Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چه موجود نازنینیه بامرامه مخالف خشونت . . . مسی سفید برفی جونم خیلی لطف مردی اومدی عزیزم :flowerysmile: من اول ها نظرات خیلی مثبتی از نظر رعایت اخلاق به ایشون داشتم،اما کم کم نظرم عوض شد. اما پیش خودم هرگز بهشون کوچکترین بی احترامی نکردم. امیدوارم در همه مراحل زندگیشون موفق و موید باشن. ممنون اقای اسی اومدین شرکت کردین.. خوشحال شدم من فکر نمیکنم بی ادبی به شما کرده باشم.. اما خب رفتاره دیگران به من مربوط نمیشد که من جوابگوش باید میشدم در هر حال همه چی گذشته... اگه حرفی زدم که باعث ناراحتیتون شد شرمنده امیدوارم کدورتها از بین بره و رفته باشه من هم ارزوی موفقیت میکنم :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ایشاالله عزیزم.....خیلی خوشحال میشم خانومی گل دخملییییییییی :4uboxsmiley: آقا متین خوبیه....کلا پسر متینیه پسر خوبیه من اصلا این آقا پسر اذیت نمیکنم کلهم تغییر جنسیت دادیم انگار:w00: اینو که میدونم خوبم... جزئیات چه به ذهنت میرسه خو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بدجنس نامرد بی تربیت مظلوم دیوونه ساکت یه پارچه آقاااا هااااااااااااااااااااااااااااااااا من الان از افعال معکوس استفاده کرده بیدم:127fs1601347:هر چی وگفتم برعکسش وکن مهلبون بامرام با ادب شرور عاقل شیطون خانممممممممم 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley: کلهم تغییر جنسیت دادیم انگار:w00: اینو که میدونم خوبم... جزئیات چه به ذهنت میرسه خو بله ..بله ..بله.... کلا مرد خوبی هستی......یکم خشنی ....زود ناراحت نمیشی ولی وقتی ناراحت شی:w00: بچه آرومی هستی و هرکسی از راه میاد اذیتت میکنه:167: 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم دوجت دالممممم بیا بخلم:aghosh: حالا یه ذره میحدسیدی شه جوریم :flowerysmile: من فک میکردم دهتری(پزشک یهنی):dancegirl2: ولی متبجه شدم نیشتی...:45645: تاجه هم با هم دوج شدیم...دوجت هم دالم... چون مهلبونی مث خوتم اهل دلی...:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من ایشونو نمیشناسم چیزی ندارم بگم! مهلبون شاد و شیطون صمیمی دوست داشتنی اواتارشو عوض کرده دووووووووووووووووووووووووووزش ندارم داشت یادم میلفت ارامون ژونمووووووووووووووووو اوخی... کدومو دوس داشتی جیگولم؟ یاده حدسیدنه عکسا بخیر میخواستی بزنیش سر دره سیت نواندیشان.. یادته؟ ممنون که اومتی.. عجیجممم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم اون آواتار دوتا قبلیشو بیشتر دوست داشتم........ سؤالهای سخت سخت میپرسه همش 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بله ..بله ..بله....کلا مرد خوبی هستی......یکم خشنی ....زود ناراحت نمیشی ولی وقتی ناراحت شی:w00: بچه آرومی هستی و هرکسی از راه میاد اذیتت میکنه:167: توام همش منو اذیت تن... منم بعدا اذیتت میتنم خوشحالم که اومتی.. هم این که اومتی اینجا(تاپیک تحلیلم)... هم اینکه بعده چند وقت اومتی اینجا(نواندیشان) بی تربیت مظلوم دیوونه ساکت یه پارچه آقاااا هااااااااااااااااااااااااااااااااا من الان از افعال معکوس استفاده کرده بیدم:127fs1601347:هر چی وگفتم برعکسش وکن مهلبون بامرام با ادب شرور عاقل شیطون خانممممممممم اوخی... جانم ممنون سمیر جونی... این همه خوبی از خودته عجیجم نه الان اینو بگو... من شرورم؟:167: 1 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی مهربون خوش برخورد با احساس با ادب شیطون ولی به نظرم با صدای بلند زود اشک تو چشمات جمع می شه عزیزم:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تا حدودي مهربان اندكي مدير و مدبر بيانگزار تالار زيست مقداري پر انرژي و متحرك علاقمند به زيست گاه گداري خودمختار خخخخخخخخيلييييييييييي مهربونه خيلي ييييييييييي خييليييييييييي مديره چون تونسته پايه گزار تالار زيست باشه و معلومه كه اطلاعاتشم خوبه براش آرزويه موفقيت مي كنم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختری مهربون،شاد،شولوخ،پر انرژی در کل دلنوازه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اوخی... جانم ممنون سمیر جونی... این همه خوبی از خودته عجیجم نه الان اینو بگو... من شرورم؟:167: نیستی؟ شروری دیگه شیطونی نیستی؟