alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درود فروغ خانم خب من فک کنم از اون خانم هایی باشه که روبند می ذارن و فقط دماغشون پیداست ولی جدا از شوخی/چندین پست ایشون رو خوندم فقط می تونم بگم دختر تیزی هستن 6 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من که زیاد فروغ و نمی شناسم اما آدما یا خوبن یا بد هستن اما من برای فروغ یه حدوسطی در نظر می گیرم :heartshape2: 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شاگردی که روی دست استادش بلند شده! 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ایشششششش تو چرا تاپیک تحلیل زدی آخه از اول تا آخرش تعریفه حالم بهم خورد ! فرووووغ... از کجا بگممممم خُ ؟ فک میکنم اولین آشنایی هامون مربوط به همون تاپیک خسو خاشاک باشگاه بود که فروغ شماره های جدیدو توش آپ میکرد ! چه ساندیس خورایی که مینداختیمشون وسط یکی من میگفتم یکی فروغ اونقدر تحقیرشون میکردیم که اشکشون در میومد !! از اکثر آدمای اون دوران فقط خاطراتشون واسم باقی مونده ولی خوشحالم که فروغ خودش و دوستیش همچنان ماندگار بوده دوستی و کلکلهای نتی به کنار وقتی مهرشاد (ره) بانی دیدار حضوری مون شد بیشتر باهاش صمیمی شدم و با شناختی که کم کم ازش پیدا کردم فهمیدم میشه رو دوستیش حساب ویژه ای باز کرد یه دوست مهربون و دلسوز و منطقی و خوشرو و خوش اخلاق با اینکه از من خیلی سخت چیزی بیرون میاد ولی نسبت به دیگران فکر میکنم با فروغ راحت تر میتونم حرفامو در میون بذارم خودشم اونقدر با معرفت هست که وقتی آدم کوچکترین مشکلی داره زودی متوجه میشه میاد جلو البته خودش هیچ وخ این چیزا رو باور نمیکنه همش فک میکنه دوست نزدیکی نیست بهم ! اکثر نکات مثبتشو بچه ها گفتن ، رک و مهربون و باهوش و عاقل و روراست ، با اینکه روابط عمومیش بالاست ولی پر حرف نیست همیشه سنجیده حرف میزنه ، توی نت یکم خشن (یا به قول بچه ها عصبی!) به نظر میاد ولی شخصیت بیرون از نتش واقعا خیلی خوش اخلاق و دوست داشتنی تره خب بربم سراغ انتقادات: :gnugghender: اول اینکه همون چیزی که چن نفری بهش اشاره کردن ، "بعضی وقتا" یکم زود قضاوت میکنه یعنی چند تا دیتا گیر میاره واسه قضاوت کلید میکنه رو همونا هرچی دلیل و برهان براش بیاری هی همونا رو تکرار میکنه! :icon_pf (34): دوم اینکه زیاد حوصله کلنجار رفتن با بعضیا رو داره ، زودی تیر خلاصو نمیزنه طرف پودر بشه بره پی کارش ، میخواد به زور قانعش کنه !(البته این اخلاقو توی انجمن پیدا کرده تو باشگاه اینجوری نبود! ) سوم اینکه درصد فمینیست یَت خونش یکم بالاست درسته تو ایران مردها حق زنا رو همه رقمه میخورن ولی همون زنها هستن که این مردارو بدنیا آوردن دیگه ! اگه بازم انتقاد یادم اومد حتما میام میگم! اهان به این میگن تحلیل هرچند که بازم کفه منفیهاش به مثبتهاش نمیچربه !! گذشته از شوخی مرسی از حضورت شادی عزیزم از تعریفهات که واقعا لطفه ممنونم...میدونم که اینقدر هم که میگی نیست ولی جدا انرژی میگیرم در اون مورد که که خودت میدونی چرا! روتو کم کن:دی شادی بیشتر نقد کن...میدونم که میتونی :دی درود فروغ خانمخب من فک کنم از اون خانم هایی باشه که روبند می ذارن و فقط دماغشون پیداست ولی جدا از شوخی/چندین پست ایشون رو خوندم فقط می تونم بگم دختر تیزی هستن درود علی جان یعنی تلافی در حد تیم ملی هاااا مرسی مرسی..لطف داری...مرسی که اومدی هر نقدی هم به نظرت میرسه بگو 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من که زیاد فروغ و نمی شناسم اما آدما یا خوبن یا بد هستن اما من برای فروغ یه حدوسطی در نظر می گیرم :heartshape2: مرسی شاگردی که روی دست استادش بلند شده! ممنون 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ... بازم بگم ؟ اگر نقده اره 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اگر نقده اره همه فن حریف آشنا به تمام فنون رزمی صاحب اصلی برج میلاد متهم ردیف اول اختلاس n میلیاردی ستون پنجم دشمن خیلی بد تک تیر انداز فوق حرفه ای مخترع برق قاتل، قتل های سریالی کارگردان مختارنامه و الی ماشالا ................. وَ شد 150000000000000000000000000000000000 تومن ناقابل ... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ همه فن حریف آشنا به تمام فنون رزمی صاحب اصلی برج میلاد متهم ردیف اول اختلاس n میلیاردی ستون پنجم دشمن خیلی بد تک تیر انداز فوق حرفه ای مخترع برق قاتل، قتل های سریالی کارگردان مختارنامه و الی ماشالا ................. وَ شد 150000000000000000000000000000000000 تومن ناقابل ... کلمه ای چند حساب کردی :icon_pf (34): فروغ تاپیکت نابود شد این ماهرخ کچل و من افتادیم تو تاپیکت الان منفجر میشه 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فورووووووووووووووووخ يادش بخير چقد حرص ميخوردي به اون آواتارت ميگفتيم گوسفند اول نكات منفيو ميگم بعد مثبت خيلي زود جوش مياري...وقتيم عصباني ميشي ديگه نميشه باهات حرف زد...ميترسيييييييييييم!! رو يه سري چيزا خيلي متعصبي...حرف هيشكيم قبول نمي كني وقتي عقيدت مخالف كسي باشه يه جاهايي باهاش بد حرف ميزني و گاهي مسخره مي كني همينا! حالا مثبتاشو ميگم خوشحال شي خونگرم و مهربون پاااااااااايه به معناي واقعي فكرت بازه...تو خيلي زمينه ها حرف واسه گفتن داري رك و راستحرفتو ميزني...نه با گوشه و كنايه...به نظرم اين خيلي نكته مثبتيه! يه نكته منفي من اينه كه نميتونم حرفامو بنويسم...ببخشيد اگه چرت و پرت گفتم 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فورووووووووووووووووخ يادش بخير چقد حرص ميخوردي به اون آواتارت ميگفتيم گوسفند اول نكات منفيو ميگم بعد مثبت خيلي زود جوش مياري...وقتيم عصباني ميشي ديگه نميشه باهات حرف زد...ميترسيييييييييييم!! رو يه سري چيزا خيلي متعصبي...حرف هيشكيم قبول نمي كني وقتي عقيدت مخالف كسي باشه يه جاهايي باهاش بد حرف ميزني و گاهي مسخره مي كني همينا! حالا مثبتاشو ميگم خوشحال شي خونگرم و مهربون پاااااااااايه به معناي واقعي فكرت بازه...تو خيلي زمينه ها حرف واسه گفتن داري رك و راستحرفتو ميزني...نه با گوشه و كنايه...به نظرم اين خيلي نكته مثبتيه! يه نكته منفي من اينه كه نميتونم حرفامو بنويسم...ببخشيد اگه چرت و پرت گفتم به به الی جون خوبی؟؟ مرسی که امدی عزیزم از نقد صریحت هم خیلی ممنونم خوشحال شدم واقعا ولی خدایی اگه به حساب تعصب یا دفاع نذاری با تعصب میونه ای ندارم...حالا موردش یادت بیاد که سر چی بوده شاید بتونم توضیح بدم چقدر بده که این برداشت شده حتما تندروی کردم بابت بقیه ش هم واقعا ازت ممنونم...هیچ وقتم نترس...هر کی بود بزن تو دهنش! حتی فروغ:دی 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نظر من: فروغ یه دختر که از نظر شخصیتی خودشو محکم نشون میده و سعی میکنه نشکنه در برابر مشکلات.یکم زورگو هست.اگه چیزی رو خودش قبول داشته باشه حتی اگه اشتباه هم باشه هر چی بگی قبول نمیکنه.اگه از کسی بدش بیاد سعی میکنه دیگه باهاش برخورد نداشته باشه.چیزای بد تو ذهنش میمونه.ذهن بازی داره و متعصب نیست.انسان باشعوری هست.کم تجربه در بعضی مسائل.هم صحبت خوبیه اما با همه درد دل نمیکنه.یه دوست خوب میتونه باشه.میشه روش حساب کرد. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نظر من: فروغ یه دختر که از نظر شخصیتی خودشو محکم نشون میده و سعی میکنه نشکنه در برابر مشکلات.یکم زورگو هست.اگه چیزی رو خودش قبول داشته باشه حتی اگه اشتباه هم باشه هر چی بگی قبول نمیکنه.اگه از کسی بدش بیاد سعی میکنه دیگه باهاش برخورد نداشته باشه.چیزای بد تو ذهنش میمونه.ذهن بازی داره و متعصب نیست.انسان باشعوری هست.کم تجربه در بعضی مسائل.