رفتن به مطلب

دل و دین !!!!!

ارسال های توصیه شده

درود و صد سلام خدمت نواندیشان گرامی :a030:

همتون تو فیلما یا تو زندگی واقعیتون اطرافتون دیدید که دو نفر میخوان با هم ازدواج کنن حالا یا عاشق هم هستن یا همدیگرو دوس دارن، ولی دینشون متفاوته، مثلا یکی مسلمانه یکی مسیحی و ....

برای ازدواج یکی باید از دینش دست بکشه و به دین یار بپیونده و باهاش ازدواج کنه و یا از یار دست بکشه و با دینش انس بگیره و یک زوج یا زوجه هم کیش اختیار کنه .

حالا :

1. شما اگه تو چنین موقعیتی قرار بگیرید ، حاضرید برای رسیدن به عشقتون از دینتون دست بکشید ؟

2. به نظر شما رابطه ای بین عشق زمینی (عشق بنده به بنده ) و عشق روحانی (عشق بنده به خدای خویش) و دین وجود داره ؟ :JC_thinking:

--------------------------------------------

بیتی از شیخ بهایی :

دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم........در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟

• Like 23
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدا اسلام رو خیر بده گفته با غیر هم کیش هم میتونی ازدواج کنی ولی موقت ما هم اگه تو اون شرایط بودم موقت 99 ساله میخونیم البته از ما که گذشت نصیحتی بود برای دوستان

البته من کسایی رو میشناسم که بعد ازدواج دین خودشون رو عوض کردن ولی مشکلی نبوده در کل اطافیانن که مشکل تو رابطه ایجاد میکنن:banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه
خدا اسلام رو خیر بده گفته با غیر هم کیش هم میتونی ازدواج کنی ولی موقت ما هم اگه تو اون شرایط بودم موقت 99 ساله میخونیم البته از ما که گذشت نصیحتی بود برای دوستان

البته من کسایی رو میشناسم که بعد ازدواج دین خودشون رو عوض کردن ولی مشکلی نبوده در کل اطافیانن که مشکل تو رابطه ایجاد میکنن:banel_smiley_4:

میشه از اسلام به یک دین دیگه تغییر دین داد ؟ من شنیده بودم حکمش اعدامه:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

heh

دین مگه به گفتنه؟ اولا ما که کافریم! ولی اگر معتقد هم بودم خوب زبونی دینم رو عوض میکردم، بزار ملت فکر کنن من یهودیم اما در عمل...:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

میشه. چون مسلمان زاده هستی نه مسلمان

اگه خودت با اختیار اسلام رو انتخاب کرده باشی اون موقع حکمت خروج از دین و کافر بودنته و اعدام

برای مسلمانزاده ها فرق داره. البته بهتره تبلیغش نکنی

• Like 7
لینک به دیدگاه

ماکه مسلمون زاده ایم اگرم بخوایم کاری کنیم میشم مرتد وبیخ ...تموم....حالا باز خدا عمرشون بده گفتند دردین هیچ اجباری نیست وگرنه خدامیدونه چی میشه عاقبتمون:whistle:

یا اگرمقدور باشه میریم یک مملکت دیگه......

آره حاضرم عوض کنم البته همه دینها مثل هم هستند متأسفانه:4564:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اره میشه به شرطی که بعدش با اسلام عناد نکنی البته معمولا کسی که دینش رو عوض میکنه جا نمیزنه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه خودت با اختیار اسلام رو انتخاب کرده باشی اون موقع حکمت خروج از دین و کافر بودنته و اعدام

نه نه اصلا بحث تبلیغ و این چیزا نیست و اصلا هم منظورم بحث روی دین خاصی نیست . مرسی یادآوری کردی:icon_gol:

دوستان لطفا به دین خاصی اشاره نکنید ، ممنون :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینجوری نیست:w16: شما تو شناسنامت خورده اسلام دینت، دینت رو عوض کنی میشی مرتد:w16: یبار یه آخوند تو تلوزیون همه اینا رو شرح داد؛ حتی میگفت مسیحی اگر به مسجد کمک مالی بکنه قبوله اما مسلمان اگر به کلیسا کمک کنه حرامه:ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ماکه مسلمون زاده ایم اگرم بخوایم کاری کنیم میشم مرتد وبیخ ...تموم....حالا باز خدا عمرشون بده گفتند دردین هیچ اجباری نیست وگرنه خدامیدونه چی میشه عاقبتمون:whistle:

یا اگرمقدور باشه میریم یک مملکت دیگه......

آره حاضرم عوض کنم البته همه دینها مثل هم هستند متأسفانه:4564:

آره ، لا اکراه فی الدین ... :whistle:

فقط اونايي كه دين دارن جواب بدن؟

حالا اگه دين نداشته باشيم چي؟:banel_smiley_4:

اون موقع بخاطر عشقمون بريم يه دين اون؟:ws52:

خب شامل شما هم میشه، حاضری به خاطر کسی که دوسش داری به دینش ایمان بیاری؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب شامل شما هم میشه، حاضری به خاطر کسی که دوسش داری به دینش ایمان بیاری؟

اگه عشق دوطرفه باشه خوب چرا اون نبايد راضي بشه بخاطر من دست از دينش بكشه؟:ws52:

يعني راه سومي وجود نداره؟

نميشه همين طوري مسالمت آميز دركنار هم زندگي كنيم و كاري به دين و ايمان هم نداشته باشيم

