sam arch 55879 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 به عشق پاک تو سوگند می خورم آری که بی تو می گذرد لحظه ها به دشواری چقدر خسته و بی روح و زرد می گذرند به پیش چشم من این روزهای تکراری ببین چگونه زمین گیر گشته ام بی تو ز بس می وزد از هر طرف گرفتاری اسیر تیره شب بی پناهی و دردم بدون تو منم و این کویر بیزار ی بیا مرا به نسیم تبسمی دریاب تویی که از گل و عطر بهار سرشاری تمام باغ دلم پر شکوفه خواهد شد اگر که سبز نگاهت مرا کند یاری تو شاه بیت غزلهای ناب من هستی و صادقانه بگویم قسم به چشمانت هنوز هم به امید تو زنده ام اری 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بی گمان زان جهان رویایی زهره بر من فکند دیده ی عشق می نویسم به روی دفتر خویش جاودان باشی ای سپیده ی عشق 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 در چشمهای لیلی اگر شب شکفته بود در چشم من شکفته گل اتشین عشق لغزیده بر شکوفه ی لب های خامشم بس قصه ها ز پیچ و خم دلنشین عشق 2
sam arch 55879 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 نـــــمی خواهم به جز من دوست دار دیگری باشی برای لحـــــــظه ای حتی کنار دیگری باشی نـــــمی خواهم صفای خـنـــد ات را دیگری بیند نـــــــمی خواهم کـــسی نامش به لبهای تو بشیند نــــــــمی خواهم کسی نـــــامش به لبــــــهای تو بنشیند نــــــمی خواهم به جز من بگیرد دســـتـت تو دســــتی نــــمی خواهم کــسی یارت شود در این راه هستی نــــــــمی خواهم میان ما جدایی سایه اندازد نــــــمی خواهم خیال دیگری بنیان عـــشــق مااندازد 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 دیگرم گرمی نمیبخشی عشق ای خورشید یخ بسته سینه ام صحرای نومیدیست خسته ام از عشق هم خسته 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 شادم که در شرار تو میسوزم شادم که در خیال تو میگریم شادم که بعد وصل تو باز اینسان در عشق بی زوال تو میگریم 1
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 در دل چگونه یاد تو میمیرد یاد تو عشق نخستین است یاد تو ان خزان دل انگیزیست کاو را هزار جلوه ی رنگین است 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اگر به سویت اینچنین دویده ام به عشق عاشقم نه بر وصال تو گذشته رفت و ان فسانه کهنه شد تن تو ماند و عشق بی زوال او 2
sam arch 55879 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 ما را که بجز توبه شکستن هنری نیست با هر دله دیوانه نشستن ثمری نیست برخیز جز این چاره نداری که در اینجا جز جام می و مطرب و ساقی خبری نیست ما خانه بدوشیم ما حلقه به گوشیم جز در ره این کار نکوشیم و نکو شیم در کلبه ما سفره ارباب و فقیرانه جدا نیست در حلقه ما جنگ و نزاعی به سر شاه و گدا نیست ما مطربه عشقیم ودر او از سناییم و خداییم در کعبه ما جنگ رسیدن به خدا نیست ای عاشق دیوانه وا کن در میخانه می زن دو سه پیمانه که ناخورده می و رفته ز هوشیم 2
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من نوای چنگ بودم در شبستان ها من شرار عشق بودم ،سینه ها جایم مسجد و میخانه ی این دیر ویرانه پر خروش از ضربه های روشن پایم 1
*lotus* 20275 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من پیام وصل بودم در نگاهی شوخ من سلام مهر بودم بر لبان جام من شراب بوسه بودم در شب مستی من سراپا عشق بودم،کام بودم ،کام 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اي دل مباش يكدم خالي ز عشق و مستي وآنگه برو كه رستي از نيستي و هستي 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اين چه عشقي ست كه در دل دارم من از اين عشق چه حاصل دارم ميگريزي ز من و در طلبت باز هم كوشش باطل دارم فروغ فرخزاد 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 آنچنان آلوده است عشق غمناكم با بيم زوال كه همه زندگيم ميلرزد 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 ز درد عشق تو با كس حكايتي كه نكردم چرا جفاي تو كم شد شكايتي كه نكردم چه شد كه پاي دلم را ز دام خويش رهاندي از آن اسير بلاكش حمايتي كه نكردم 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 كس بهره از آن تازه بر و دوش ندارد كاين شاخه گل طاقت آغوش ندارد از عشق نرنجيم و گر مايه رنج است با نيش بسازيم اگر نوش ندارد 3
moein.s 18984 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 سخن عشق نه آنست كه آيد بزبان ساقيا مى ده و كوتاه كن اين گفت و شنفت 3
moein.s 18984 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 سوختن با تو به پروانه شدن می ارزد عشق این بار به دیوانه شدن می ارزد گر چه خاکسترم و هم سفر باد ولی جستجوی تو به بی خانه شدن می ارزد 3
moein.s 18984 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من که گفتم این بهار افسردنی است من که گفتم این پرستو مردنی است من که گفتم ای دل بی بند و بار عشق یعنی رنج ، یعنی انتظار آه عجب کاری به دستم داد دل هم شکست و هم شکستم داد دل 3
moein.s 18984 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم. 3
ارسال های توصیه شده