partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 براشون فرستادم مگه نمیگم اینجا اعلام نکنید... آخه این چه کاریه منم دیگه همیشه...تشخیص نمیخواد که دیگه همه میدونیم تو نیستی ... منم هیچ جوره نمی تونم منحرف کنم ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 اسفند، 2011 پس الان تو این تاپیک باید چی بگیم ؟ میگم زهرا؛ اگه کسی عکس نداد؛ مدل تشخیص هویت رو عوض کنید؛ بر اساس بیو گرافی( رشته و فعالیت و...) هویتا رو پیدا کنیم،جالف میشودا راستی؛ منم میخوام عکس بفرستم
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 پس الان تو این تاپیک باید چی بگیم ؟ میگم زهرا؛ اگه کسی عکس نداد؛ مدل تشخیص هویت رو عوض کنید؛ بر اساس بیو گرافی( رشته و فعالیت و...) هویتا رو پیدا کنیم،جالف میشودا راستی؛ منم میخوام عکس بفرستم این تاپیک برای اطلاع رسانی بود ... ایده ی خوبی دادی ... اول دوستانی که عکس فرستادن مسابقه شون رو میزاریم ... بعدش اگر کسی عکس نداد ، بدون عکس پیداش می کنیم ... :hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 اسفند، 2011 این تاپیک برای اطلاع رسانی بود ... ایده ی خوبی دادی ... اول دوستانی که عکس فرستادن مسابقه شون رو میزاریم ... بعدش اگر کسی عکس نداد ، بدون عکس پیداش می کنیم ... :hapydancsmil: مدالم میدین دیگه ؟:hapydancsmil:
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 مدالم میدین دیگه ؟:hapydancsmil: آره عزیزم ... کتکم میدیم .... :hapydancsmil: چرا یه مدته اینجوری شدی؟ خوبی؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 منم فرستادم مثل اینکه این وسط فقط من نفرستادم ... :icon_pf (34):
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 مثل اینکه این وسط فقط من نفرستادم ... :icon_pf (34): تو که دیشب فرستادی
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 تو که دیشب فرستادی سپید ... تو چشمای من نگاه کن ... منم عكس نفرستادم حالا اگه میگفتم اعلام کنید ها ، کسی اعلام نمیکرد که .... دستت مرسی ... چقدر زیاد شدیم ... :hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 سپید ... تو چشمای من نگاه کن ... ماشالا چه چشمایی داری ... بیا آرایشت کنم عکس بچگیاتو نگاه میکردم عینه همون موقعست چشمات
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 حالا اگه میگفتم اعلام کنید ها ، کسی اعلام نمیکرد که .... دستت مرسی ... چقدر زیاد شدیم ... :hapydancsmil: يه بار ديگه پست قبليمو هايلايت كن و بخونش نكته انحرافي بود
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 ماشالا چه چشمایی داری ... بیا آرایشت کنم عکس بچگیاتو نگاه میکردم عینه همون موقعست چشمات به عکسم نگاه نکن ، تمام میشه ... يه بار ديگه پست قبليمو هايلايت كن و بخونشنكته انحرافي بود منو اغوا می کنی؟ ای گمراه کننده ... شما هم عکس فرستادی؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 شما هم عکس فرستادی؟ زمان ما که دوربین عکاسی نبود همینجوری سوت زدم
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 منو اغوا می کنی؟ ای گمراه کننده ... خواستم تعداد زياد بشه بچه ها گمراه بشن
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 چرا یه مدته اینجوری شدی؟ خوبی؟ با عکسا میخواین چکار کنید
ارسال های توصیه شده