رفتن به مطلب

کدام یک را ترجیح میدهید : قهرمانان ملی میهنی یا قهرمانان دینی مذهبی !!؟

کدام را ترجیح میدید: قهرمانان ملی میهنی یا قهرمانان مذه  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام را ترجیح میدید: قهرمانان ملی میهنی یا قهرمانان مذه

ارسال های توصیه شده

بدون هیچ مقدمه ای میرم سراغ جوهر کلام

شما بعنوان یک ایرانی مسلمان قائل به تبلیغ کدام یک از شعائر و قهرمانان ملی میهنی یا دینی مذهبی در سطح جامعه (چه نظام آموزشی، چه نظام فرهنگی ، چه

جنبه رسانه ای کشورو....)هستید(عنوان مسلمان برای این انتخاب شد چونکه شریعت مورد تفوق و قبول کشور و قانون اساسی نوشته شده کشور اسلام است)

داخل پرانتز ذکر میکنم که : از شخصیت بخصوصی نام برده نشد چرا که مسلما برای دوستان نواندیش هر دو طیف از قهرمانان شناخته شده هستند و نیاز به ذکر

مصداق نیست چرا که مفهوم کلی مد نظر استارتر است .!

برای تنویر افکار دوستان مبنی بر اهداف پنهان این نظر سنجی اضافه میکنم که یکی از اهداف پنهان این جامعه آماری بسیار کوچک ، این است که

شاهد حجم زیادی از آثار سینمایی با مضمون زندگی بزرگان و قهرمانان مذهبی هستیم آیا تنها باید همین جنبه مورد توجه جامعه هنری کشور واقع شود!؟!

الحاقی این تاپیک:

در زندگیزخمهایی هست که مثل خوره آهسته روح را در انزوا می‌خورد و می‌تراشد.

اين دردها را نمیشودبه کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که اين دردهای باورنکردنی را جزو اتفاقات وپيش آمدهای نادر و عجيب بشمارند

و اگر کسی بگويد يا بنويسد،

مردم بر سبيل عقايد جاریو عقايد خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آميز تلقی بکنند -

زیرا بشرهنوز چاره و دوائی برايش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی بتوسط شراب و خواب مصنوعیبوسیله افیون و مواد مخدره است-

ولی افسوس که تاثیر این گونه دارو ها موقت است و بجای تسکین پس از مدتی بر شدت درد میافزاید

• Like 11
لینک به دیدگاه

به نظر من تمام قهرمانانی که تو ایران باعث تغییر زندگی ایرانی به سوی بهتر شدن داشتن باید مورد تقدیر قرار بگیرن مسلمان و لاییک و مسیحی نداره

هرکس به باعث افتخار مملکت ایران هست باید مورد تقدیر و سرمشق باشه:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

به نظر من این دوتا عین همن اما رای خودمو به اولیه دادم!!!

چرا؟

چون علاوه بر دینی بودنم ایرانی هستم

• Like 7
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

این سوال رو که دیدم ؛ یاد بچگیام افتادم که ازمون میپرسیدن باباتونو بیشتر دوست دارید یا مامانتونو! (279).gif هر دو (279).gif

ولی اینجا اولی رو انتخاب کردم (2235).gif

لینک به دیدگاه
به نظر من تمام قهرمانانی که تو ایران باعث تغییر زندگی ایرانی به سوی بهتر شدن داشتن باید مورد تقدیر قرار بگیرن مسلمان و لاییک و مسیحی نداره

هرکس به باعث افتخار مملکت ایران هست باید مورد تقدیر و سرمشق باشه:a030:

این سوال رو که دیدم ؛ یاد بچگیام افتادم که ازمون میپرسیدن باباتونو بیشتر دوست دارید یا مامانتونو! (279).gif هر دو (279).gif

ولی اینجا اولی رو انتخاب کردم (2235).gif

اینی که سوال شده پدرتو بیشتر دوشت دارید یا مادرتونو یک سوال از دو مفهوم مقبول هست

اینجام سوال اینه و یا بهتر بگم بیان دو امر مقبول و پسندیده که کدام یک رو انتخاب میکنید و اینکه کدامیک نیاز به پرداختن بیشتر براتون داره

اینجا اگر هر کدام امری پسندیده هستند چرا در نشان دادن تصویر یکی (چهره مذهبی) تلاش بیشتر صورت گرفته ! و امر دیگری(چهره ملی میهنی) دچار مهجوریت شده است !؟

هدف توجه به این مهجوریت بود ولاغیر !!

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاش گزینه ی هیچکدام هم داشت!

ولی بیشتر قهرمانان علمی!و ادبی!چه مهینی و چه غیر میهنی...

البته اگه به قهرمان جور دیگری نگاه کنیم تعریف من درست میشه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما نخواستیم از قهرمانان ملی میهنی یاد کنن. فقط اسمشونو از تاریخ حذف نکنن. بدنامشون نکنن. سیاه نمایی نکنن. همین! خواسته زیادی نیست.

• Like 10
لینک به دیدگاه

همیشه شروع مقایسه لبه ی پرتگاهه!

شیطان بنده ی مقرب خدا به محض مقایسه دچار تزلزل شد و کارش به طرد شدن کشید!

قهرمان ملی یا مذهبی یا علمی یا ورزشی اصلا برای چی باید باعث افتخار ما بشه ؟ برای اینکه بریم تو یه رویا؟

همه ی این مشاهیر وقتی ارزشمندن که اثرشون تو زندگی ما مشخص بشه ...

این که من بگم فرهنگ دارم چون سلسله ی هخامنشی جز اولین جوامع متمدن تاریخ در ایران بوده .. اما بی توجه به چراغ قرمز عابر پیاده از خیابون رد بشم بدون توجه به وقت بقیه شهروندان ... این چه سودی به حال ما داره؟

بهتره همه ترجیح بدیم که خوبی رو انتخاب کنیم حالا از هر جایی که میخواد باشه، چون همه مون از یه جا اومدیم و به یه جا میریم:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

همه ی جان و تنم- وطنم وطنم وطنم وطنم

ملی میهنی

این رو میدونم که من ایرانیم

دینی مذهبی هم نیستم. قهرمان دینی مذهبی هم فقط از منصور حلاج خوشم میاد که این اواخر شنیدم داستان اونم چاخانه

• Like 4
لینک به دیدگاه
همیشه شروع مقایسه لبه ی پرتگاهه!

شیطان بنده ی مقرب خدا به محض مقایسه دچار تزلزل شد و کارش به طرد شدن کشید!

قهرمان ملی یا مذهبی یا علمی یا ورزشی اصلا برای چی باید باعث افتخار ما بشه ؟ برای اینکه بریم تو یه رویا؟

همه ی این مشاهیر وقتی ارزشمندن که اثرشون تو زندگی ما مشخص بشه ...

این که من بگم فرهنگ دارم چون سلسله ی هخامنشی جز اولین جوامع متمدن تاریخ در ایران بوده .. اما بی توجه به چراغ قرمز عابر پیاده از خیابون رد بشم بدون توجه به وقت بقیه شهروندان ... این چه سودی به حال ما داره؟

بهتره همه ترجیح بدیم که خوبی رو انتخاب کنیم حالا از هر جایی که میخواد باشه، چون همه مون از یه جا اومدیم و به یه جا میریم:w16:

این حرفتو باهات سخت موافقم:همیشه شروع مقایسه لبه ی پرتگاهه!

چرا که شیطان صفتان هستند که نام علی را برخود می نهند و ادعا میکنند که روششان را قیاس به روش علی و علی وار دارند اما عکس روش علی می روند!

شیطان صفتان هستند که قیاس به قیام حسین در کربلا میکنند اما زهی که صدها فرسنگ راه و روششان از حسین دور هست!

قهرمان ملی یا مذهبی یا علمی یا ورزشی اصلا برای چی باید باعث افتخار ما بشه ؟ برای اینکه بریم تو یه رویا

به نظر من یاد کردن به نیکی از تمام قهرمانان کشورم به رویا رفتن نیست به رویا رفتن زمانی میسر میشه که گزینشی عمل کنیم و یکی را آنقدر بالا بریم و دیگری رو حتی از کتابهایمان خط بزنیم و.....اینجاست که فرزند ایران با بخشی از فرهنگ کشور خود ناآشنا میشه و گاه فراری !!

الطفات بفرمائید که قیاستان مع الفارق هست! چرا که عبور از چراغ قزرمز نشان از شخصیت کنونی فرد داره ، جامعه ای که توش بزرگ شده ، رشد کرده و .....

اما جمله آخرتو خوب اومدی به امید روزی که همه !!!! خوبی رو انتخاب کنند

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما بعنوان یک ایرانی مسلمان .

.

.

.

با درود

پس ایرانیان غیرمسلمان چی ؟ یعنی اونا نمی تونن نظر بدن ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
با درود

پس ایرانیان غیرمسلمان چی ؟ یعنی اونا نمی تونن نظر بدن ؟

من همچین جسارتی نکردم !

یک سطر بعدتر داخل پرانتز علت انتخاب این لفظ «مسلمان» رو هم گفتم !!

شما بعنوان یک ایرانی مسلمان قائل به تبلیغ کدام یک از شعائر و قهرمانان ملی میهنی یا دینی مذهبی در سطح جامعه (چه نظام آموزشی، چه نظام فرهنگی ، چه

جنبه رسانه ای کشورو....)هستید(عنوان مسلمان برای این انتخاب شد چونکه شریعت مورد تفوق و قبول کشور و قانون اساسی نوشته شده کشور اسلام است)

بیشتر مربوط به قهرمانان مذهبی و مذهب و شریعت مورد تفوق نظام دولتی کشور بود و لاغیر !

وگرنه تمام دوستان میتونن نظر بدن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
  • اضافه کردن...