنا
*mini* 37778 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 تشخیص هویت دیگه نمیزنین؟ :icon_razz:حداقل همونی که ونوس گفت رو اجرا کنین بدون عکس با مشخصات طرف اینطوری لازم هم نیست خودش مطلع باشه که انتخاب شده یه گروه مسئول انتخاب سوژه میشن و بقیشو بسپرین به دست ما حدس بزنا با پیشنهاد یوحی شدیدددددددددددددددددا موافقم اینجوری جذابیتشم بالا میره
panisa 12132 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 با سلامی چند باره ما اومدیــــــــم خوب دیگه خودتون میدونین ماجرا چیه بفرستین دیگه یعنی من نگم شما عکساتونو نمیفرستین؟ خجالت نمیکشین؟ عکس از بچگیاتون باشه لطفا باز زدم تو کارِ نی نی جات اولین مسابقه اگه عکس بفرستین 5شنبه 26 دی راه میفته پیشاپیش از همکاریتون صمیمانه مچکرم :w139: (راستی عکسارو بفرستین من 5شنبه اولین عکسو میذارم ؛ تا 5شنبه نیستم ) اونایی که نمیدونن بدونن عکسای دوران بچگیتونو خصوصی به من بفرستین
*mini* 37778 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 با سلامی چند باره ما اومدیــــــــم خوب دیگه خودتون میدونین ماجرا چیه بفرستین دیگه یعنی من نگم شما عکساتونو نمیفرستین؟ خجالت نمیکشین؟ عکس از بچگیاتون باشه لطفا باز زدم تو کارِ نی نی جات اولین مسابقه اگه عکس بفرستین 5شنبه 26 دی راه میفته پیشاپیش از همکاریتون صمیمانه مچکرم :w139: (راستی عکسارو بفرستین من 5شنبه اولین عکسو میذارم ؛ تا 5شنبه نیستم ) اونایی که نمیدونن بدونن عکسای دوران بچگیتونو خصوصی به من بفرستین هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ارسال های توصیه شده