اعتراف کن تا نکشتمت:167: 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من فقط همين ديروز باشون هم صحبت شده بودم از طرز برخوردشون مشخص بود دختر با كمالات و مهربوني هستن و دلنواز واقعاً برازنده ي ايشونه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ یه دوست خوب خوب خوب ... دوست داشتنی ... مشتاق برای رسیدن به بهترین ها ... ادامه دارد ... ممنون زهرایی توام یه دوسته خیلی خوبی هستی گلم:flowerysmile: یاده ماه رمضون بخیر مگه اومتین داستان بگین:167: بقیه شو بگو خو :girl_blush2: بله .. عرض می کردم که ... وقتی حرفی رو میزنه ، سخت پای حرفش هست ... یه دفعه بدجور ناراحتش کردم، که هیچ وقت یادم نمیره... ولی امیدوارم فراموش کرده باشه ... :flowerysmile: راننده خوبیه ... فقط بعضی وقتا شیطونی می کنه ... روابط عمومی خوبی داره ... زود با بچه ها دوست میشه ... سعی می کنه تو همه تالارا شرکت داشته باشه ... نسبت به اطرافش بی تفاوت نیست ... و ادامه دارد ... 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ داشت یادم میلفت ارامون ژونمووووووووووووووووواوخی... کدومو دوس داشتی جیگولم؟ یاده حدسیدنه عکسا بخیر میخواستی بزنیش سر دره سیت نواندیشان.. یادته؟ ممنون که اومتی.. عجیجممم:flowerysmile: اون سزبه رو دوس داشتم اون که تو چشمش مداد سبز کشیده بود آره بابا... چن روز سر کار بودین .....:girlhi: مگه میشه یادم بره:ws3::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم اون آواتار دوتا قبلیشو بیشتر دوست داشتم........سؤالهای سخت سخت میپرسه همش :hanghead: باجه عبضش میتنم یه ذره به حدس خو من فک میکردم دهتری(پزشک یهنی):dancegirl2: ولی متبجه شدم نیشتی...:45645: تاجه هم با هم دوج شدیم...دوجت هم دالم... چون مهلبونی مث خوتم اهل دلی...:girl_blush2: ممنون عزیزم... همکار پزشکی بودم اما الان به امییده خدا که تالار زیستو راه انداختیم مدیریته اونجارو گرفتم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی مهربونخوش برخورد با احساس با ادب شیطون ولی به نظرم با صدای بلند زود اشک تو چشمات جمع می شه عزیزم:icon_pf (17): ایهیم زوتی اشکم میات.. اما نه با صدا بلند ... وقتی جوابه مهربونیمو محبتمو برعکس بدن زوتی ناراحت میشم تازه بهدشم فکر میتنم شاید من مقصر بودم ممنون پرسیتا جان که اومدی عزیزم :flowerysmile: تا حدودي مهربان اندكي مدير و مدبر بيانگزار تالار زيست مقداري پر انرژي و متحرك علاقمند به زيست گاه گداري خودمختار خخخخخخخخيلييييييييييي مهربونه خيلي ييييييييييي خييليييييييييي مديره چون تونسته پايه گزار تالار زيست باشه و معلومه كه اطلاعاتشم خوبه براش آرزويه موفقيت مي كنم :flowerysmile: :girl_blush2: ممنون سرباز جان.. فک کنم اسمتون امیر رضا بود از بس رو مخه ادمینی مسابقه دو گذاشتم بنده خدا مجبور شد بزنه همینجا جا داره دوباره ازش تشکر کنم اما خب مدیری بهتر از من پیدا نمیکنه:vahidrk: منم ارزوی موفقیت میکنم .. ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین یه دونه از اون پل ماکارونیاتم باسه ما بیار :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختری مهربون،شاد،شولوخ،پر انرژی در کل دلنوازه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کلا خیلی به دل میشینم ممنون عزیزم که اومدی .. تمامه اینا همش خودتی عجیجم:4uboxsmiley: نیستی؟شروری دیگه شیطونی نیستی؟اعتراف کن تا نکشتمت:167: من کجام شیطونه ؟؟؟ هااااا به این مظلومی من فقط همين ديروز باشون هم صحبت شده بودم از طرز برخوردشون مشخص بود دختر با كمالات و مهربوني هستن و دلنواز واقعاً برازنده ي ايشونه ممنون محمد جان.. نظره لطفتونه منم از هم صحبتی با شما خوشحال شدم :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ :girl_blush2: بله .. عرض می کردم که ... وقتی حرفی رو میزنه ، سخت پای حرفش هست ... یه دفعه بدجور ناراحتش کردم، که هیچ وقت یادم نمیره... ولی امیدوارم فراموش کرده باشه ... :flowerysmile: راننده خوبیه ... فقط بعضی وقتا شیطونی می کنه ... روابط عمومی خوبی داره ... زود با بچه ها دوست میشه ... سعی می کنه تو همه تالارا شرکت داشته باشه ... نسبت به اطرافش بی تفاوت نیست ... و ادامه دارد ... :aghosh: اون موضوعرو حتما فراموش کن... نبینم یادت باشه ها:167: عزیزمی خیلی زیاد خوشمان امد... بقیه شو بوگو اون سزبه رو دوس داشتم اون که تو چشمش مداد سبز کشیده بودآره بابا... چن روز سر کار بودین .....:girlhi: مگه میشه یادم بره:ws3::persiana__hahaha: :smiley (18): بعضیا میگفتن خیلی سبزی که.... اما کلا اونو دیدی منو دیدی .. شبیه ش بودم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ :aghosh: اون موضوعرو حتما فراموش کن... نبینم یادت باشه ها:167: عزیزمی خیلی زیاد خوشمان امد... بقیه شو بوگو بقیش به خودت بستگی داره ... خرج داره ... :Ghelyon: ببینم چقدر دست و دل بازی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده