رفتن به مطلب

یک خواهش، من باب "دعوت کاربران"

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا داوود نقل قول به نظرم بد نیست؛ اون رو دیگه نمیشه گفت نقل قول کم بگیرین! ولی میتونی ببندیش تا نیاد پیامش برات:a030:

واقعا به کار میاد جوکر :ws52:

چطوری میشه بستش ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا به کار میاد جوکر :ws52:

چطوری میشه بستش ؟

کنترل پنل، تنظیمات من، ستینگ:a030:

آره خوب اگه به کار نمیومد تو به این زودی نمیفهمیدی من بهت جواب دادم نمیومدی بخونی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی کاش این نقل قوله هم یجوری باشه که لازم نباشه حتما بری تو پروفایلت تا این علامته از بالا بره:hanghead: کاش اینم تو کتنرل پنل نشون میداد

• Like 1
لینک به دیدگاه
کنترل پنل، تنظیمات من، ستینگ:a030:

آره خوب اگه به کار نمیومد تو به این زودی نمیفهمیدی من بهت جواب دادم نمیومدی بخونی:ws3:

از اون لحاظ بیام سریع جواب بدم :a030:

لینک به دیدگاه
غیر از خنده و مسخره بازی و آموزش زبان شیرین ترکی نتیجه دیگه ای هم حاصل شد ؟:banel_smiley_4:

من قیافه خوشگل تو رو ندیده بودم که به میمنت وجود این تاپیک قیافه منورتو رویت کردم

نتیجه به این مهمی:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من که هیچ مشکلی ندارم...

سخت نگیرین...

یعنی جالبه اتفاقا...

حالا این جهت اطلاع تعدادش بره بالا خب بره...

البته من که هیچوقت کسی رو به جایی دعوت نکردم تا حالا...

اما منو هرجا دعوت کنین میام...

• Like 8
لینک به دیدگاه

این دعوت کاربران گویا راهی است برای جمع کردن تشکر.

چون کسیکه میاد توی تاپیکی میگه بذار یه تشکری بزنم دل طرف نشکنه.

برام خیلی جالبه که از وقتی این طرح راه افتاده، بی محتوا ترین تاپیک ها، نزدیک 50 تا تشکر دارند.

خواهشا جلوی این وضعیت را بگیرین.:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
این دعوت کاربران گویا راهی است برای جمع کردن تشکر.

چون کسیکه میاد توی تاپیکی میگه بذار یه تشکری بزنم دل طرف نشکنه.

برام خیلی جالبه که از وقتی این طرح راه افتاده، بی محتوا ترین تاپیک ها، نزدیک 50 تا تشکر دارند.

خواهشا جلوی این وضعیت را بگیرین.:banel_smiley_4:

میخواستم تو همون پست استارت هم بگم که دعوت شدن تو موضوع الزامی برای شرکت تو بحث و تشکر زدن ایجاد نمیکنه، ولی گفتم فعلا جلو این دعوتای بیخود رو بگیریم تا بعد:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

موضوع بسیار خوب و قابل توجهی است و از استاتر گرامی هم تشکر میکنم. :icon_gol:

اما نکته جالب این قضیه اینه که تو خود این تاپیک هم از همه کاربران دعوت بعمل اومده. :ws28:

رطب خورده منع رطب چون کند داداشی؟ :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موضوع بسیار خوب و قابل توجهی است و از استاتر گرامی هم تشکر میکنم. :icon_gol:

اما نکته جالب این قضیه اینه که تو خود این تاپیک هم از همه کاربران دعوت بعمل اومده. :ws28:

رطب خورده منع رطب چون کند داداشی؟ :icon_gol:

والا من دعوت نکرده بودم؛ نگار دعوت کرد بعده دعوتش یهو بازدید رفت بالا بعد منم گفتم دعوت کنم همه بخونن دیگه:ws3: ولی هدف این نیست که کلا دعوت نشه، برای تاپیکایی که ارزش دیده شدن دارن خوبه دیگه:w16: اینم که خودت میگی تاپیک خوبیه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا من دعوت نکرده بودم؛ نگار دعوت کرد بعده دعوتش یهو بازدید رفت بالا بعد منم گفتم دعوت کنم همه بخونن دیگه:ws3: ولی هدف این نیست که کلا دعوت نشه، برای تاپیکایی که ارزش دیده شدن دارن خوبه دیگه:w16: اینم که خودت میگی تاپیک خوبیه :ws3:

میدونم داداش. فقط خواستم هم سلامی عرض کنم و هم تشکر و هم اینکه یه انبساط خاطری بشه. تاپیک شما بسیار جالب و بموقع بود. دستت درد نکنه. الین آغریماسون. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من دعوت نشدم. فقط داوود تایتان منو دعوت میکنه به تاپیکاش. :ws43:

ولی همونم من دعوتاش رو اجابت نمیکنم. :shad:

تعداد دوستات کمه چون؛ مثلا بنده خدا ممد.ا 300 تا دوست داره مطمئنا این چند روزه دهنش آسفالت بوده:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...