• Like 3
لینک به دیدگاه
دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم........در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی

ای بابا... این شعر رو یادش بخیر... :sigh:

ساقیا! بده جامی، زان شراب روحانی

تا دمی برآسایم زین حجاب جسمانی

بهر امتحان ای دوست، گر طلب کنی جان را

آنچنان برافشانم، کز طلب خجل مانی

بی‌وفا نگار من، می‌کند به کار من

خنده‌های زیر لب، عشوه‌های پنهانی

دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم

در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟

ما ز دوست غیر از دوست، مقصدی نمی‌خواهیم

حور و جنت ای زاهد! بر تو باد ارزانی

رسم و عادت رندیست، از رسوم بگذشتن

آستین این ژنده، می‌کند گریبانی

زاهدی به میخانه، سرخ روز می‌دیدم

گفتمش: مبارک باد بر تو این مسلمانی

زلف و کاکل او را چون به یاد می‌آرم

می‌نهم پریشانی بر سر پریشانی

خانهٔ دل ما را از کرم، عمارت کن!

پیش از آنکه این خانه رو نهد به ویرانی

ما سیه گلیمان را جز بلا نمی‌شاید

بر دل بهائی نه هر بلا که بتوانی

. شما اگه تو چنین موقعیتی قرار بگیرید ، حاضرید برای رسیدن به عشقتون از دینتون دست بکشید ؟

2. به نظر شما رابطه ای بین عشق زمینی (عشق بنده به بنده ) و عشق روحانی (عشق بنده به خدای خویش) و دین وجود داره ؟ :JC_thinking:

از دینم به شکل اسمی بله... صد در صد... بنده که مدت هاست ازش دست کشیدم...

ولی از عقایدم هرگز... اصلا همچین چیزی امکان نداره...

مگه عشق غیر زمینی هم داریم ؟

منظورتون نیاز روانی برای تکیه به یک موجود برتر و قربون صدقه رفتن اون موجود هست ؟ این از نظر من عشق نیست... :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اینجوری نیست:w16: شما تو شناسنامت خورده اسلام دینت، دینت رو عوض کنی میشی مرتد:w16: یبار یه آخوند تو تلوزیون همه اینا رو شرح داد؛ حتی میگفت مسیحی اگر به مسجد کمک مالی بکنه قبوله اما مسلمان اگر به کلیسا کمک کنه حرامه:ws52:

دیگه اینجورام نیست

باید شاهد داشته باشن که تو خودت اسلام رو قبول کردی و اشهد خوندی و سلام دادی

سال 81 شخص مطلعی میگفت سالانه حدود 3 هزار نفر دینشون رو از ... به مسیحیت تغییر میدن

دوست خود من همون سالها از ... به زرتشت تغییر مذهب داد و حتی اسمش رو هم عوض کرد

اون آخوند هم احتمالا ... زیاد خورده بوده، رودل کرده اون حرفها رو زده

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه عقیده امری قلبیه پس کاملا واضحه اکراه بردار نیست و هر کس میتونه تغییر بده ولی بیان اون درست نیست پس میان آزادی عقیده و بیان فرقه

من عمرا دینمو عوض کنم چون مطمئنم اگه عشق دو طرفه باشه اون دینشو عوض میکنه:ws37:

حالا کجاستش؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
در نتیجه، اگر فردی با مطالعه و تحقیق تشخیص داد که دین قبلي اش بر حق نیست، می‏تواند، بلكه بايد دین دیگر را انتخاب کند. اين امر، هيچ اشكالي ندارد، به شرطي كه اين تغيير دين و كشف حقيقت، منصفانه و از روي عدم تعصب و پيش داوري و از مجراي صحيح و درست صورت پذيرفته باشد. به يقين، چنين فردي در برابر خداوند هم حجت شرعي براي اين كار دارد.

اما در عين حال، چنين فردي حق ندارد در برابر دین و اعتقادات عمومي جامعه موضع‏گیری نموده و درصدد تخریب آن ها باشد؛ زیرا آثار نامطلوبی در زندگی فردی و ا جتماعی ایجاد خواهد کرد و موجب تزلزل ارکان اجتماعی خواهد شد. اين عمل، به يقين و به حكم عقل و همه اديان، مذموم و غير قابل قبول خواهد بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
نه عقیده امری قلبیه پس کاملا واضحه اکراه بردار نیست و هر کس میتونه تغییر بده ولی بیان اون درست نیست پس میان آزادی عقیده و بیان فرقه

دیگه اینجورام نیست

باید شاهد داشته باشن که تو خودت اسلام رو قبول کردی و اشهد خوندی و سلام دادی

سال 81 شخص مطلعی میگفت سالانه حدود 3 هزار نفر دینشون رو از ... به مسیحیت تغییر میدن

دوست خود من همون سالها از ... به زرتشت تغییر مذهب داد و حتی اسمش رو هم عوض کرد

اون آخوند هم احتمالا ... زیاد خورده بوده، رودل کرده اون حرفها رو زده

بله با دیدن چند سایت فهمیدم آخونده زر زده و میشه عوض کرد اما نباید اعلام عمومی بشهws37.gif

عاشق آمریکام؛ برو تو خیابون هرچی از دهنت در میاد بار اعتقاداتشون کن پلیس میاد ازت محافظت میکنهws37.gif البته نفس این کار خوب نیست اما این آزادی رو دوست دارمws37.gif لطفا به این پست جواب ندید تاپیک منحرف نشهicon_gol.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...