رفتن به مطلب

كیوی بخورید تا سالم بمانید


Ssara

ارسال های توصیه شده

پزشكان به افرادی كه از طعم میوه كیوی تجربه خوبی ندارند توصیه كرده اند كه این میوه را به دلیل وجود مواد بسیار مغذی آن مصرف كنند.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، میوه كیوی سرشار از مواد مغذی معدنی و ویتامین ها است. این میوه شامل مقدار قابل توجهی ویتامین a، c و e است. ویتامین c یك آنتی اكسیدان حلال درآب است كه بدن را از ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان حفظ می كند.

 

ویتامین e نیز تاثیر مشابهی با ویتامین c دارد اما آنتی اكسیدان حلال در چربی است، میوه كیوی بدلیل داشتن این دو ویتامین به حفاظت بدن در مقابل «رادیکال های آزاد» حفظ می كند.

 

فیبرغذایی موجود در كیوی برای درمان بیماری هایی مثل دیابت از طریق كنترل سطح قند خون مفید است. مصرف كیوی همچنین از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می كند و مقدار فیبر بالای آن مقدار سطح كلسترول خون را كاهش می دهد.

 

پزشكان همچنین به بیمارانی كه از بیماری های قلبی رنج می برند، توصیه می كنند كه روزانه این میوه را مصرف كنند تا شانس دومین سكته قلبی در آنان كاهش یابد.

 

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین تایمز، از دیگر فواید این میوه می توان به موارد زیر اشاره كرد:

 

جلوگیری از ابتلا به بیماری آسم

 

جلوگیری از سرفه و خس خس گلو به خصوص در كودكان

 

ایسنا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...