هم صحبت خوبیه اما با همه درد دل نمیکنه.یه دوست خوب میتونه باشه.میشه روش حساب کرد. مرسی حمید جون..گفتی سرت شلوغه ولی مختصر و مفید گفتی ممنون از حضورت و نظرت 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ این آخرین اسپممه واسه خوشحال کردنت ....... : بفرما شام : بالشت بازززززززززززززی : نی نی : شب به خیر ... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام بر فروغ بانو وکیل مدافع حاج اسی ممنون از دعوتت عزیزم من زیاد برخوردی باهات بطور مستقیم نداشتم خب ولی اینطور که از متن هات برداشت میکردم یجورهای مثل هم هستیم....... مدافع عقایدت ......... یکم مدافع حقوق پسرها کم فمینیستی ولی خوب طرفدار حقی زورت هم به مخالفات میرسه ایول داری خب دختر خوبی هم هستی و مهربونی..... دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد یادآور بشم...... موفق باشی و سربلند و پیروز توی زندگیت روزت هم مبارک باشه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درود فراوان خدمت دوستان گل بالاخره نوبت ما رسید از همگی تقاضا میکنم شرکت فرمایید و نظرتون رو هرچی که هست حتی اگه فکر میکنید برای من تلخ باشه بگید....از انتقادات واقعی و سازنده استقبال میشود. در خدمتتون هستم از این کلمه انتقاد سازنده انقد بدم میادانتقاد سازنده نمیشه خودت باید سازنده باشی تنها چیزی که به ذهنم میاد و قابل گفتن هست فمنیستی اما نه مثل نگار تندرو بدی ندیدم؛ پستهات هم عالی و منصفانه میشه اکثرا 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ از این کلمه انتقاد سازنده انقد بدم میادانتقاد سازنده نمیشه خودت باید سازنده باشیتنها چیزی که به ذهنم میاد و قابل گفتن هست فمنیستی اما نه مثل نگار تندرو بدی ندیدم؛ پستهات هم عالی و منصفانه میشه اکثرا منظورت از نگار منم آیا؟؟؟ حالا یه بار باهات بحثم شودا!! زورت که به پسرا برسه میشی فمنیست تند رو!! واسه اینکه نپریده باشم تو تاپیک یه تحلیل دیگه ادامه قبلی: گفتم با سیاستی، با سیاستی اون طور که سعی میکنی اطرافیانتو کنار خودت و دوست خودت نگه داری حتی گاهی در مقابلشون سکوت میکنیو میگذری ولی در مقابل فردی که زیاد دوستی باهاش نداری میتونی از بیان قویت استفاده کنیو بشونیش سره جاش! محتاطیو ملاحظه گر! هیچ وقت از خط قرمز رد نمیشی, زبونت میتونه سرخ باشه اما بلدی نگهش داری که سرتو به باد نده همینا.. جیگرتو آب پز!! 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درود والا شناخت من محدد ب نوشته ها و مطالبی هست ک گاه گاهی می خونم. 1- جدی. 2- منطقی 3- گاهی دیدم. زیاده روی هم وجود داشته؛ نظر شخصی من اینکه، تعصب (حالا رو هر چی. خوب یا بد )باعث می شه موضوع رو عاطفی بررسی کنیم نه منطقی ک این خیلی بده همین قدر دیگه ... در مجموع بدی ندیدم . هر چند ک صرف بد نبودن، دلیل بر خوب بودن نیست . ولی ما پیش فرض رو بر این می زاریم . پیروز باشید . 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درود. باز ما دیر رسیدیم شامو دادن. چرا انقدر ازش تعریف میکنید همش؟ یه کم نقد سازنده بکنید! ------------------------------- بنده فروغ را از راه مجازی میشناسم و بس. ایشان خانم کاملا محترم، مهربان، صمیمی، دوست داشتنی، رک، منطقی و یکی از دوستان خوب من در دنیای مجازی است. استقلال فکریش را در اظهار نظرهایش تحسین میکنم. شهامت ابراز عقیده ای که در فروغ بانو سراغ دارم در کمتر خانمی یافت میشود. نکته خاص دیگری نیست. و به نظرم شخصیت فروغ جزء معدود افرادیست که نیاز به تحلیل ندارد. چون شخصیت صاف و یکدستی دارد. 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ یه دختر خون گرم بی شیله پیله رک و راست با اعتماد به نفس بالا خلاصه کار درست ببخشید کمه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده